תעשיית המזון הוספה למעקב +

כתבות אחרונות

 
חוגגים את ההנפקה של חברת המשלוחים גראב האב / צילום: רויטרס

"פוד-טק": הכירו את מיזמי הסטארט-אפ לשיפור המזון

ה"פוד-טק" הוא אחד התחומים הצומחים בתעשיית הון הסיכון העולמית ■ בתעשיית המזון מבינים שהחדשנות כבר לא תבוא מהחברות הגדולות בתחום אלא מבחוץ, וגם כמה סטארט-אפים ישראליים כבר עלו על הגל

גלי וינרב 27.09.2014
מוצרי חלב, סופרמרקט / צילום: תמר מצפי

בכיר בחברת מזון: "חברות פוחדות להעלות מחירים"

יממה אחרי שיו"ר איגוד המזון ומנכ"ל קוקה-קולה ישראל, איציק תמיר, יצא למתקפה על הרגולטורים והממשלה, בכיר בענף מותח ביקורת: "תעשיית המזון רוצה להנציח את המצב במקום להתייעל; טענת היצרנים - הקוזאק הנגזל"

אילנית חיות 17.06.2014
איציק תמיר, עשור לעמותת "נירים" / צילום: יחצ

יו"ר איגוד המזון: "הממשלה אשמה במחירי המזון הגבוהים"

איציק תמיר, מנכ"ל קוקה-קולה ישראל, משיב מלחמה: "מאז המחאה, המחירים לא ירדו בכלום. זרקו את הכול על היצרנים, כאילו שבעיית המחירים היא רק בגלל תעשיית המזון" ■ "ההקלות ביבוא יביאו לסגירת מפעלים קטנים"

אילנית חיות 16.06.2014
איציק תמיר מנכל קוקה קולה  / צלם: תמר מצפי

"פתיחת השוק ליבוא מזון תחסל מפעלים ולא תוריד מחירים"

איגוד תעשיות המזון מזהיר כי מפעלים ישראליים יעתיקו את הייצור לחו"ל ■ יו"ר האיגוד: "התחרות צריכה לבוא מבפנים, ולא ע"י יבוא אבטלה מאיטליה לישראל"

יובל אזולאי 15.06.2014

מדינת ישראל בדרך לגמילה כואבת אך הכרחית ממלח

בחסות המזון התעשייתי, האדם המערבי התמכר למלח וכיום הוא צורך כפול מהכמות המומלצת ■ תוכנית לאומית תנסה להוריד את צריכת הנתרן עד 2020 ■ עכשיו רק צריך למצוא תקציב ולשכנע את היצרניות לשווק מוצרים טעימים פחות

רנן נצר 01.02.2014

"אנחנו מבזבזים יותר מדי מזון, 40% מהצלחת נזרק"

מנכ"ל כיל, סטפן בורגס, בפאנל "מזון ומים - הזהב החדש" בוועידת ישראל: "לגבי מחירי המזון, אני מאד מודאג מהשלכות של גידול במספר העניים" ■ פרופ' יורם קפולניק: "בישראל אין חקלאי אחד שירצה שהילדים שלו יישארו בתחום החקלאות"

גד פרץ 09.12.2013

פרצופה של תעשיית הבשר

אפילו במלחמה יש מותר ואסור, יש מלחמה ויש פשעי מלחמה

אביב לביא 04.11.2013

אוהבים נקניקיות? למה המזון המעובד והלא מזין כל-כך טעים

איך מגיעים היצרנים ל"נקודת העונג" שבה המזון הכי טעים? ■ למה הנשנושים מגיעים בחתיכות קטנות? ■ ואילו מניפולציות מפעילים בסימון הערכים התזונתיים?

גלי וינרב 21.06.2013

מנכ"ל שטראוס: "יש מיתון; לא היה כזה רבעון בענף המזון 40 שנה"

גדי לסין בכנס תעשיות המזון: "תחרות נוספת היא סיסמה יפה, אבל היא לא תוריד מחירים; אנחנו לא מרוויחים מעל לבנצ'מרק העולמי. איך אומרים שיש כאן גזלה?"

אילנית חיות 11.06.2013

תעשיית המזון: ירידה של 28% בהשקעות בשנת 2012

פדיון מפעלי המזון הסתכם ב-2012 ב-67 מיליארד שקל ■ בכיר בתעשייה: אנחנו מתאוששים מהמחאה החברתית, הציבור מבין שהתעשייה לא אשמה

יובל אזולאי 05.06.2013

זכוכית בקפה וקונדום בקופסת שימורים: 10 שערוריות מזון

"פרשת בשר הסוסים" בבריטניה אינה הפעם הראשונה שתעשיית המזון העולמית וצרכניה חווים פגיעה מליקויים במוצרים ■ מהחיידקים שפגעו ביותר מ-1,000 אירופים שאכלו מלפפונים ועד הסלמונלה בשוקולד - פרויקט מיוחד

איילת כרמל 14.02.2013

בחברת החשמל מאמצים את יוזמת "יום שני ללא בשר"

מיקי חיימוביץ': "השוק המוסדי מייצג את אחד מהיעדים של יוזמת 'יום שני ללא בשר', וזהו צעד חשוב עבורנו"

שירות גלובס 29.01.2013

מנכ"ל תנובה: אחרי מחאת הקוטג' פתחנו דף חדש עם הצרכן

בכנס על תעשיית המזון היכה אריק שור על חטא: "חטפנו מהלומה" ‏‎‎‏■ בכירים בתעשייה: יש להוריד את המע"מ על המזון‏ ■ ‏‎‎גדי לסין: "כשהמחירים גבוהים הצרכנים קונים פחות. מחירי המזון בארץ לא גבוהים בהשוואה לשאר העולם"

שירות גלובס 17.06.2012

בכיר בלמ"ס: הנתונים שלנו לא מתאימים לבחינת מחירי המזון

המשנה לסטטיסטיקן הממשלתי התייחס לעבודת ועדת קדמי להורדת מחירי המזון: "נתוני הלמ"ס לא מתאימים להשוואת מחירים בין ישראל ומדינות אחרות בעולם"

יובל אזולאי 31.05.2012

המאפיה של שוק החלב

הגיע הזמן לשינוי רדיקלי: יש קשר הדוק ומאיים בין קרטון חלב לחטיף "פסק זמן"

ליאת רון 23.02.2012

660 איש פוטרו בענף המזון בחודשים אוקטובר-נובמבר 2011

כך עולה מדוח התאחדות התעשיינים ■ בחודשים אוקטובר ונובמבר 2011 נרשמה ירידה של 0.5% במצבת העובדים בתעשייה, ובסך-הכול פוטרו כ-1,700 עובדים

ענבל עומר 30.01.2012

   1234   

   נמצאו 55 כתבות   |   עמוד 3 מתוך 4

צרו איתנו קשר *5988