בישול בחדשות

סוכן חדשות
 
6 משפיעני אוכל סיירו במסעדות בישראל וצילמו עצמם לדעת / צילום: שלומי יוסף
מבורקס עד סביח: 6 משפיעני אוכל סיירו במסעדות בישראל וצילמו עצמם לדעת. מה יכול להשתבש?
ישראל רכה כמו תוכו של בורקס, חמימה כמו חציל בסביח ומתוקה כמו רוגלעך - כך לפי ארגון וייב ישראל, שעוסק במיתוג של מדינת היהודים • הם הבינו שמצב מורכב דורש פחמימות ריקות, ושבצילומים לא מחמיאים נלחמים באמצעות צילומי אינסטגרם מהוקצעים • שחר סמוחה הצטרף לסיור מאפים מיוחד וגילה שגם אופים ושפים לא יכולים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה
  
 
עוגת גבינה קלאסית של קפולסקי/  צילום: אנטולי מיכאלו
קלילות לא תהיה כאן: עוגות הגבינה האפויות והכבדות מקבלות את מרכז הבמה השנה
העם היהודי קשר את גורלו באהבה ובתשוקה לעוגות הגבינה הרבה לפני שמחלבות הארץ ניכסו אותן לחג השבועות ולעצמן • מעוגות גבינה עם צימוקים בסגנון מזרח ומרכז אירופי ועד ניו יורק ג’ואיש צ’יזקייק המושחתת - קווים לדמותן ומתכון להכנת עוגת הגבינה המסחררת של הבייקרי
  
 
סטייק אבטיח עם קציפת חזרת חריפה/ צילום: אמיר מנחם
פרי הדמיון: לפני שאתם מתמסרים לגבינות, תנו כבוד למנות עם פירות
סשימי שזיף וסטייק אבטיח, מוחיטו על בסיס קייל ומיץ תפוחים וקוקטיילים אחרים שמשלבים פירות ומזונות–על • טעימה קצת אחרת של פירות העונה, ולא רק לחובבי הז'אנר
  
 
השף רז רהב / צילום: חיים יוסף
הבישול הציל אותו מאנורקסיה, כדי לאכול במסעדה שלו תצטרכו לחכות חודשים. השף רז רהב, כוכב עולה
זו השנה של רז רהב: הוא הוכתר לשף השנה של מדריך גומיו; למסעדה שלו, "OCD", צריך להזמין מקום חודשים מראש; והוא פתח אחת נוספת • בשיחה מיוחדת הוא מספר איך הבישול הציל אותו, ולמה הוא עדיין מנקה דגים במטבח כאחרון הטבחים
  
 
שמרית הילל / צילום: רמי זרנגר
שמרית הילל מארחת את החברות לארוחת חג, ומספרת למה חשוב לבדוק את הבחירות שעשינו מדי בוקר
שמרית הילל, שמוכרת לקהל הרחב מתוכנית הריאלטי 'המטבח המנצח MKR', מתמחה במטורינג והעצמה אישית • בארוחת חג עם החברות, הילל מדברת על חלומות ("המון אנשים לא עושים את הצעד להגשמת החלומות שלהם") ואוכל ("חייתי על קורנפלקס עשר שנים, עד שהכרתי את אורן. לא ידעתי לבשל") • "ליידי גלובס"
  
 
יערה דרור / צילום: איליה מלניקוב
"לנהל קהילת פייסבוק של חצי מיליון נשים זה יותר מלהיות ראש עיר"
לפני 5 שנים פתחה יערה דרור את קבוצת הפייסבוק "אמהות מבשלות ביחד", שכיום מונה כ-500 אלף חברות • את הקהל העצום הזה היא מתעלת לבד, בלי שותפים, לפלטפורמת מכירות שבקרוב תצטרף אליה אפליקציה • ל"ליידי גלובס" היא מספרת על המשבר האישי ועל הקשיים בניהול קבוצת ענק: "אף אחד לא יגרום לי לקבל החלטות כי הוא נתן לי מימון" • ראיון בלעדי
  
 
אוכל - נובי גוד - סלט אוליבייה חגיגי / צילום: שאטרסטוק
הגרסה האשכנזית למימונה: חוגגים את הנובי גוד
אחרי יותר משני עשורים של חגיגות דיסקרטיות וביתיות, נהנה לאחרונה הנובי גוד מעניין מקומי רב וחוצה מוצאים • לא רק יוצאי חבר העמים
  
 
חמין / צילום: מיכל רביבו
סצנת הצ'ולנט רוגשת: לאן נעלם הקישקע?
כבר חודשים יש מחסור במעיים למילוי, קישקע בשמם העממי • ומי אשם במחדל? משרד הבריאות? בתי המטבחיים? רוח התקופה? ואולי הוא סתם יצא מהאופנה?
  
