גלובס - עיתון העסקים של ישראלאתר נגיש

אונמי

עוד כתבות

סשימי / צילום: אנטולי מיכאלוב

מסעדת אונאמי: לא מקורית ולא חדשנית אבל מקצוענית

אונאמי היא עדיין המוסד שהייתה לפני עשור או שניים. מוסד רציני, מכובד, לא מקורי או חדשני, כדרכם של מוסדות שכאלה, אלא מקצועני, מסודר ובעיקר - וזה כמובן החשוב מכל - כזה שמספק את הסחורה. וזה, כידוע, כל מה שאנחנו רוצים

הקרב על הסושי: השף עלי גרוסמן יוצא למאבק משפטי נגד שותפיו במסעדות אונמי וטפאו

הסועדים במסעדת אונמי היפנית ובמסעדת טפאו הספרדית לא מעלים בדעתם איך נראה המקום מנקודת המבט של עלי גרוסמן, השף והשותף בשתי המסעדות וחלוץ סצנת הסושי בארץ, שהגיש השבוע תביעה נגד שותפיו

הסכסוך בין השותפים במסעדות אונמי וטפאו בת"א מגיע לביהמ"ש

אלי גרוסמן תובע 3.5 מיליון שקל משותפיו באונמי ובטפאו - עודד גונן, אבי ישראלי ומאיר דיין - בטענה כי עשו יד אחת מאחורי גבו והותירו אותו ללא כל רווח בגין השקעתו רבת-השנים בטיפוח שתי המסעדות המצליחות