בשר בחדשות

סוכן חדשות
 
עמי גולדין, מנכ"ל נטו / צילום: בן יוסטר
פחות ירקות, יותר בשר: קבוצת נטו במו"מ לרכישת מפעל בקר בצרפת
קבוצת המזון שבשליטת דודי עזרא מקיימת מגעים לרכישת 50% ממשחטת בקר שפועלת בסמול לחבל הריין בצרפת • המהלך, שנועד לחזק את אחיזתה של בשוק הבשר, מתרחש במקביל ליציאתה מחברת ביכורי שדה שעוסקת בשיווק פירות וירקות
  
 
ביונד מיט. עשתה היסטוריה / צילום: shutterstock, שאטרסטוק
מה קרה לקציצה שאמורה להציל את כדור הארץ ממשבר האקלים?
זאת היתה שנה מופלאה לקציצת הביונד מיט • תלו בה תקוות שתציל את העולם ממשבר האקלים ושתגאל את האנושות מההתמכרות לבשר, והנפקתה החלה עם זינוק בשווי 12 מיליארד דולר • אז למה המניה של החברה צוללת למטה, למרות שכבר עברה לרווחיות? • האזינו
  
 
הנפקת ביונד מיט בנאסד"ק / צילום: Mike Segar, רויטרס
מה עובר על ה"קציצה" שמשגעת את השוק, וממה מפחדים המשקיעים?
ההנפקה הסוערת של ביונד מיט במאי הביאה למוקד תשומת-הלב את תחום תחליפי הבשר והקפיצה את שוויה ל-12 מיליארד דולר • אז למה למרות הבאזז הציבורי והדוח הרבעוני שחשף השבוע שהחברה עברה לרווחיות, המניה יורדת?
  
 
סטייק, בשר, בקר / אילוסטרציה: שאטרסטוק
גל עליית מחירי המזון נמשך: מחירי הבשר הקפוא צפויים לעלות בעשרות אחוזים
הרקע לעליית המחיר הוא הגידול בדרישה לבשר בקר בסין בעקבות וירוס שפגע בתעשיית החזירים במדינה • יבואני בשר מקומיים טוענים כי המחסור בשוק העולמי עשוי להביא בהמשך למחסור ואף לעליית מחירים של בשר מעובד • מחיר בשר החזיר באירופה עלה לאחרונה בכ–50%
  
 
תחליפי הבשר תוספים תאוצה / עיבוד מחשב, צילומים: Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב
קנאביס אאוט, בשר "נקי" אין: היזם של ננו דיימנשן מביא לראשונה לבורסה פעילות בשר משובט
אופקטרא נדל"ן מדווחת כעת על מיזוג מיט-טק (MeaTech) של שרון פימה, שמפתחת טכנולוגיה לייצור סטייק מתאי בשר שמקורם בתאי גזע עובריים • האם החברה לא מגיעה לבורסה מוקדם מדי? פימה: "אני מאמין בפלטפורמה הבורסאית מאוד"
  
 
ביונ דמיט / קרדיט: REUTERS
מקדונלדס תשתף פעולה עם יצרנית תחליפי הבשר ביונדמיט
ההמבורגר שישיקו החברות, שנקרא P.L.T. או "צמח. חסה. עגבניה", יופיע בתפריטים בדרום אונטריו למשך 12 שבועות החל מה-30 בספטמבר • מניית ביונדמיט מזנקת בשיעור דו ספרתי לאחר התרסקות כואבת מהשיא שנקבע ביולי האחרון
  
 
תמר זנדברג / צילום: שלומי יוסף
האם הישראלים נמנים עם שיאני הקרניבורים במערב?
כמה גדולה התאווה שלנו למנגל, ומאיפה באות הפרות שמספקות אותה? להלן הנתונים • המשרוקית של גלובס
  
 
פסטרמה בהכנה ביתית/ צילום: shutterstock אס.איי.פי קריאייטב
קנטטה לפסטרמה: להכין פסטרמה בבית
במסגרת הנטייה ההולכת וגוברת להכין בבית מוצרים במקום אלה המתועשים והקנויים, דרך גם כוכבה של הפסטרמה הביתית מתברר שיש לא מעט משוגעים לדבר, שכובשים ומעשנים בשרים במו ידיהם, מתקבצים בקבוצות ווטסאפ ופייסבוק ומחליפים מתכונים
  
