בישול בחדשות

סוכן חדשות
 
הצ'יראשי של קיטו קאטו / צילום: איל יצהר, גלובס
סושי? תתקדמו לצ’יראשי, מנה שהיא תצוגת תכלית
מנת הצ’יראשי היפנית, כמו גם אחותה הצעירה והיותר משוחררת הפוקי, היא בעצם סושי מפורק: אורז בתחתית, מעליו נתחי דג, לרוב בקוביות נאות או בסשימי, לצד ירקות קצוצים וריבועי אצות. הכי מתאים לקיץ
  
 
 האגרול ומרק התירס של סינג לונג / צילום: איל יצהר
רקוויאם לברווז צלוי: האם המסעדות הסיניות עוד יזכו לפריחה מחודשת?
עד לפני כמה עשורים, שלט המטבח הסיני ביד רמה בסצנת המסעדות בארץ, עד שהגיעו האיטלקיות והיפניות והדיחו את הקיסרית מכיסאה • האם מסתמנת פריחה מחודשת? סיבוב נוסטלגי חמוץ-מתוק
  
 
חגית ביליה - לייזה פאנלים / MAD 2019 / צילום: תמר מצפי, גלובס
"האריזה, הקידום והתוכן": כך הפכה אשת השיווק לכוכבת רשת
חגית ביליה, הידועה בשם הבמה "לייזה פאנלים", הפכה לאושיית רשת בזכות הבישולים והסיפורים שלה • למרות שהיא מצטנעת, יש לה את המתכון המנצח למכור תוכן: "לא משנה מה תעשי, השאלה איך תמכרי את עצמך" • האזינו ל"גלובסטוק" - פרק מיוחד מוועידת MAD
  
 
חגית ביליה - לייזה פאנלים / MAD 2019 / צילום: תמר מצפי, גלובס
הבלוגרית חגית ביליה: "סיינפלד אמר: תמצא את העינוי שהכי נוח לך איתו"
כך אמרה אמש בלוגרית הבישול חגית ביליה, המוכרת בשם לייזה פאנלים, בוועידת 2019 MAD של "גלובס" • "המטרה שלי הייתה לחבר את כולם למטבח. המוטו שלי הוא שהחיים מספיק מסובכים, אז שבמטבח יהיה קל"
  
 
קוי נאה/ צילום: יונתן בן חיים
המצב מחריף: איפה תאכלו את הפלפלים הכי חריפים של השנה ומה תכינו איתם בבית
הקיץ הוא העונה הלוהטת, ולא רק מבחינת החום • ביולי ובאוגוסט גדלים הפלפלים החריפים ביותר של השנה, כמעט פי 5 ביחס לאלה של החורף, והמכורים מגרגרים מהנאה • בעשור האחרון גדל מספרם של אלה, כנראה בהשפעת המטבחים החדשים שהתאזרחו בארץ, ובראשם התאילנדי
  
 
הגבר החדש / איור: עומר הופמן
בני מיני בגדו בי: איך קרה שכל חבריי הגברים החלו לבשל?
שי מכין ארוחות דגים, גל מגיע לכל אירוע עם עוגה מאפה ידיו להתפאר, ציקי מבשל גורמה •  ואני מוצא את עצמי בקרן זווית, מנסה לעורר שיחת גברים על ספורט. לא עוד
  
 
eaty / צילום: תנובה,
רוצה שתדלגו על הקנייה בסופר: תנובה תמכור ישירות לצרכן
תנובה משיקה מיזם אונליין למכירה ישירה לצרכנים של ערכות בישול ביתי הכוללות מתכון ומצרכים, תחת השם "eaty" • לטובת המיזם התקשרה תנובה עם שירות המשלוחים של Gett Delivery והקימה מערך לוגיסטי ייעודי
  
 
6 משפיעני אוכל סיירו במסעדות בישראל וצילמו עצמם לדעת / צילום: שלומי יוסף
מבורקס עד סביח: 6 משפיעני אוכל סיירו במסעדות בישראל וצילמו עצמם לדעת. מה יכול להשתבש?
ישראל רכה כמו תוכו של בורקס, חמימה כמו חציל בסביח ומתוקה כמו רוגלעך - כך לפי ארגון וייב ישראל, שעוסק במיתוג של מדינת היהודים • הם הבינו שמצב מורכב דורש פחמימות ריקות, ושבצילומים לא מחמיאים נלחמים באמצעות צילומי אינסטגרם מהוקצעים • שחר סמוחה הצטרף לסיור מאפים מיוחד וגילה שגם אופים ושפים לא יכולים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה
  
