חומוס הוספה למעקב +

כתבות אחרונות

 
סלט סברה  של שטראוס

שטראוס: הריקול לחומוס סברה יגרע 5 מיליון דולר מהרווח התפעולי

אוספת מוצרי סברה מהמדפים בארה"ב בשל חשש לליסטריה ■ עוד לפני הריקול קרס הרווח התפעולי הרבעוני של יצרנית החומוס האמריקאית ב-55% ■ שטראוס הגדילה את רווחיה ברבעון השלישי ב-7% ל-92 מיליון שקל

אביב לוי 22.11.2016
מסעדה  / צילום: shutterstock

המדריך לחיים הטובים: 5 החומוסיות המצטיינות בישראל

נסו פעם לפתח שיחה עם חומוסולוג ישראלי בכיר, וכל ישראלי הוא כזה בעיני עצמו, על החומוסייה ה"סודית" שלו, ותראו איך הוא נדלק ולא מרפה עד שבן שיחו ייכנע

03.10.2016
סלטי צבר/ צילום: תמר מצפי

הלחץ של "גלובס" עבד: צבר פרסמה את מספרי המוצרים הנגועים

מוקדם יותר היום פורסם כי משרד הבריאות נכנע לסלטי צבר ואיפשר לה שלא לפרסם את המספרים של המוצרים הנגועים בסלמונלה ■ בעקבות לחץ שהפעיל "גלובס", המשרד פרסם את מספרי המוצרים הנגועים

אילנית חיות 25.09.2016
סלטי צבר/ צילום: תמר מצפי
אסם | לפני כולם

עדיין קיים חשש לסלמונלה בקו הייצור של סלטי צבר

צבר דיווחה למשרד הבריאות כי עצרה את שיווק המוצרים, אך בדיקת "גלובס" מעלה כי החברה שיווקה השבוע חומוס וטחינה לרשתות ■ בצבר מסרבים לפרט מהם המוצרים הנגועים

אילנית חיות 22.09.2016
סלטי צבר / צילום: אריאל ירוזולימסקי

משבר הסלמונלה בשוק המזון: חשד לסלמונלה בסלטי "צבר"

אסם: "משרד הבריאות עודכן מיד" ■ החברה מדגישה כי המוצרים הושמדו בטרם יצאו מהמפעל

מיכל רז-חיימוביץ' 21.09.2016
החומוס החדש של שטראוס / צילום: יחצ

שטראוס מציגה: חומוס ללא חומרים משמרים

משך הצריכה לאחר הרכישה יעמוד על 5 ימים מרגע פתיחת המוצר (כשהוא סגור תוקף הצריכה הוא 40 ימים) ■ החומוס החדש יעלה למדפים אחרי שנים של מחקר ופיתוח

מיכל רז-חיימוביץ' 04.07.2016
אבו מרון / צילומים: איל יצהר

החומוסיה המיתולוגית בחיפה ששווה על שקל

מסעדת אבו מרון היא מאותם מקומות שאפילו שיפוץ מכוער ולחץ של שבת בצהריים לא מצליחים לקלקל אותם

חיליק גורפינקל 11.02.2016
שישברק במסעדת עזבה / צילום: דרור עינב

מסעדה ערבית מצוינת שמי שלא מגיע אליה מפסיד בענק

בימים עכורים אלה רבים נמנעים ממסעדות ערביות ■ ביקור בעזבה הריקה והמצוינת, ומחשבות על אוכל משותף ועל דו-קיום

חיליק גורפינקל 26.11.2015
מפעל יד המלך ביבנה / צילום: תמר מצפי

פרי גליל: חשש להימצאות חיידקי ליסטריה בחומוס "יד המלך"

מדובר ב"חומוס מסעדות" שהתאריכים האחרונים לשיווק המוטבעים על אריזתו הם 01.07.2014 באריזת 400 גרם ו-15.07.2014 באריזות 400 ו-800 גרם

מיכל רז-חיימוביץ' 23.06.2014

חשש להימצאות חיידקים מסוכנים בחומוס של "מעדני מיקי"

בבדיקות מעבדה נמצא חשש להימצאות חיידקי ליסטריה מונוציטוגנס באריזות חומוס 800 גרם עם תאריכים אחרונים לשיווק 7/5/14 ו-28/5/14

שירות גלובס 04.05.2014

עכשיו גם אתם יודעים: במסעדת "בלו באס" נמצא החומוס הכי טעים

יודעי דבר אמיתיים ימתיקו סוד ויפקדו את בלו באס מבלי לספר יותר מדי כדי שהמקום לא יהפוך לתיירותי ■ אנחנו יודעי דבר שמספרים, מה הסיכוי ששוחרי חומוס מאזור המרכז יצפינו עד לפרדס חנה?

מתן שירם 26.12.2013

מבקרים בכרמל? אל תפספסו את חומוסיית "הבוטקה"

החומוסייה נפתחה בשנה שעברה במרכז הכרמל, מרחק פסיעה ממתחם פסטיבל הסרטים בחיפה ■ חומוסייה טעימה, נדיבה ולא יקרה

מתן שירם 16.09.2013

סמל הישראליות: בארץ אוכלים מעל 30 אלף טון חומוס בשנה

המאכל הכי ישראלי? עד לא מזמן מקורו של מרבית החומוס שנמכר בארץ היה במזרח אירופה. בשנה האחרונה משתנה המגמה, ועימה מזנקים גם שטחי הגידול ■ לרגל קציר החומוס: דרכו של גרגיר מהשדה ועד הפיתה

צאלה קוטלר 25.05.2013

שוק סלטי החומוס: אוהבים את מעדני מיקי, נאמנים ל"אחלה"

הצרכן הישראלי אוהב את הטעם והאיכות של חומוס מיקי, קונה בעיקר חומוס של צבר והכי נאמן לחומוס "אחלה" - כך לפי סקר החברות המובילות של "גלובס"

מיכל רז-חיימוביץ' 20.05.2013

מחסני השוק במבצע לחג: חומוס ונקניקיות בפחות משקל

לקראת יום העצמאות, ב-14-15 באפריל תציע הרשת חומוס 400 גרם ב-19 אגורות ונקניקיות עוף 400 גרם ב-79 אגורות, לקונים בסכום של מעל 199 שקל

שירות גלובס 08.04.2013

   1234   

   נמצאו 56 כתבות   |   עמוד 2 מתוך 4

צרו איתנו קשר *5988