עמוד הבית > תגיות כלליות > מסעדנים (ענף המסעדנות)

מסעדנים (ענף המסעדנות) בחדשות

סוכן חדשות
 
כרובים צלויים / צילום: דניאל לילה
לא משנה מקום: מסעדת "ג'ורג' וג'ון" במלון דריסקו מגישה מנות גדולות ומפתיעות
"ג'ורג' וג'ון" במלון הבוטיק דריסקו, למדה מהשגיאות של זו שעל חורבותיה הוקמה • התוצאה: יופי של מסעדה לבקר בה, עם או בלי אורחים מחו"ל
  
 
השף רז רהב / צילום: חיים יוסף
הבישול הציל אותו מאנורקסיה, כדי לאכול במסעדה שלו תצטרכו לחכות חודשים. השף רז רהב, כוכב עולה
זו השנה של רז רהב: הוא הוכתר לשף השנה של מדריך גומיו; למסעדה שלו, "OCD", צריך להזמין מקום חודשים מראש; והוא פתח אחת נוספת • בשיחה מיוחדת הוא מספר איך הבישול הציל אותו, ולמה הוא עדיין מנקה דגים במטבח כאחרון הטבחים
  
 
רון חולדאי / צילום: איל יצהר
בזכות המחאה? עיריית ת"א תיתן הטבות למסעדנים בתקופת אירוח האירוויזיון
במסגרת כנס שערכה עיריית ת"א עם בעלי העסקים בתחום המסעדנות וחיי הלילה בעיר לקראת אירוח האירוויזיון, אמר ראש העירייה רון חולדאי: "ביקשתי מהצוות שלי לייצר תוכנית פעולה כדי שהמסעדנים ובעלי הברים יוכלו ליהנות מגל התיירות הנהדר העומד להציף אותנו"
  
 
הוטל מונטיפיורי/ צילום: שירן כרמל
המסעדות המובילות בארץ ייסגרו בערב האירוויזיון במחאה על מצב הענף
המסעדנים יוצאים במחאה: "רצו אירוויזיון – יקבלו ביזיון", לאחר שהוכבדה הרגולציה על הענף עם חוק הטיפים וחוק העובדים הזרים • המחאה, שזוכה להיענות חסרת תקדים, יוצאת נגד מדיניות הממשלה
  
 
רונן נמני / צילום: איל יצהר
“היו שנתיים קשות, אבל מסעדנות היא עדיין תחום סקסי”
עד לאחרונה הוא ניהל מגעים שנחשפים כאן לראשונה למכירת "קפה קפה" לקרן אייפקס • כעת, רונן נימני, הבעלים של רשת בתי הקפה והמסעדות הגדולה בישראל, מדבר בראיון ל"גלובס" על שחיקת הרווחיות החדה בענף, מזהיר מפני העומס הרגולטורי הכבד שיכניס את השוק לבעיה, ומספר איך קריסת רשתות האופנה סייעה בעקיפין לעסקים בענף המזון
  
 
רותי ומתי ברודו / צילום: באדיבות קופי בר
קופי בר, בית תאילנדי ופינגווין עוד כאן. אבל האם לדור החדש של המסעדות בישראל יש סיכוי לשרוד?
מתי ורותי ברודו מפעילים את הקופי בר כבר 25 שנה, בית תאילנדי שורדת 3 עשורים, ומסעדת פינגווין בנהריה קיימת יותר שנים מהמדינה • אבל מסעדות שרואות את עצמן כחלק ממסורת קולינרית ומצליחות לשרוד בישראל הן מעטות ומתמעטות משנה לשנה • האם למסעדנים החדשים יש סיכוי? והאם הוותיקים יישארו כאן אחרי כל הגזרות?