טבעונות בחדשות

סוכן חדשות
 
שוק הכרמל בתל אביב / צילום: שאטרסטוק
בדרך לתייר ה-5 מיליון? תל אביב על המפה בדירוגים עולמיים גם בגזרת הפוד'יס
שני דירוגים חדשים מציבים את הקולינריה של תל אביב בעשירייה הפותחת שלהם בזכות המטבח הטבעוני המגוון, הברים, שוק הכרמל והפתיחות שמאפיינת את העיר העברית הראשונה • ומי עוד ברשימות?
  
 
סניף של ברגר קינג/ צילום:  יקי טל
הקרב על הקציצה עולה מדרגה: ברגר קינג בדרך להביא לישראל המבורגר צמחוני משלה
ענקית המזון המהיר החלה לשווק בארה"ב המבורגר מבוסס חלבון צמחי, ומספר הלקוחות החדשים זינק • בינתיים הקציצה הפופולרית לא יכולה לנחות באירופה בשל דרישות תקינה, וברשת מצאו פתרון יצירתי: יוניליוור תייצר עבורם גרסה לשוק האירופי • איזו גרסה תגיע לישראל?
  
 
ביונד מיט. עשתה היסטוריה / צילום: shutterstock, שאטרסטוק
מה קרה לקציצה שאמורה להציל את כדור הארץ ממשבר האקלים?
זאת היתה שנה מופלאה לקציצת הביונד מיט • תלו בה תקוות שתציל את העולם ממשבר האקלים ושתגאל את האנושות מההתמכרות לבשר, והנפקתה החלה עם זינוק בשווי 12 מיליארד דולר • אז למה המניה של החברה צוללת למטה, למרות שכבר עברה לרווחיות? • האזינו
  
 
הנפקת ביונד מיט בנאסד"ק / צילום: Mike Segar, רויטרס
מה עובר על ה"קציצה" שמשגעת את השוק, וממה מפחדים המשקיעים?
ההנפקה הסוערת של ביונד מיט במאי הביאה למוקד תשומת-הלב את תחום תחליפי הבשר והקפיצה את שוויה ל-12 מיליארד דולר • אז למה למרות הבאזז הציבורי והדוח הרבעוני שחשף השבוע שהחברה עברה לרווחיות, המניה יורדת?
  
 
מנכ"ל תנובה, אייל מליס
מיישרת קו עם המגמה העולמית: תנובה מאגדת את כל תחליפי החלב תחת מותג חדש
המותג החדש ייקרא "תנובה אלטרנטיב" ויכלול גם שמונה מוצרים חדשים • במהלך ארבע השנים האחרונות שוק תחליפי החלב הישראלי הכפיל את עצמו ועמד ב-2018 על 290 מיליון שקל
  
 
תמר זנדברג / צילום: שלומי יוסף
האם הישראלים נמנים עם שיאני הקרניבורים במערב?
כמה גדולה התאווה שלנו למנגל, ומאיפה באות הפרות שמספקות אותה? להלן הנתונים • המשרוקית של גלובס
  
 
המבורגר ביג ויגן / צילום: נמרוד גנישר
"כל השחקנים הגדולים מבינים שקהילת הטבעונים היא מנוע צמיחה שאי-אפשר להתעלם ממנו יותר"
השבוע הייתה זו KFC ולפניה מקדונלד'ס שהצטרפו למגמת הטבעונות, אך הן ממש לא לבד • בזו אחר זו מסמנות רשתות המזון הענקיות את קהל היעד שנחשב לצומח ביותר • אבל מי באמת מניע את המכירות? מסתבר שאלה בכלל אוכלי הבשר "המפחיתנים"
  
 
מקדונלד'ס. יוצרת תקדימים / צילום: shutterstock, שאטרסטוק
מקדונלד'ס מרחיבה את פיילוט ההמבורגר הטבעוני ל-40 סניפים
ההמבורגר הטבעוני, שנקרא "ביג ויגאן" ומיוצר ע"י טבעול, יימכר ב-40 סניפים החל מיום רביעי הבא • במקביל, מקדונלד'ס ישראל תפתח עשרה סניפים חדשים עד סוף השנה
  
