חומוס בחדשות - עמוד 3

סוכן חדשות
 
שטראוס ופפסיקו משיקות מותג סלטים חדש במקסיקו
מותג הסלטים OBELA ייוצר במפעל חדש שפתחה החברה במקסיקו סיטי, בהשקעה של 10 מיליון דולר
  
 
השף עומר מילר משדרג את המאכלים הישראליים הכי אהובים
מה יותר ישראלי משניצל, מפתיתים, מסלט קצוץ דק או מטוסט עם גבינה צהובה? השף עומר מילר מציע וריאציות גורמה על האוכל הכל-ישראלי הזה, כמעט כמו אצלכם בבית, אבל אחרת לגמרי
  
 
בדיקת "גלובס": כמה יעלה לעשות על האש ביום העצמאות?
מאות שקלים מוציאה כל משפחה ביום העצמאות על בשרים, סלטים, פיתות ומנגל ■ איפה כדאי להצטייד בערכת "על האש"? ■ בדיקת המרכז למחקרים צרכניים מגלה פערי מחירים לא גבוהים של כ-10% בין הרשתות ■ חנויות הנוחות יותר יקרות
  
 
הירוק היום ירוק מאוד: הירקות הירוקים הם בשיאם עכשיו
השום הירוק, השקד הירוק, החומוס הירוק ואפונת הגינה הירוקה עכשיו בשיאם: טריים-טריים, לא קפואים, לא משומרים. רעננים כמו האביב עצמו וכמוהו מהירים להיעלם
  
 
חוויית החומוס של ארז קומרובסקי
אני אוהב חומוס בכל מצבי הצבירה - מנוגב, מבושל, במרק, בפלאפל. דווקא בניו יורק העמקתי איתו את ההיכרות
  
 
הטחינה מככבת: חזרתה של הטחינה החמה על הצלחת
רק לפני חמש שנים היה שוק הטחינה הגולמית בשפל, רדום ומדשדש. בשנים האחרונות המטבח הישראלי אימץ אותה בחום, והטרנד הבריאותי-מקומי הפך אותה לכוכבת. מאז שולשו המכירות
  
 
מוצרים לא ממותגים: תחליף מוצלח למותגים המוכרים - בפחות כסף
אם לא שמעתם על החטיפים באגסי, גולי וקונוסים, זה לא במקרה: הם מיוצרים ע"י יצרניות קטנות ולא נמכרים בכל רשת מזון, אך שווה להכירם - כי מחירם נמוך, והטעם מצוין ■ ויש עוד דוגמאות
  
 
"חומוס זה תחום מאוד אמוציונלי - כל אחד משוכנע ששלו הכי טוב"
מאחורי כל מוצר תעשייתי עומד אדם שמחרף את נפשו, ובעיקר את לשונו, כדי שתרגישו שאתם מכניסים לפה את הדבר האמיתי ■ חומוסולוג, מאסטר בייקר וטכנולוג קפה אפשרו לכתבת MT לטעום על קצה המזלג מהעבודה היומיומית שלהם ■ כתבה שתגרום לכם לשכרון חושים
  
 
גל ההתייקרויות נמשך: תנובה מייקרת מוצרי חלב עד 7%
תנובה: "בעקבות עליית חומרי הגלם, מחירי חלק מהמוצרים יעלו בשבועות הקרובים"
  
 
בשבוע הבא: גל התייקרויות גם בחומוס, קפה, שוקולד וטונה
אם העלייה הצפויה במחירי הדלק ביום ראשון הקרוב לא הספיקה לכם, בימים הקרובים צפויה לחול עליית מחירים רחבה גם במגוון מוצרי מזון וטיפוח
  
 
מעדני מיקי תשווק סלטים מצוננים ברשת טסקו הבריטית
‎‎היקף העסקה מוערך בכחצי מיליון דולר‏ ■ הסלטים המצוננים של החברה, ובעיקר מגוון סלטי החומוס, מיועדים בעיקר לאוכלוסייה היהודית והמוסלמית מכיוון שיש להם אישורי כשרות
  
 
לפני שפותחים את הפה: מה באמת מוסיפים למזון שלנו?
אילו מרכיבים מסתתרים בתפריט של משפחה ישראלית ממוצעת? מבדיקת "גלובס" עולה כי הקטשופ מתובל בסוכר, הטונה שוחה במלח, החומוס טובל בשמן, והשניצל עמוס בקמח וסויה
  
 
זן ואמנות אכילת החומוס: המדריך לחומוסיות "הארד קור" במזרח ירושלים
הסיור "בין הגרגרים" שעובר בין חומוסיות סודיות במזרח ירושלים הוא בדיוק מה שהרופא המליץ לכם לחורף הזה ■ בסיור תאכלו תתענגו על הטעם ועל אנקדוטות היסטוריות ■ ניגוב נעים
  
 
קמפיין של חומוס אבו חסן: אין לנו סניפים נוספים מחוץ ליפו
יורשי עלי קרוואן מבהירים כי המסעדות החדשות בראשון-לציון ובהרצליה שנפתחו תחת השם "אבו חסן" אינן קשורות אליהם ■ בית המשפט עשוי להכריע כמה שווה המותג "אבו חסן"
  
 
יו"ר פפסיקו: סברה תגיע תוך 3 שנים למכירות של מיליארד דולר
סברה חונכת מפעל בארה"ב - ויו"ר פפסיקו פורסת את החזון למותג החומוס ("יגיע לאסיה ולאירופה") ומסבירה למה ענקית כמוה צריכה את שטראוס: "אנחנו יותר גדולים משטראוס במכירות, אבל ביכולות שלהם לייצר מזון טרי הם ענק"
  
 
שטראוס תחלק חינם חומוס וטחינה אחלה ל-100 אלף בתי-אב
עלות החלוקה - יותר ממיליון שקל ■ המהלך הוא חלק מהשקת סדרת סלטים עם שומשום מלא ■ מישל בן-וייס, מנכ"ל חטיבת בריאות ואיכות חיים בשטראוס: "מי שמקבע את מלחמת המחירים בסלטים הם הקמעונאים"
  
 

<    1234    >

   נמצאו 56 כתבות   |   עמוד 3 מתוך 4

צרו איתנו קשר *5988