בשר הוספה למעקב

כתבות אחרונות

 
מעבדת פארמה / צילום: shutterstock

זול ולא מעובד: חלבון פטרייה על מצע של קטניות במקום בשר

חברת Kinoko מפתחת שיטה לגידול זול ויעיל של חלבון פטרייה על מצע של קטניות

גלי וינרב 12.08.2019
הנשיא טראמפ. / צילום: רויטרס Kevin Lamarque

טראמפ הודיע על הסכם להגדלת יצוא בקר לאיחוד האירופי

נשיא ארה"ב: "ההסכם שעליו אנחנו הולכים לחתום מקיים הבטחה נוספת לפטריוטים של החקלאות האמריקאית"

שירות גלובס 02.08.2019
ביונד מיט. עשתה היסטוריה / צילום: shutterstock, שאטרסטוק

לאחר מהלך עליות של 240% מההנפקה - 'הקציצה' ביונד מיט צונחת לקראת הנפקת מניות

הכוונה לבצע הנפקה נוספת של מניות, שלושה חודשים בלבד לאחר ההנפקה הראשונית לציבור, הובילה את המניה לצלילה במסחר אתמול • בשיחת ועידה שהתקיימה אתמול עם אנליסטים סירבו מנהלי החברה להגיב בסוגיית ההנפקה המתוכננת • מניית ביונד מיט נסקה ביותר מ-240% לאחר ההנפקה הראשונית לציבור שהתקיימה במאי

שירות גלובס 30.07.2019
המבורגר עם חלפניו מטוגן/ צילום: איל יצהר

מפתיע, מוזר, מופרע ונהדר: להמבורגרים המעולים ב"פרוזדור" יש שמות יצירתיים ותוספות מוגזמות

ההמבורגרים ב"פרוזדור" בתל אביב יצירתיים מאוד • גם בשמות ("עשן קדוש", "משה, השתגעת לגמרי") וגם בתוספות - מגבינות ועד סלט אבוקדו

חיליק גורפינקל 20.07.2019
מסעדת לירי לאונג’/  צילום: דניאל לילה

געגועיי לאסתי הספרנית: לירי לאונג' - מסעדה קלאסית ונעימה שהיא מחווה לספרייה

מסעדת לירי לאונג' החדשה ברשפון, שהיא גם ספרייה פעילה, היא הפתעה נעימה • האוכל הגון, השירות אדיב והאווירה מרחיבת דעת

חיליק גורפינקל 13.07.2019
אימפוסיבל ברגר / צילום: Sophie Carson/ Milwaukee Journal Sentinel

הזמינו המבורגר טבעוני, קיבלו בשר - ולא הבחינו בהבדל

אחד מסניפי ברגר קינג באזור ברוקלין פרסם כי הוא מוכר "אימפוסיבל וופר", תחליף הבשר הפופולרי, בשירות משלוחים - כשבעצם הקציצות שנשלחו ללקוחות היו מבשר בקר רגיל לחלוטין

שירות גלובס 12.06.2019
ביונ דמיט / קרדיט: REUTERS

אחרי זינוק של 69% ביומיים: בג'י.פי מורגן חושבים שביונדמיט עלתה יותר מדי

הראלי שרשמה ביונדמיט מאז ההנפקה העלה את שוויה ליותר מ-10 מיליארד דולר • לאחר זינוק מטאורי של יותר מ-500% מההנפקה במאי האחרון, בבנק ההשקעות חושבים שהצפי האופטימי שסיפקה החברה במעמד הדוחות - כבר מגולם במניה • בג'י.פי מורגן חתכו את ההמלצה למניה, וביונדמיט מאבדת כעת 10% בטרום-מסחר

שירות גלובס 11.06.2019
המבורגר של אימפוסבל פודס /צילום: רויטרס, Beck Diefenbach

מהפכת הבשר-ללא-בשר: היצרניות מתקשות לעמוד במבול ההזמנות

הצמיחה המהירה בביקוש למוצרים נטולי בשר, במיוחד על רקע הצטרפותן לטרנד של רשתות מזון מהיר כמו ברגר קינג, מאתגרת את יכולתן של שתי היצרניות המובילות בתחום - ביונד מיט ואימפוסיבל פודס - לעמוד בהזמנות

