קונדיטוריה בחדשות

סוכן חדשות
 
מוס שוקולד ופסיפלורה / צילום: יחצ חול
שנת הקצפת והפפריקה: עושים כבוד לקולינריה ההונגרית
2019 הוכרזה כשנת התרבות ההונגרית ובמסגרתה יתקיים לראשונה שבוע הקולינריה ההונגרית, עם אירועי אוכל ויין ברחבי הארץ • לצד המטבח המסורתי ועוגות הרושם המפוארות, יש גם נציגים למטבח ולקונדיטוריה החדשים
  
 
לימון כבוש בסגנון מרוקאי / צילום:, Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב
אוהבים ופלה לימון? זה לא במקרה. ישראל היא מעצמת ופלות ולימונים
מתברר שישראלים אוהבים לימון באופן יוצא דופן, יותר מעמים אחרים - באוכל, בקינוחים ואפילו בוופלים • אם החיים נותנים לך לימונים, אז תעשה מהם טארט לימון. או לימון כבוש • או לימונצ’לו, או הכול ביחד
  
 
אור ויצמן / צילום: מתן פורטנוי
רק בן 15 ומנהל עסק לאפייה של עוגות בוטיק
"כל החיים אמנות העסיקה אותי. וכשמצאתי את הקונדיטוריה, זה התחבר לי וישב בול" • אור ויצמן פתח את העסק לאפיית עוגות ראווה ועוגות בוטיק לפני שנה, וכיום הוא מקבל כ-3 הזמנות בשבוע
  
 
צרו איתנו קשר *5988