המבורגר בחדשות

סוכן חדשות
 
גילעד אלטשולר, אלטשולר שחם. גם כוכבי העבר פודים, והרבה / צילום: תמר מצפי
אלטשולר שחם מביע אמון בהראל: רכש 3% מהמניות מידי משפחת המבורגר בתמורה ל-180 מיליון שקל
עבור המוכרים מדובר במימוש נאה לאחר העליות במניה - 60 מיליון שקל ברוטו לכל אחד משלושת האחים המבורגר • סכום זה מתווסף לדיבידנדים בסך כ-170 מיליון שקל שבני המשפחה קיבלו מהראל עד כה ב-2019
  
 
סניף של ברגר קינג/ צילום:  יקי טל
הקרב על הקציצה עולה מדרגה: ברגר קינג בדרך להביא לישראל המבורגר צמחוני משלה
ענקית המזון המהיר החלה לשווק בארה"ב המבורגר מבוסס חלבון צמחי, ומספר הלקוחות החדשים זינק • בינתיים הקציצה הפופולרית לא יכולה לנחות באירופה בשל דרישות תקינה, וברשת מצאו פתרון יצירתי: יוניליוור תייצר עבורם גרסה לשוק האירופי • איזו גרסה תגיע לישראל?
  
 
המבורגר/ צילום: חיים יוסף
רוברטה'ס בורגר בהרצליה: גם שפים רציניים פותחים לאחרונה המבורגריות, וחובבי הז'אנר מרוויחים
בשנים האחרונות נוטה הכף לטובת אוכל הרחוב המהיר והזול ולרעת ה"פיין דיינינג" • הרבה מסעדות נסגרות, ואינספור מזללות רחוב נפתחות, חלקן מעניינות לא פחות. למשל, רוברטה'ס בורגר בהרצליה
  
 
המבורגר ביג ויגן / צילום: נמרוד גנישר
"כל השחקנים הגדולים מבינים שקהילת הטבעונים היא מנוע צמיחה שאי-אפשר להתעלם ממנו יותר"
השבוע הייתה זו KFC ולפניה מקדונלד'ס שהצטרפו למגמת הטבעונות, אך הן ממש לא לבד • בזו אחר זו מסמנות רשתות המזון הענקיות את קהל היעד שנחשב לצומח ביותר • אבל מי באמת מניע את המכירות? מסתבר שאלה בכלל אוכלי הבשר "המפחיתנים"
  
 
מקדונלד'ס. יוצרת תקדימים / צילום: shutterstock, שאטרסטוק
מקדונלד'ס מרחיבה את פיילוט ההמבורגר הטבעוני ל-40 סניפים
ההמבורגר הטבעוני, שנקרא "ביג ויגאן" ומיוצר ע"י טבעול, יימכר ב-40 סניפים החל מיום רביעי הבא • במקביל, מקדונלד'ס ישראל תפתח עשרה סניפים חדשים עד סוף השנה
  
 
ביונד מיט. עשתה היסטוריה / צילום: shutterstock, שאטרסטוק
הרבה מעבר לבשר
עמיחי קילשטיין, מנכ"ל מאצ' ריטייל, בחר בחברת ביונד מיט שהצליחה, למרות השוק הרווי בתחליפים, לקחת את ההמבורגר הטבעוני קדימה ולייצר מוצר שדומה למקור על כל רבדיו
  
 
המבורגר עם חלפניו מטוגן/ צילום: איל יצהר
מפתיע, מוזר, מופרע ונהדר: להמבורגרים המעולים ב"פרוזדור" יש שמות יצירתיים ותוספות מוגזמות
ההמבורגרים ב"פרוזדור" בתל אביב יצירתיים מאוד • גם בשמות ("עשן קדוש", "משה, השתגעת לגמרי") וגם בתוספות - מגבינות ועד סלט אבוקדו
  
