דוח אמון
2019
עמוד הבית > תגיות כלליות > ביקורת מסעדות

ביקורת מסעדות בחדשות

סוכן חדשות
 
המבורגר עם חלפניו מטוגן/ צילום: איל יצהר
מפתיע, מוזר, מופרע ונהדר: להמבורגרים המעולים ב"פרוזדור" יש שמות יצירתיים ותוספות מוגזמות
ההמבורגרים ב"פרוזדור" בתל אביב יצירתיים מאוד • גם בשמות ("עשן קדוש", "משה, השתגעת לגמרי") וגם בתוספות - מגבינות ועד סלט אבוקדו
  
 
מסעדת לירי לאונג’/  צילום: דניאל לילה
געגועיי לאסתי הספרנית: לירי לאונג' - מסעדה קלאסית ונעימה שהיא מחווה לספרייה
מסעדת לירי לאונג' החדשה ברשפון, שהיא גם ספרייה פעילה, היא הפתעה נעימה • האוכל הגון, השירות אדיב והאווירה מרחיבת דעת
  
 
צ'ילי קון קרנה / צילום: אנטולי מיכאלו
נווה מדבר מקסיקני: ארוחת הצהריים במסעדת "אואזיס" היא אחלה בילוי שובר שגרה
לאחרונה נפתחה "אואזיס" של השפית רימה אוליברה גם לצהריים, והתפריט קטן ומגרה • תפריט הערב מפלרטט עם המטבח המקסיקני, בצהריים הוא כמעט קלאסי
  
 
קישואים ממולאים באורז וצימוקיםברוטב יוגורט/ צילום: איל יצהר
השורדת: מסעדת אולימפוס היוונית-יהודית היא עדיין הדבר האמיתי
אולימפוס, השריד האחרון לשושלת מפוארת של מסעדות יוונית–יהודיות, כבר בת 90, וכמעט שום דבר לא השתנה בה. פשוט אוכל מצוין
  
 
סינטה במילוי עלי גפן חומוס וסלט פריקי/ צילום: עיסאם חרט'ביל
ביקורת מסעדה: לונא היא מסעדה ערבית מודרנית עם נגיעות של שלמות
מסעדת לונא בנצרת אומנם ממוקמת בקניון, אבל לא לטעות: מדובר במסעדה מצוינת, ששווה לנסוע אליה במיוחד
  
 
סלט עגבניות עם עם גבינת  הטולום וחלמון ביצה  והעשבים של רושפלד / צילום: איל יצהר
רושפלד להמונים: ארוחה עייפה ב"קפטריה" בקניון האופנה
"קפטריה", המקום החדש של יונתן רושפלד, מצדיק עיסוק חוזר במי שכבר נטחן לעייפה • האוכל בסדר, אבל מרושפלד מצפים ליותר • ביקורת מסעדה
  
 
טורטליני ממולאים עלי בר ואפונת שלג / צילום: יאיל יצהר
ביקורת מסעדה: "שחקי שחקי" היא אחלה שיחוק - ויקרה רצח
“שחקי, שחקי” בת"א היא יופי של מקום, גם אם המחירים מתכתבים יותר עם “על השחיטה” של ביאליק מאשר עם שירו של טשרניחובסקי
  
 
קורנביף/ צילום: איל יצהר
הכי לא "בר 51": המסעדה החדשה של מושיקו גמליאלי מסקרנת וטעימה
המסעדה "בר 51" נפתחה רק לפני כמה שבועות בתל אביב, וכבר מסתמנת כלהיט • מדובר במקום שמח, אנרגטי וסקסי לאללה, ואם ישמור על רמתו הגבוהה של האוכל, צפויים לו, ולנו, ימים יפים
  
 
כרובים צלויים / צילום: דניאל לילה
לא משנה מקום: מסעדת "ג'ורג' וג'ון" במלון דריסקו מגישה מנות גדולות ומפתיעות
"ג'ורג' וג'ון" במלון הבוטיק דריסקו, למדה מהשגיאות של זו שעל חורבותיה הוקמה • התוצאה: יופי של מסעדה לבקר בה, עם או בלי אורחים מחו"ל
  
 
פסטה אורקייטה ברוטב ראגו ברווזים/ צילום : אורלי אלקלעי
מתכתבת עם סביבתה: "רוברטה" בפרדס חנה מצליחה להיות עדכנית וגם קלאסית
"רוברטה" האיטלקייה של פרדס חנה–כרכור גייסה לשורותיה את השף עידו פיינר (אקס "מול ים" ו"גאריג"), ולהיפסטרים הייתה אורה ושמחה • ביקורת
  
 
מסעדות איגרא רמא / צילום: אנטולי מיכאל
לטרוף את העיר: המסעדות המסקרנות שנפתחו השנה בת"א
מנות ים טריות בפשטות מתוחכמת, אוכל מהיר עם טוויסט שראוי לככב באינסטגרם ומסעדה מסורתית וביתית שזוכה לזווית חדשה ולביצוע של מטבח שף • בדיקת "ליידי גלובס"
  
 
אופא./ צילום.: חיליק גורפינקל
מסעדת אופא מומלצת לא רק לטבעונים אלא לכל מי שאוהב... אמנות
המנות במסעדת אופא הן עבודות אמנות קטנות, תערוכה שאת עבודותיה מותר לאכול. זה טעים מאוד, אבל לא באופן יצרי או מנחם • ביקורת
  
 
ניוקי ריקוטה וקצח  מנגולד וכרישה,/ צילום: איל יצהר
מסעדת בבי היא יופי של מקום לרדת אליו בנעלי בית
במסעדת בבי, האוכל הביתי עם השפיץ והאירוח הלבבי בלי ה"פליץ" הופכים אותה מעוד בר שכונתי בתל אביב לביסטרו מקסים במיוחד
  
 
מן טן טן / צילום: אנטולי מיכאלו
ההצלחה האדירה של "מן טן טן" גובה את מחירה באיכות
"מן טן טן", שמרק הראמן שלה נחשב לטוב בעיר, עברה דירה והגדילה תפריט • היה לזה מחיר, או שאולי הצוות סתם נתפס ביום לא טוב • ביקורת
  
 
מבחר מנות במסעדת "הטחינייה"/ צילום: נטלי יששכרי,
נחשו מי קיבלה את התואר "הקוויאר של המזרח התיכון"?
בשנים האחרונות הפכה הטחינה לאייקון של ממש, מזון-על לבנטיני וטבעוני-בריאותי, שאפשר למצוא גם במסעדות מישלן ובבתי הכלבו המובילים בעולם • קשה כיום להעלות על הדעת בית, לא כל שכן מסעדת שף מקומית, שלא עושה בה שימוש
  
 
הוטל דה ויל / צילום: אנטולי מיכאלוב
אם אתם כבר בחופש: אלה הן 10 המסעדות המומלצות
חיליק גורפינקל, מבקר המסעדות של מגזין G, משוטט בלא מעט מסעדות וברים • אלה הן המסעדות שיכולות להנעים את זמנכם היום, רק אל תשכחו להזמין מקום
  
 

   12345    >

   נמצאו 65 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 5