 
אברהם בן שושן ורואי קליגר / צילום: תמונה פרטית
יחידת החקירות של משרד החקלאות תחת חקירה - ונמשך גל ההרשעות של בכירים ביחידה
מבקר המדינה בודק את תפקוד יחידת החקירות והפיקוח על הצומח והחי (פיצו"ח) מול גידול בשחיטה שחורה והברחות בשר מיו"ש • עיכוב במסירת דוח חקירה פנימית על היחידה • עובדים מתלוננים על שחיתות, בין השאר על בכירים שביקשו הלוואות מעובדים כפופים להם • תחקיר "גלובס"
  
 
שורט ריבס / צילום: אנדרו מלקובסקי
הארוויס: מסעדת הבשרים הכשרה שהפתיעה לטובה
בשביל פלטת הבשרים של הארווי'ס, המתמחה בז'אנר המעושנים, שווה לנסוע במיוחד לירושלים, וגם בעבור האסאדו שלה
  
 
הובלת עגלים אוסטרליים/צילום: עמותת אנונימוס לזכויות בעלי חיים
עוד גימיק? רוטס של בועז וכטל דיווחה על כניסה לתחום תחליפי הבשר - והמניה מזנקת
החברה דיווחה על ניסויים בתחום, ומנייתה זינקה 44% בבורסה האוסטרלית • מניית רוטס כבר זינקה בעבר, בעקבות דיווח על כניסה לשוק הקנאביס
  
 
המנכ"ל בועז נוי וסמנכ"לית התפעול צפרא כהן, חברת נקסטפרם / צילום: כדיה לוי
השוק החם של תחליפי בשר: החברה הישראלית שמתכוונת לייצר חלבון משמרים מושבחים
נקסטפרם בניהולו של בועז נוי, בעבר מנהל חטיבת המזון של אנזימוטק, מפתחת שמרים משופרים ע"י שינוי תנאי סביבת הגידול שלהם • כעת מגייסת החברה 10 מיליון דולר כדי לקדם שלושה מוצרים שפיתחה לתעשיית המזון ולתעשיית הדלק הביולוגי, ולפתח את היעד הבא שלה: ייצור חלבון תחליפי לבשר
  
 
מעבדת פארמה / צילום: shutterstock
זול ולא מעובד: חלבון פטרייה על מצע של קטניות במקום בשר
חברת Kinoko מפתחת שיטה לגידול זול ויעיל של חלבון פטרייה על מצע של קטניות
  
 
הנשיא טראמפ. / צילום: רויטרס Kevin Lamarque
טראמפ הודיע על הסכם להגדלת יצוא בקר לאיחוד האירופי
נשיא ארה"ב: "ההסכם שעליו אנחנו הולכים לחתום מקיים הבטחה נוספת לפטריוטים של החקלאות האמריקאית"
  
 
ביונד מיט. עשתה היסטוריה / צילום: shutterstock, שאטרסטוק
לאחר מהלך עליות של 240% מההנפקה - 'הקציצה' ביונד מיט צונחת לקראת הנפקת מניות
הכוונה לבצע הנפקה נוספת של מניות, שלושה חודשים בלבד לאחר ההנפקה הראשונית לציבור, הובילה את המניה לצלילה במסחר אתמול • בשיחת ועידה שהתקיימה אתמול עם אנליסטים סירבו מנהלי החברה להגיב בסוגיית ההנפקה המתוכננת • מניית ביונד מיט נסקה ביותר מ-240% לאחר ההנפקה הראשונית לציבור שהתקיימה במאי
  
 
המבורגר עם חלפניו מטוגן/ צילום: איל יצהר
מפתיע, מוזר, מופרע ונהדר: להמבורגרים המעולים ב"פרוזדור" יש שמות יצירתיים ותוספות מוגזמות
ההמבורגרים ב"פרוזדור" בתל אביב יצירתיים מאוד • גם בשמות ("עשן קדוש", "משה, השתגעת לגמרי") וגם בתוספות - מגבינות ועד סלט אבוקדו
  
 

   1234567891011121314    >

   נמצאו 222 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 14

צרו איתנו קשר *5988