פנאי

הצ'יראשי של קיטו קאטו / צילום: איל יצהר, גלובס
מיסטר G

סושי? תתקדמו לצ’יראשי, מנה שהיא תצוגת תכלית

מנת הצ’יראשי היפנית, כמו גם אחותה הצעירה והיותר משוחררת הפוקי, היא בעצם סושי מפורק: אורז בתחתית, מעליו נתחי דג, לרוב בקוביות נאות או בסשימי, לצד ירקות קצוצים וריבועי אצות. הכי מתאים לקיץ
הטאקו של הונולולו / צילום: אסף קרלה
מיסטר G

מדוכני רחוב ועד כוכבי מישלן: טאקו ללא גבולות

הטאקו כובש את העולם בסערה: מאוכל רחוב מרכז–אמריקאי הפך למנה שמוגשת גם במסעדות שף • גם בארץ הוא מככב בשלל מסעדות, מגרסאות מסורתיות עם אסאדו ושעועית שחורה ועד למילוי ליצ’י, טרטר טונה, חמציצים ופופקורן
הפגנה של פעילים למען זכויות בעלי חיים / צילום: שאטרסטוק
מדד המותגים 2019

"טבעונות? זו לא כת, זו לא דת - זו התפכחות"

הטבעונות הייתה כאן תמיד, אבל בשנים האחרונות היא תפסה תאוצה בכל העולם, ואצלנו בפרט • מה הופך את ישראל לאימפריית טבעונות, והאם היא מהווה איום על חברות כמו תנובה, זוגלובק או שטראוס – או שהיא למעשה הזדמנות?
קפה נמרוד / צילום: יח"צ

מימון ההמונים מגיע לתחום ההסעדה: קפה נמרוד מבקשת לגייס 4 מיליון שקל מהציבור

הגיוס יתבצע באמצעות פלטפורמת השקעות ההמונים פיפלביז • זו היא הפעם הראשונה בה עסק מתחום ההסעדה ינסה לגייס השקעה באמצעותה • בעלי הרשת: "רוב האנשים לא נולדו למשפחת רוטשילד, ואין להם תקציבים להקמה של רשת ולהתרחבות בפריסה כלל-ארצית"
פאד קפאו / צילום: יונתן בן חיים
מיסטר G

המצב מחריף: איפה תאכלו את הפלפלים הכי חריפים של השנה ומה תכינו איתם בבית

הקיץ הוא העונה הלוהטת, ולא רק מבחינת החום • ביולי ובאוגוסט גדלים הפלפלים החריפים ביותר של השנה, כמעט פי 5 ביחס לאלה של החורף, והמכורים מגרגרים מהנאה • בעשור האחרון גדל מספרם של אלה, כנראה בהשפעת המטבחים החדשים שהתאזרחו בארץ, ובראשם התאילנדי
שליחים של וולט ותן ביס / צילום: שלומי יוסף

אוכל מוכן עד השולחן: Wolt ותן ביס רק מתחילות לדגדג את הפוטנציאל של שוק המשלוחים הישראלי

לעמוד בפקקים, לחפש חניה, להמתין לשולחן ולחכות שיכינו לכם את המנה? תשכחו מכל זה • הכניסה של Wolt לשוק המשלוחים, רגע אחרי האקזיט הענק של תן ביס, מטלטלת את ענף המסעדנות, ונראה שהפוטנציאל עדיין רחוק מאוד ממיצוי
ג'וי וילסון אד קימבר לורנה סאלינס מישל לופז שרה פנל ומייק ג'ונסון / צילום: שלומי יוסף

מבורקס עד סביח: 6 משפיעני אוכל סיירו במסעדות בישראל וצילמו עצמם לדעת. מה יכול להשתבש?

ישראל רכה כמו תוכו של בורקס, חמימה כמו חציל בסביח ומתוקה כמו רוגלעך - כך לפי ארגון וייב ישראל, שעוסק במיתוג של מדינת היהודים • הם הבינו שמצב מורכב דורש פחמימות ריקות, ושבצילומים לא מחמיאים נלחמים באמצעות צילומי אינסטגרם מהוקצעים • שחר סמוחה הצטרף לסיור מאפים מיוחד וגילה שגם אופים ושפים לא יכולים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה
הצג כתבות נוספות
צרו איתנו קשר *5988