 
סניף מקדונלד'ס / צילום: shutterstock
ההמבורגר הטבעוני מגיע למקדונלד'ס ישראל
רשת המזון המהיר הגדולה בישראל צפויה להשיק המבורגר מבוסס חיטה וסויה בעוד כחודש וחצי • שם המוצר צפוי להיות ביג ויגן (Big Veegan), מחירו אינו ידוע, והוא יושק במספר סניפים בודדים בגוש דן בתור פיילוט
  
 
המבורגר / צילום: Designed by lifeforstock / Freepik
המבורגר זה לא כל כך נורא: הכירו את חוקרת המזון שלא מפחדת בכלל ממזון מעובד
המבורגר זה לא כל כך נורא, סלט בקופסה לפעמים אקולוגי יותר מסלט שמכינים לבד וגם פיצה קפואה יכולה להיות די בריאה • חוקרת המזון פרופ' לואיז פרסקו לא מפחדת ממזון מעובד
  
 
מקדונלדס / צלם: רויטרס
מקדונלד'ס מעלה מחירים על חלק מהתפריט שלה
רשת המזון המהיר הגדולה בישראל מייקרת פריטים נבחרים ביניהם ארוחת ביג מק וקפוצ'ינו • מקדונלד'ס: מחירי 95% מהארוחות ברשת נשארו כשהיו
  
 
אימפוסיבל ברגר / צילום: Sophie Carson/ Milwaukee Journal Sentinel
הזמינו המבורגר טבעוני, קיבלו בשר - ולא הבחינו בהבדל
אחד מסניפי ברגר קינג באזור ברוקלין פרסם כי הוא מוכר "אימפוסיבל וופר", תחליף הבשר הפופולרי, בשירות משלוחים - כשבעצם הקציצות שנשלחו ללקוחות היו מבשר בקר רגיל לחלוטין
  
 
המבורגר של אימפוסבל פודס /צילום: רויטרס, Beck Diefenbach
מהפכת הבשר-ללא-בשר: היצרניות מתקשות לעמוד במבול ההזמנות
הצמיחה המהירה בביקוש למוצרים נטולי בשר, במיוחד על רקע הצטרפותן לטרנד של רשתות מזון מהיר כמו ברגר קינג, מאתגרת את יכולתן של שתי היצרניות המובילות בתחום - ביונד מיט ואימפוסיבל פודס - לעמוד בהזמנות
  
 
המבורגר  וצ'יפס / צילום: איל יצהר
אז איך ההמבורגר של "פאט קאו"? לא מסכן את הצמרת
מה מעמדה של ההמבורגרייה "פאט קאו" בטבלה המקומית? ובכן היא אינה מסכנת את צמרת הטבלה, אך משתלבת היטב בדרג השני • ביקורת מסעדה
  
 
מקדונלדס. צילום: רויטרס
מקדונלד'ס הכתה את התחזית לרבעון השלישי; המניה קופצת 5%
רשת המזון המהיר הציגה ברבעון השלישי הכנסות של 5.369 מיליארד דולר על רווח של 2.1 דולר למניה • מדובר בתוצאות שעלו על תחזיות השוק להכנסות של 5.295 מיליארד דולר על רווח של 1.99 דולר למניה
  
 
מסעדת קולולו/ צילום: Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב
אוכל | ראמן מצטיין, וייטנאמית לוהטת והגלידה הטובה בברלין
מסקנות, תובנות והמלצות מביקור קולינרי קצר בבירת גרמניה, אחותה התאומה של תל-אביב
  
 
אהובה תורג’מן/ צילום: איל יצהר
מנכ"לית BBB: אחרי 8 חודשים נתנו לי 15% מהרשת בחינם
הפורטפוליו של אהובה תורג'מן, מנכ"לית ומבעלי קבוצת BBB • "אני רוצה להשפיע, להקים או לקנות עוד כמה רשתות, לאו דווקא רק בתחום המזון"
  
 

   123456    >

   נמצאו 85 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 6

צרו איתנו קשר *5988