 
חמוצים /  צילום: נועם ברמן הרצברג
שברונות לב, סטוצים, הזדמנויות נדל"ן ופטריות בטוויסט יפני
ערבי ההחמצה של התסריטאית נועה ברמן-הרצברג, משלבים חמוצים, אלכוהול וסיפורי החמצות אישיות • אל תחמיצו
  
 
עוגיות ראקי/ צילום:Shutterstock/ א.ס.א.פ קרייטיב
אוכל | העוגיות שבאמצעותן הספרדים שוברים את הצום
ביסקוצ'יקוס דה ראקי, עוגיות אניס מתוקות-מרירות, מוגשות אצל הספניולים רק ב"שבעה", בימים שבין ראש השנה ליום כיפור ובסעודת שבירת הצום • לזכר כל הסבים והסבתות האהובים
  
 
פיקנטי-16.8.18 - פנה קוטה / צילום:שאטרסטוק
אוכל | לה דולצ'ה ויטה: איך עושים פנקוטה ים תיכונית
הפנקוטה, הקינוח האיטלקי האהוב, רק נראה מסובך ורק מתחזה למסורתי • הוא נולד בשנות ה-60, והתאזרח יפה גם אצלנו, בגרסאות ים-תיכוניות עם תאנים, יוגורט ואפילו קפה שחור
  
 
מנת סשימי ביקימונו / צילום: מיטל סולומון
ישראל אוכלת נא: איך קרה המהפך בטעם המקומי?
פעם מנות נאות של דגים ובשר ללא בישול נחשבו מאכל רדיקלי ומפחיד • כיום סשימי, סביצ'ה וטרטר הן מהמנות הנמכרות ביותר במסעדות בישראל • סקירה
  
 
קינוחי רושם יפהפיים. למעלה: עוגת מוס שמנת עם שכבת פטל חבויה, מצופה בגלאסאז' כחול  / צילומים: מתן כץ
כיצד הפכו כוכבי הרשת לאלילים החדשים של סצנת הקולינריה
כיצד הפכו כוכבי הרשת והבלוגספירה לאלילים החדשים של סצנת הקולינריה הישראלית, ואיך זה שיש להם לא פחות, אם לא יותר, עוקבים מאשר לרוב השפים המפורסמים? • קחו לדוגמה את המקרה של אלון שבו, שבכלל למד רפואת שיניים (כי צריך שיהיה מקצוע ביד)
  
 
מרב סריג, מנהלת מקצועית של מגזין "השולחן"  / צילום: יח"צ
קבוצת סיגלר תשיק מיזם תוכן חדש בתחום האוכל
מיזם "השולחן" מבוסס על שני מגזינים ותיקים, "דרך האוכל ו"על השולחן", שנרכשו לאחרונה ע"י יובל סיגלר, ויכלול מגזין חודשי ואתר אינטרנט • עפ"י הערכות, היקף השקעה במיזם הוא כ-3 מיליון שקל
  
 
מנות עם אטריות זכוכית. משתלבות / צילום: אמיר מנחם
אוכל | מדד השקיפות: הקמבאק של אטריות הזכוכית
במשך שנים לא ידע הקהל הישראלי איך לאכול את אטריות השעועית האסייתיות השקופות, עד שגילה אותן לאחרונה • קצת בזכות התיירות לתאילנד והרבה הודות להלך הרוח הקולינרי-בריאותי, שמתלהב ממרכיבים נטולי גלוטן, בייחוד כשהם מגיעים בצורת אטריות
  
 

   123456789101112131415    >

   נמצאו 301 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 19