בשר הוספה למעקב

כתבות אחרונות

 
"הברברי" / צילום: איל יצהר

הייתי בגן עדן: זאת הפיתה הכי טובה שתאכלו. והיא נמצאת בתחנת דלק

פיתת הבשר הכי טובה בארץ נמצאת בתחנת דלק בראשון לציון • "הברברי" של סלים ז"ל ובנו דני חזרה מיפו, וזהו אירוע קולינרי קוסמי

חיליק גורפינקל 07.03.2020
רפת / צלם: תמר מצפי

משבר העגלים עם הרשות הפלסטינית מחכה להכרעת הבוחר

הפסקת יבוא העגלים מישראל לרשות הפלסטינית הוא אחד משורת צעדי המחאה הכלכליים שנוקטת הרשות, אך הוא מאיים להידרדר למלחמת סחר של ממש • הסכמות חלקיות כבר יש ועתה ממתינים לדרג המדיני

דני זקן 17.02.2020
תנועת הצופים / צילום: תמר מצפי, גלובס

תנועת הצופים מוציאה את הבשר מהתפריט ומבקשת מהמדינה להכריז על מצב חירום אקלימי 

תנועת הצופים מודיעה על תמיכתה במאבק במשבר האקלים • בין הצעדים שמיישמת התנועה: הוצאת בשר הבקר מהתפריט וצמצום של 50% מכלי הפלסטיק החד-פעמיים

שני אשכנזי 11.02.2020
עגל מהמשלוחים החיים / צילום: עמותת אנימלס

דעה: חברה מוסרית נבחנת גם ביחסה לבעלי חיים

אין הצדקה להתעללות בבעלי חיים בתעשיית הבשר, והיא חייבת להיפסק, גם בשעה שאין ממשלה בישראל • דעה

הרב יובל שרלו 08.01.2020
עמי גולדין, מנכ"ל נטו / צילום: בן יוסטר
חברות מזון | בלעדי

פחות ירקות, יותר בשר: קבוצת נטו במו"מ לרכישת מפעל בקר בצרפת

קבוצת המזון שבשליטת דודי עזרא מקיימת מגעים לרכישת 50% ממשחטת בקר שפועלת בסמול לחבל הריין בצרפת • המהלך, שנועד לחזק את אחיזתה של בשוק הבשר, מתרחש במקביל ליציאתה מחברת ביכורי שדה שעוסקת בשיווק פירות וירקות

שני מוזס 11.11.2019
ביונד מיט. עשתה היסטוריה / צילום: shutterstock, שאטרסטוק

מה קרה לקציצה שאמורה להציל את כדור הארץ ממשבר האקלים?

זאת היתה שנה מופלאה לקציצת הביונד מיט • תלו בה תקוות שתציל את העולם ממשבר האקלים ושתגאל את האנושות מההתמכרות לבשר, והנפקתה החלה עם זינוק בשווי 12 מיליארד דולר • אז למה המניה של החברה צוללת למטה, למרות שכבר עברה לרווחיות? • האזינו

צוות גלובסטוק 11.11.2019
הנפקת ביונד מיט בנאסד"ק / צילום: Mike Segar, רויטרס
ביונד מיט | ניתוח

מה עובר על ה"קציצה" שמשגעת את השוק, וממה מפחדים המשקיעים?

ההנפקה הסוערת של ביונד מיט במאי הביאה למוקד תשומת-הלב את תחום תחליפי הבשר והקפיצה את שוויה ל-12 מיליארד דולר • אז למה למרות הבאזז הציבורי והדוח הרבעוני שחשף השבוע שהחברה עברה לרווחיות, המניה יורדת?

גיא בן סימון וגלי וינרב 03.11.2019
סטייק, בשר, בקר / אילוסטרציה: שאטרסטוק

גל עליית מחירי המזון נמשך: מחירי הבשר הקפוא צפויים לעלות בעשרות אחוזים

הרקע לעליית המחיר הוא הגידול בדרישה לבשר בקר בסין בעקבות וירוס שפגע בתעשיית החזירים במדינה • יבואני בשר מקומיים טוענים כי המחסור בשוק העולמי עשוי להביא בהמשך למחסור ואף לעליית מחירים של בשר מעובד • מחיר בשר החזיר באירופה עלה לאחרונה בכ–50%

שני מוזס 27.10.2019
תחליפי הבשר תוספים תאוצה / עיבוד מחשב, צילומים: Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב

