פנאי

ג'וי וילסון אד קימבר לורנה סאלינס מישל לופז שרה פנל ומייק ג'ונסון / צילום: שלומי יוסף

מבורקס עד סביח: 6 משפיעני אוכל סיירו במסעדות בישראל וצילמו עצמם לדעת. מה יכול להשתבש?

ישראל רכה כמו תוכו של בורקס, חמימה כמו חציל בסביח ומתוקה כמו רוגלעך - כך לפי ארגון וייב ישראל, שעוסק במיתוג של מדינת היהודים • הם הבינו שמצב מורכב דורש פחמימות ריקות, ושבצילומים לא מחמיאים נלחמים באמצעות צילומי אינסטגרם מהוקצעים • שחר סמוחה הצטרף לסיור מאפים מיוחד וגילה שגם אופים ושפים לא יכולים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה
סניף של מקדונלד'ס / צילום: Shutterstock, א.ס.א.פ קריאייטיב

בכיר במקדונלד'ס מספר על רכישת הסטארט-אפ הישראלי: "דינמיק יילד תשפר את היעילות שלנו"

ענקית המזון המהיר רכשה את החברה הישראלית לפני כחודשיים תמורת 300 מיליון דולר • דניאל הנרי, מנהל מערכות המידע (CIO) של מקדונלד'ס: "לקוחות מצפים מאיתנו לחוויה אישית. אנחנו מרוצים מהיכולת של דינמיק יילד לעבד מידע רב ולתת המלצות בזמן אמת"
מנת כבש צואר לצריבה על אבן לבה במסעדת הבשרים המקדש בכפר סבא/ צילום אסף אמברם

שנת הטלה: ביום העצמאות הזה לא נאכל רק בקר

ממדינה של קציצות הודו ושניצל עוף שנולדו כאן בתקופת הצנע, הפכה ישראל בעשורים האחרונים לצרכנית כבדה של בשר סטייקים • לצדם נמצאים השנה, יותר מאי-פעם, נתחי טלה • ויש גם מתכון
השף רז רהב / צילום: חיים יוסף

הבישול הציל אותו מאנורקסיה, כדי לאכול במסעדה שלו תצטרכו לחכות חודשים. השף רז רהב, כוכב עולה

זו השנה של רז רהב: הוא הוכתר לשף השנה של מדריך גומיו; למסעדה שלו, "OCD", צריך להזמין מקום חודשים מראש; והוא פתח אחת נוספת • בשיחה מיוחדת הוא מספר איך הבישול הציל אותו, ולמה הוא עדיין מנקה דגים במטבח כאחרון הטבחים
קניון חוצות המפרץ ביום הבחירות / צילום: יעל גביש

הישראלים נוהרים לקניונים ולמסעדות: עלייה של מאות אחוזים

(עדכון) - כמדי בחירות, גם הפעם יום השבתון מוציא את המוני בית ישראל לקניונים ולמרכזי הקניות • דיזינגוף סנטר: "מדובר בעלייה של 250% לעומת יום מסחר שגרתי" • גידול של פי 12 בהיקף ההזמנות למסעדות • בין 12:00-13:00 נרשם קצב פעולות של למעלה מ-6,000 עסקאות בכרטיסי אשראי בדקה
הצג כתבות נוספות