 
סניף KFC במוסקבה / צילום: Shutterstock/ א.ס.א.פ קרייטיב
עוף זה ציפור? שיתוף-פעולה ראשון בין ביונד מיט לבין רשת המזון המהיר KFC
לאחר שמקדונלד'ס וברגר קינג הכניסו המבורגר טבעוני לתפריט, גם רשת המזון המהיר האמריקאית KFC הכריזה על מהלך דומה • KFC תשלב את תחליף הבשר של ביונד מיט במנה של נאגטס "עוף" צמחוניים
  
 
אייזק תומאס, מייסד שותף ומנכ"ל של חברת ויגן ניישן (Vegan Nation)  / צילום:
המטבע הדיגיטלי לטבעונים השלים גיוס של 10 מיליון דולר ב-3 שנים
הסטארט-אפ Vegan Nation, בהובלתם של ארבעת מייסדיו הישראלים, השלים את גיוס ההשקעות, בין השאר באמצעות מכירת המטבע הדיגיטלי Vegan Coin • הפלטפורמה שפיתחו מיועדת ליצירת שוק מקוון גלובלי למוצרים ולשירותים טבעוניים ורשת לשיתוף ארוחות ותוכן חברתי מעולם הטבעונות
  
 
הפגנה של פעילים למען זכויות בעלי חיים / צילום: שאטרסטוק
"טבעונות? זו לא כת, זו לא דת - זו התפכחות"
הטבעונות הייתה כאן תמיד, אבל בשנים האחרונות היא תפסה תאוצה בכל העולם, ואצלנו בפרט • מה הופך את ישראל לאימפריית טבעונות, והאם היא מהווה איום על חברות כמו תנובה, זוגלובק או שטראוס – או שהיא למעשה הזדמנות?
  
 
טל גלבוע / MAD 2019 / צילום: תמר מצפי, גלובס
טל גלבוע: "יאיר נתניהו הפנה אותי ללשכת ראש הממשלה"
טל גלבוע, האקטביסטית הטבעונית שמכהנת כיום כיועצת רה"מ לענייני בעלי חיים, מספרת איך קשריה עם יאיר נתניהו הכניסו אותה ללשכת ראש הממשלה, וחושפת כי שמה היה על הפרק בדיונים על המקומות המשוריינים בליכוד: "פעם שייכו טבעונים אוטומטית לשמאל" • האזינו ל"גלובסטוק" - פרק מיוחד מוועידת MAD
  
 
טל גלבוע / MAD 2019 / צילום: תמר מצפי, גלובס
טל גלבוע: "ישראל הפכה להיות המדינה הכי טבעונית בעולם"
גלבוע, שמכהנת היום כיועצת ראש הממשלה לענייני בעלי חיים, דיברה הערב בוועידת MAD 2019 של "גלובס" • "אנחנו לא דת. מה שמקשר את הטבעונים זו החמלה וההבנה שאת הסבל ניתן לסיים כאן ועכשיו"
  
 
ביונד מיט. עשתה היסטוריה / צילום: shutterstock, שאטרסטוק
הרבה מעבר לבשר
עמיחי קילשטיין, מנכ"ל מאצ' ריטייל, בחר בחברת ביונד מיט שהצליחה, למרות השוק הרווי בתחליפים, לקחת את ההמבורגר הטבעוני קדימה ולייצר מוצר שדומה למקור על כל רבדיו
  
 
Impossible Foods / צילום: צילום מסך
הכול אפשרי
איתן לב־טוב, מנכ"ל חברת סיבוס סודקסו, בוחר ביצרנית תחליפי הבשר Impossible Foods, שמשלבת בין טכנולוגיה, בריאות, חוויית משתמש והגנה על כדור הארץ
  
 
אימפוסיבל ברגר / צילום: Sophie Carson/ Milwaukee Journal Sentinel
הזמינו המבורגר טבעוני, קיבלו בשר - ולא הבחינו בהבדל
אחד מסניפי ברגר קינג באזור ברוקלין פרסם כי הוא מוכר "אימפוסיבל וופר", תחליף הבשר הפופולרי, בשירות משלוחים - כשבעצם הקציצות שנשלחו ללקוחות היו מבשר בקר רגיל לחלוטין
  
 

   1234    >

   נמצאו 60 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 4

צרו איתנו קשר *5988