קנאביס אאוט, בשר "נקי" אין: היזם של ננו דיימנשן מביא לראשונה לבורסה פעילות בשר משובט

אופקטרא נדל"ן מדווחת כעת על מיזוג מיט-טק (MeaTech) של שרון פימה, שמפתחת טכנולוגיה לייצור סטייק מתאי בשר שמקורם בתאי גזע עובריים • האם החברה לא מגיעה לבורסה מוקדם מדי? פימה: "אני מאמין בפלטפורמה הבורסאית מאוד"

גלי וינרב 02.10.2019
ביונ דמיט / קרדיט: REUTERS

מקדונלדס תשתף פעולה עם יצרנית תחליפי הבשר ביונדמיט

ההמבורגר שישיקו החברות, שנקרא P.L.T. או "צמח. חסה. עגבניה", יופיע בתפריטים בדרום אונטריו למשך 12 שבועות החל מה-30 בספטמבר • מניית ביונדמיט מזנקת בשיעור דו ספרתי לאחר התרסקות כואבת מהשיא שנקבע ביולי האחרון

שירות גלובס 26.09.2019
תמר זנדברג / צילום: שלומי יוסף

האם הישראלים נמנים עם שיאני הקרניבורים במערב?

כמה גדולה התאווה שלנו למנגל, ומאיפה באות הפרות שמספקות אותה? להלן הנתונים • המשרוקית של גלובס

המשרוקית של גלובס 26.09.2019
פסטרמה בהכנה ביתית/ צילום: shutterstock אס.איי.פי קריאייטב

קנטטה לפסטרמה: להכין פסטרמה בבית

במסגרת הנטייה ההולכת וגוברת להכין בבית מוצרים במקום אלה המתועשים והקנויים, דרך גם כוכבה של הפסטרמה הביתית מתברר שיש לא מעט משוגעים לדבר, שכובשים ומעשנים בשרים במו ידיהם, מתקבצים בקבוצות ווטסאפ ופייסבוק ומחליפים מתכונים

רועי ירושלמי 14.09.2019
אברהם בן שושן ורואי קליגר / צילום: תמונה פרטית

יחידת החקירות של משרד החקלאות תחת חקירה - ונמשך גל ההרשעות של בכירים ביחידה

מבקר המדינה בודק את תפקוד יחידת החקירות והפיקוח על הצומח והחי (פיצו"ח) מול גידול בשחיטה שחורה והברחות בשר מיו"ש • עיכוב במסירת דוח חקירה פנימית על היחידה • עובדים מתלוננים על שחיתות, בין השאר על בכירים שביקשו הלוואות מעובדים כפופים להם • תחקיר "גלובס"

משה ליכטמן 10.09.2019
שורט ריבס / צילום: אנדרו מלקובסקי

הארוויס: מסעדת הבשרים הכשרה שהפתיעה לטובה

בשביל פלטת הבשרים של הארווי'ס, המתמחה בז'אנר המעושנים, שווה לנסוע במיוחד לירושלים, וגם בעבור האסאדו שלה

חיליק גורפינקל 31.08.2019
הובלת עגלים אוסטרליים/צילום: עמותת אנונימוס לזכויות בעלי חיים

עוד גימיק? רוטס של בועז וכטל דיווחה על כניסה לתחום תחליפי הבשר - והמניה מזנקת

החברה דיווחה על ניסויים בתחום, ומנייתה זינקה 44% בבורסה האוסטרלית • מניית רוטס כבר זינקה בעבר, בעקבות דיווח על כניסה לשוק הקנאביס

שירי חביב-ולדהורן 19.08.2019
המנכ"ל בועז נוי וסמנכ"לית התפעול צפרא כהן, חברת נקסטפרם / צילום: כדיה לוי

השוק החם של תחליפי בשר: החברה הישראלית שמתכוונת לייצר חלבון משמרים מושבחים

נקסטפרם בניהולו של בועז נוי, בעבר מנהל חטיבת המזון של אנזימוטק, מפתחת שמרים משופרים ע"י שינוי תנאי סביבת הגידול שלהם • כעת מגייסת החברה 10 מיליון דולר כדי לקדם שלושה מוצרים שפיתחה לתעשיית המזון ולתעשיית הדלק הביולוגי, ולפתח את היעד הבא שלה: ייצור חלבון תחליפי לבשר

גלי וינרב 13.08.2019

   123456789101112131415   

   נמצאו 226 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 15

צרו איתנו קשר *5988