בשר הוספה למעקב

כתבות אחרונות

 

תכינו את המנגל: טיפים ל"נפנוף" ארוחה שלמה - כולל הקינוח

למה לעצור בסטייק ובקבבונים על האש, כשאפשר לנפנף ארוחה שלמה - ראשונה, עיקרית וגם קינוח - על המנגל ■ השף מתן אברהמס מ"הדסון" נותן טיפים

מרב סריג 11.04.2013

שיפור לבבות: כיצד ניתן להקטין הסיכון ללקות בהתקף לב

גם כשכלי הדם אינם חסומים ולא מצאו דבר בצנתור - עלולה להיות בעיה בזרימת הדם ללב ■ איך שעון הקיץ משפיע על בריאות הלב? ומה עשה המשבר הכלכלי לנשים היווניות? רמז: לא משהו בכלל לתשומת לבכם

גלי וינרב 06.04.2013

זה לא נגמר: בשר סוס התגלה גם בכדורי הבשר של איקאה

בשר סוס נתגלה במשלוח גדול של כדורי בשר משוודיה שנועדו לסניפי "איקאה" בצ'כיה ■ בדנמרק נמצא בשר סוס על פיצות

אתר חדשות ערוץ 2 25.02.2013

ליקויים תברואתיים קשים במפעל בשר בבעלות נחום ביתן

במפעל "בסט מייסטר", המספק 5% מתצרוכת הבשר של רשת יינות ביתן, נמצא בשר פגום ופג-תוקף, ובוצע בו מיחזור של בשר ישן באמצעות תיבול ■ ביתן בתגובה: "החברה משמידה את הבשר הפגום בעצמה באופן יזום"

אילנית חיות 19.02.2013

בעקבות פרשת בשר הסוסים: זינוק בביקוש לבשר כשר בבריטניה

איליין מן, עובדת בקצביה בצפון-מערב לונדון: "אנשים תמיד אמרו שבשר כשר הוא יקר. עכשיו הם יודעים למה"

שירות גלובס 19.02.2013

מתחשק לכם המבורגר עסיסי? תכירו את מסעדת יומנגס בקלנסווה

תור ארוך משתרך בכניסה למסעדת ההמבורגרים יומנגס בקלנסווה, ובפנים תוקעים המבורגרים עצומים כאילו אין מחר

חיליק גורפינקל 11.02.2013

ציידים - לכלא!

ציד בע"ח הוא אחד העיסוקים היותר נתעבים שהמציא האדם

מתי גולן 04.02.2013

השמועה צדקה: למסעדת "נווה צדק - מקום של בשר" יש סטייקים נפלאים

"נווה צדק - מקום של בשר" הוא אואזיס לקרניבורים, במיוחד לכאלה שאוהבים את הטי-בון שלהם עסיסי, מדמם ומלא אופי

חיליק גורפינקל 20.12.2012

האם בקרוב ניפרד מהפרות ונאכל בשר שהודפס בתלת-ממד?

חברת הביוטק "ברייקאוט", שייסד המיליארדר פיטר ת'יאל, החליטה להשקיע בחברת הביוטק Modern Meadow, המהנדסת רקמות כדי לייצר עורות ובשר אכיל

משה גולן 19.08.2012

אושרו תקנות המגדירות מהי תוצרת אורגנית מן החי

משרד החקלאות הגדיר את אופן הייצור, ההצגה והשיווק של תוצרת אורגנית מן החי (ביצים, חלב, בשר ועוף) ואת תנאי הגידול של בעלי החיים במשק אורגני

מיכל רז-חיימוביץ' 02.08.2012

הבצורת הקשה בארה"ב מזניקה את מחירי המזון

משרד החקלאות בארה"ב צופה עלייה של 2.5%-3.5% במחירי המזון ב-2012 ועלייה של 3%-4% ב-2013 ■ "פשוט יהיה יקר לאכול בשר בקר"

שירות גלובס 26.07.2012

חיליק גורפינקל נפרד מאחד מאנשי האוכל הטובים ביותר

ד"ר אלי לנדאו מעולם לא פתח מסעדה אך היה טבח הרבה יותר טוב מהרבה שפים. לימד את הטבחים לא מעט טריקים וגם הכיר לנו את המסעדה "הבשרים של זלמן"

חיליק גורפינקל 12.07.2012

בדיקת "גלובס": כמה יעלה לעשות על האש ביום העצמאות?

מאות שקלים מוציאה כל משפחה ביום העצמאות על בשרים, סלטים, פיתות ומנגל ■ איפה כדאי להצטייד בערכת "על האש"? ■ בדיקת המרכז למחקרים צרכניים מגלה פערי מחירים לא גבוהים של כ-10% בין הרשתות ■ חנויות הנוחות יותר יקרות

מיכל רז-חיימוביץ' 24.04.2012

יותר סטייקים בפחות כסף

המזון בארץ יקר מדי, וצריך לנקוט צעדים כדי להוזיל אותו. השאלה היא איזה מזון

אביב לביא 15.04.2012

הפתעה עסיסית ברמת החייל: מסעדת הדסון מצילה את האיזור משיממון

מסעדת הדסון, בניצוחו של השף החדש מתן אברהמס, היא הפתעה נעימה בלב השיממון של רמת החייל ■ "לו רק היו מרגיעים קצת את המחירים, הייתי שולח אתכם לשם בריצה"

חיליק גורפינקל 18.03.2012

המומחה הקולינארי ושחקן הכדורסל משלבים כוחות

יענקל'ה שיין, האיש שבנה תפריטים וקונספטים ליותר מ-150 מסעדות ובתי קפה בארץ ובעולם, פתח עכשיו מקום משלו, יחד עם הכדורסלן דרק שארפ. ומה הקונספט? בשרים, כמובן

מרב סריג 27.02.2012

   123456789101112131415   

   נמצאו 226 כתבות   |   עמוד 12 מתוך 15

צרו איתנו קשר *5988