ביקורת מסעדות בחדשות

סוכן חדשות
 
קלו גומא - קרם ברולה על בסיס שומשום שחור / צילום: דרור עינב
ביקורת מסעדה: קיטו קאטו, היפנית החדשה ליד דיזנגוף סנטר
עסקיות הצהריים של קיטו קאטו, היפנית החדשה מבית היוצר של השף היפני יאמה סאן, הן טובות אבל סטנדרטיות למדי • בערב מוגשות כאן לא מעט מנות אחרות לגמרי, יקרות ושאפתניות יותר
  
 
ארוחת בוקר במסעדת אלנה / צילום: סיון אסקיו
לעלות צפונה או להישאר במרכז? 3 בראנצ'ים מצטיינים
שלוש ארוחות בראנץ' ששווה לנסוע אליהן במיוחד: מסעדת נחום בעיר התחתית בחיפה, המסעדה שבמלון נורמן וזו של מלון דריסקו בת"א • איך מסעדה חיפאית קטנה מצליחה לתת פייט למלונות הבוטיק התל-אביביים היוקרתיים, ועוד במחירים צנועים של 50-20 שקל למנה?
  
 
ארוחת טעימות במסעדת רוטנברג / צילום: אפיק גבאי
מכפר ראמה ועד אשדוד: 7 המסעדות המשפחתיות שהמבקר שלנו הכי אוהב
הערבית, האיטלקית, ההמבורגרייה וזאת שיש לה קשר מיוחד עם הדייגים • קבלו שבע מסעדות מומלצות במיוחד לבילוי עם המשפחה • רק אל תשכחו להזמין מקום
  
 
המבורגר/ צילום: חיים יוסף
רוברטה'ס בורגר בהרצליה: גם שפים רציניים פותחים לאחרונה המבורגריות, וחובבי הז'אנר מרוויחים
בשנים האחרונות נוטה הכף לטובת אוכל הרחוב המהיר והזול ולרעת ה"פיין דיינינג" • הרבה מסעדות נסגרות, ואינספור מזללות רחוב נפתחות, חלקן מעניינות לא פחות. למשל, רוברטה'ס בורגר בהרצליה
  
 
מסעדת פימפינלה/ צילום:איל יצהר
מסעדה | פנינה בשוק לוינסקי שהייתה טובה והפכה למצוינת
תפריט חדש בפימפינלה בדרום תל-אביב • האוכל היה בסדר גמור גם קודם, אבל בגלגול הנוכחי הוא מצוין
  
 
שורט ריבס / צילום: אנדרו מלקובסקי
הארוויס: מסעדת הבשרים הכשרה שהפתיעה לטובה
בשביל פלטת הבשרים של הארווי'ס, המתמחה בז'אנר המעושנים, שווה לנסוע במיוחד לירושלים, וגם בעבור האסאדו שלה
  
 
קרפצ'יו פלמידה, קפה איטליה / צילום: איל יצהר, גלובס
ביקורת מסעדה: האם הפשטות של "קפה איטליה" עדיין מנצחת?
"קפה איטליה" משחקת כבר שנים על משבצת האיטלקייה המודרנית שאינה שוכחת את תפקידה המסורתי • ביקור חוזר בודק אם היא עדיין שומרת על הרמה
  
 
בית קנדינוף/ צילום: שרית גופן
מסעדת בית קנדינוף ביפו העתיקה
בית קנדינוף הוא יופי של מקום לאכול בו, תרתי משמע • חלל ענק ויפהפה ביפו העתיקה עם שירות מצוין ואוכל טעים • רק שירגיעו קצת באגף ה"זה עם זה עם זה וגם זה" בכל מנה
  
 
פריקסה טונה / צילום: גל וולובסקי פרידמן
ביקורת מסעדה: נגרוני מושלם וסושי ללא טהרנים במוג'ו נקסט דור בנתניה
מוג’ו, האסייתית בסנטר פולג בנתניה, כל–כך מצליחה, שלא מזמן נולדה לה אחות קטנה: "מוג'ו נקסט דור" • היא אולי לא שווה שתגיעו אליה במיוחד ממרחקים, אבל היא מתאימה בדיוק לרגע הזה שיצאתם רעבים מאיקאה
  
 
סלט פנצנלה/ צילום: חיליק גורפינקל
פיצריית תלפיות בחיפה: מתי "מקום" הופך ל"מתחם"?
השם “פיצריית תלפיות” קצת מטעה, כי יש כאן הרבה יותר • בעצם לא הרבה, אלא בדיוק מה שצריך
  
 
המבורגר עם חלפניו מטוגן/ צילום: איל יצהר
מפתיע, מוזר, מופרע ונהדר: להמבורגרים המעולים ב"פרוזדור" יש שמות יצירתיים ותוספות מוגזמות
ההמבורגרים ב"פרוזדור" בתל אביב יצירתיים מאוד • גם בשמות ("עשן קדוש", "משה, השתגעת לגמרי") וגם בתוספות - מגבינות ועד סלט אבוקדו
  
 
מסעדת לירי לאונג’/  צילום: דניאל לילה
געגועיי לאסתי הספרנית: לירי לאונג' - מסעדה קלאסית ונעימה שהיא מחווה לספרייה
מסעדת לירי לאונג' החדשה ברשפון, שהיא גם ספרייה פעילה, היא הפתעה נעימה • האוכל הגון, השירות אדיב והאווירה מרחיבת דעת
  
 
צ'ילי קון קרנה / צילום: אנטולי מיכאלו
נווה מדבר מקסיקני: ארוחת הצהריים במסעדת "אואזיס" היא אחלה בילוי שובר שגרה
לאחרונה נפתחה "אואזיס" של השפית רימה אוליברה גם לצהריים, והתפריט קטן ומגרה • תפריט הערב מפלרטט עם המטבח המקסיקני, בצהריים הוא כמעט קלאסי
  
 
קישואים ממולאים באורז וצימוקיםברוטב יוגורט/ צילום: איל יצהר
השורדת: מסעדת אולימפוס היוונית-יהודית היא עדיין הדבר האמיתי
אולימפוס, השריד האחרון לשושלת מפוארת של מסעדות יוונית–יהודיות, כבר בת 90, וכמעט שום דבר לא השתנה בה. פשוט אוכל מצוין
  
 
סינטה במילוי עלי גפן חומוס וסלט פריקי/ צילום: עיסאם חרט'ביל
ביקורת מסעדה: לונא היא מסעדה ערבית מודרנית עם נגיעות של שלמות
מסעדת לונא בנצרת אומנם ממוקמת בקניון, אבל לא לטעות: מדובר במסעדה מצוינת, ששווה לנסוע אליה במיוחד
  
 
סלט עגבניות עם עם גבינת  הטולום וחלמון ביצה  והעשבים של רושפלד / צילום: איל יצהר
רושפלד להמונים: ארוחה עייפה ב"קפטריה" בקניון האופנה
"קפטריה", המקום החדש של יונתן רושפלד, מצדיק עיסוק חוזר במי שכבר נטחן לעייפה • האוכל בסדר, אבל מרושפלד מצפים ליותר • ביקורת מסעדה
  
 

   12345    >

   נמצאו 75 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 5

צרו איתנו קשר *5988