וול סטריט ג'ורנל 06.06.2019
איציק אברכהן / צילום: יוסי כהן
בשר | בלעדי

האסאדו של שופרסל כבר לא רק מארגנטינה: תחל לייבא בשר טרי מוזל מפולין

קמעונאית המזון הגדולה בישראל מתקשה להתחרות ברשתות שמוכרות בשר מוזל בעקבות הגדלת המכסות ליבוא בשר טרי • הבשר הפולני יימכר תחת המותג הפרטי של שופרסל, והוא אמור להציע מחיר תחרותי גם ביחס לספקיות הישראליות

שני מוזס 04.06.2019
עוף או חגב / צילום:  Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב

עוף או חגב: ההנפקה של ביונד מיט משפיעה גם על החברות הישראליות שמייצרות תחליפי בשר

אחרי ההנפקה המוצלחת של חברת תחליפי הבשר ביונד מיט וההשקעות המתרחבות בענף, חזרנו לסטארט–אפים הישראליים שנכנסו לשוק התחרותי ובדקנו עד כמה הם קרובים ליצירת התחליף האולטימטיבי • מעקב G

שחר סמוחה 01.06.2019
נתחי בשר אמיתי שגודלו ישירות מתאי בקר / צילום: יחצ שטראוס

גיוס של 11.7 מיליון דולר לאלף פארמס המייצרת בשר מתאי בקר

גיוס ההון יאפשר לאלף פארמס - הפועלת בחממת הפודטק The Kitchen מקבוצת שטראוס - להאיץ את פיתוח מוצרי הבשר המתורבת שלה ולהפוך את אב-הטיפוס שלה, שהושק בחודש דצמבר האחרון, למוצר מסחרי

שני מוזס 14.05.2019
מנת כבש צואר לצריבה על אבן לבה במסעדת הבשרים המקדש בכפר סבא/ צילום אסף אמברם

שנת הטלה: ביום העצמאות הזה לא נאכל רק בקר

ממדינה של קציצות הודו ושניצל עוף שנולדו כאן בתקופת הצנע, הפכה ישראל בעשורים האחרונים לצרכנית כבדה של בשר סטייקים • לצדם נמצאים השנה, יותר מאי-פעם, נתחי טלה • ויש גם מתכון

רועי ירושלמי 08.05.2019
עגל מהמשלוחים החיים / צילום: עמותת אנימלס

למרות גילוי השחפת: גידול במשלוחים החיים של בקר מפורטוגל

ברבעון הראשון של 2019 נרשמת עלייה של כ-8% במספר בעלי החיים במשלוחים לעומת התקופה המקבילה בשנת 2018 • התגלתה שחפת בעגלים שיובאו לישראל מפורטוגל והונגריה • עמותות אנימלס ותנו לחיות לחיות: "התפרצות השחפת היא תוצאה צפויה של המשלוחים החיים"

משה ליכטמן 08.04.2019
השווארמה הטורקית הקלאסית דוֹנֵר/  צילום:  Shutterstock : א.ס.א.פ קרייטיב

איך שבשר מסתובב: כך הפכה השווארמה ממאכל רחוב למנת שף

איך שבשר מסתובב - אבל לא רק בשר: כך הפכה השווארמה ממאכל רחוב למנת שף, כאשר לצד שווארמת ההודו המוכרת מהדוכנים יש גם שווארמת דגים, טופו, פטריות ואפילו פירות

רועי ירושלמי 01.03.2019
רפת פרות / צילום:  איל יצהר

"ביטול המכס על בשר בקר מצונן יגרום להשמדת הענף בישראל"

האגודה השיתופית "ארגון מגדלי בקר לבשר" עתרה לבג"ץ, בטענה כי ביטול המכסים על יבוא בשר - כחלק ממתווה החלב - סותר הסכם מ-2016, ויש להותיר את החלטת היישום לממשלה הבאה

משה ליכטמן 27.01.2019
סשימי אינטיאס של אילן פרון במסעדת תלפיות / צילום: אילן פרון

לקצץ בבשר החי: יותר ויותר מסעדות מוותרות על בשר

יותר ויותר מסעדות, לאו דווקא חלביות או דגיות, מוותרות על בשר, מטעמי בריאות או מצפון • רק השנה נפתחו קרוב למספר דו-ספרתי של מסעדות כאלה, והן זוכות לאהדת הקהל וגם לשבחי המבקרים

רועי ירושלמי 24.11.2018

   123456789101112131415   

   נמצאו 226 כתבות   |   עמוד 2 מתוך 15

צרו איתנו קשר *5988