 
עוגת גבינה קלאסית של קפולסקי/  צילום: אנטולי מיכאלו
קלילות לא תהיה כאן: עוגות הגבינה האפויות והכבדות מקבלות את מרכז הבמה השנה
העם היהודי קשר את גורלו באהבה ובתשוקה לעוגות הגבינה הרבה לפני שמחלבות הארץ ניכסו אותן לחג השבועות ולעצמן • מעוגות גבינה עם צימוקים בסגנון מזרח ומרכז אירופי ועד ניו יורק ג’ואיש צ’יזקייק המושחתת - קווים לדמותן ומתכון להכנת עוגת הגבינה המסחררת של הבייקרי
  
 
סטייק אבטיח עם קציפת חזרת חריפה/ צילום: אמיר מנחם
פרי הדמיון: לפני שאתם מתמסרים לגבינות, תנו כבוד למנות עם פירות
סשימי שזיף וסטייק אבטיח, מוחיטו על בסיס קייל ומיץ תפוחים וקוקטיילים אחרים שמשלבים פירות ומזונות–על • טעימה קצת אחרת של פירות העונה, ולא רק לחובבי הז'אנר
  
 
השף רז רהב / צילום: חיים יוסף
הבישול הציל אותו מאנורקסיה, כדי לאכול במסעדה שלו תצטרכו לחכות חודשים. השף רז רהב, כוכב עולה
זו השנה של רז רהב: הוא הוכתר לשף השנה של מדריך גומיו; למסעדה שלו, "OCD", צריך להזמין מקום חודשים מראש; והוא פתח אחת נוספת • בשיחה מיוחדת הוא מספר איך הבישול הציל אותו, ולמה הוא עדיין מנקה דגים במטבח כאחרון הטבחים
  
 
שמרית הילל / צילום: רמי זרנגר
שמרית הילל מארחת את החברות לארוחת חג, ומספרת למה חשוב לבדוק את הבחירות שעשינו מדי בוקר
שמרית הילל, שמוכרת לקהל הרחב מתוכנית הריאלטי 'המטבח המנצח MKR', מתמחה במטורינג והעצמה אישית • בארוחת חג עם החברות, הילל מדברת על חלומות ("המון אנשים לא עושים את הצעד להגשמת החלומות שלהם") ואוכל ("חייתי על קורנפלקס עשר שנים, עד שהכרתי את אורן. לא ידעתי לבשל") • "ליידי גלובס"
  
 
יערה דרור / צילום: איליה מלניקוב
"לנהל קהילת פייסבוק של חצי מיליון נשים זה יותר מלהיות ראש עיר"
לפני 5 שנים פתחה יערה דרור את קבוצת הפייסבוק "אמהות מבשלות ביחד", שכיום מונה כ-500 אלף חברות • את הקהל העצום הזה היא מתעלת לבד, בלי שותפים, לפלטפורמת מכירות שבקרוב תצטרף אליה אפליקציה • ל"ליידי גלובס" היא מספרת על המשבר האישי ועל הקשיים בניהול קבוצת ענק: "אף אחד לא יגרום לי לקבל החלטות כי הוא נתן לי מימון" • ראיון בלעדי
  
 
אוכל - נובי גוד - סלט אוליבייה חגיגי / צילום: שאטרסטוק
הגרסה האשכנזית למימונה: חוגגים את הנובי גוד
אחרי יותר משני עשורים של חגיגות דיסקרטיות וביתיות, נהנה לאחרונה הנובי גוד מעניין מקומי רב וחוצה מוצאים • לא רק יוצאי חבר העמים
  
 
חמין / צילום: מיכל רביבו
סצנת הצ'ולנט רוגשת: לאן נעלם הקישקע?
כבר חודשים יש מחסור במעיים למילוי, קישקע בשמם העממי • ומי אשם במחדל? משרד הבריאות? בתי המטבחיים? רוח התקופה? ואולי הוא סתם יצא מהאופנה?
  
 
חמוצים /  צילום: נועם ברמן הרצברג
שברונות לב, סטוצים, הזדמנויות נדל"ן ופטריות בטוויסט יפני
ערבי ההחמצה של התסריטאית נועה ברמן-הרצברג, משלבים חמוצים, אלכוהול וסיפורי החמצות אישיות • אל תחמיצו
  
 

   123456789101112131415    >

   נמצאו 307 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 20

צרו איתנו קשר *5988