ביונד מיט בחדשות

סוכן חדשות
 
תחליפי הבשר תוספים תאוצה / עיבוד מחשב, צילומים: Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב
קנאביס אאוט, בשר "נקי" אין: היזם של ננו דיימנשן מביא לראשונה לבורסה פעילות בשר משובט
אופקטרא נדל"ן מדווחת כעת על מיזוג מיט-טק (MeaTech) של שרון פימה, שמפתחת טכנולוגיה לייצור סטייק מתאי בשר שמקורם בתאי גזע עובריים • האם החברה לא מגיעה לבורסה מוקדם מדי? פימה: "אני מאמין בפלטפורמה הבורסאית מאוד"
  
 
המבורגר ביג ויגן / צילום: נמרוד גנישר
"כל השחקנים הגדולים מבינים שקהילת הטבעונים היא מנוע צמיחה שאי-אפשר להתעלם ממנו יותר"
השבוע הייתה זו KFC ולפניה מקדונלד'ס שהצטרפו למגמת הטבעונות, אך הן ממש לא לבד • בזו אחר זו מסמנות רשתות המזון הענקיות את קהל היעד שנחשב לצומח ביותר • אבל מי באמת מניע את המכירות? מסתבר שאלה בכלל אוכלי הבשר "המפחיתנים"
  
 
סניף KFC במוסקבה / צילום: Shutterstock/ א.ס.א.פ קרייטיב
עוף זה ציפור? שיתוף-פעולה ראשון בין ביונד מיט לבין רשת המזון המהיר KFC
לאחר שמקדונלד'ס וברגר קינג הכניסו המבורגר טבעוני לתפריט, גם רשת המזון המהיר האמריקאית KFC הכריזה על מהלך דומה • KFC תשלב את תחליף הבשר של ביונד מיט במנה של נאגטס "עוף" צמחוניים
  
 
ביונד מיט. עשתה היסטוריה / צילום: shutterstock, שאטרסטוק
לאחר מהלך עליות של 240% מההנפקה - 'הקציצה' ביונד מיט צונחת לקראת הנפקת מניות
הכוונה לבצע הנפקה נוספת של מניות, שלושה חודשים בלבד לאחר ההנפקה הראשונית לציבור, הובילה את המניה לצלילה במסחר אתמול • בשיחת ועידה שהתקיימה אתמול עם אנליסטים סירבו מנהלי החברה להגיב בסוגיית ההנפקה המתוכננת • מניית ביונד מיט נסקה ביותר מ-240% לאחר ההנפקה הראשונית לציבור שהתקיימה במאי
  
 
ביונד מיט. עשתה היסטוריה / צילום: shutterstock, שאטרסטוק
הרבה מעבר לבשר
עמיחי קילשטיין, מנכ"ל מאצ' ריטייל, בחר בחברת ביונד מיט שהצליחה, למרות השוק הרווי בתחליפים, לקחת את ההמבורגר הטבעוני קדימה ולייצר מוצר שדומה למקור על כל רבדיו
  
 
ביונ דמיט / קרדיט: REUTERS
אחרי זינוק של 69% ביומיים: בג'י.פי מורגן חושבים שביונדמיט עלתה יותר מדי
הראלי שרשמה ביונדמיט מאז ההנפקה העלה את שוויה ליותר מ-10 מיליארד דולר • לאחר זינוק מטאורי של יותר מ-500% מההנפקה במאי האחרון, בבנק ההשקעות חושבים שהצפי האופטימי שסיפקה החברה במעמד הדוחות - כבר מגולם במניה • בג'י.פי מורגן חתכו את ההמלצה למניה, וביונדמיט מאבדת כעת 10% בטרום-מסחר
  
 
המבורגר של אימפוסבל פודס /צילום: רויטרס, Beck Diefenbach
מהפכת הבשר-ללא-בשר: היצרניות מתקשות לעמוד במבול ההזמנות
הצמיחה המהירה בביקוש למוצרים נטולי בשר, במיוחד על רקע הצטרפותן לטרנד של רשתות מזון מהיר כמו ברגר קינג, מאתגרת את יכולתן של שתי היצרניות המובילות בתחום - ביונד מיט ואימפוסיבל פודס - לעמוד בהזמנות
  
 
צרו איתנו קשר *5988