הרעלת מזון | בלעדי

דג על הכוונת: לנדוור בוחנת - הסוף לטונה ברשת

ברשת בחרו לנקוט גישה זהירה בעקבות משבר הטונה של ארומה ת"א • ל"גלובס" נודע כי לנדוור תוציא ככל הנראה את הטונה מהתפריט ובוחנת כעת חלופות למוצר שנחשב לאחד הפופולריים ב-77 סניפיה

קפה לנדוור בשדרות רוטשילד בתל-אביב / צילום: יח"צ
קפה לנדוור בשדרות רוטשילד בתל-אביב / צילום: יח"צ

רשת בתי הקפה לנדוור בוחנת הוצאה של הטונה מהתפריט בכל סניפיה באופן קבוע. למרות שמדובר באחד המוצרים הפופולריים ביותר בתפריט עבור הקהל הישראלי, ברשת המונה 77 סניפים בחרו לנקוט גישה זהירה בעקבות משבר הטונה של ארומה תל-אביב, משבר שהתעורר בשבוע שעבר בעקבות הרעלות חמורות בהן לקו לקוחות הרשת שצרכו מוצרים שהכילו טונה. ממצאי בדיקות שערך משרד הבריאות הובילו למסקנה כי אחסון לקוי של חומר הגלם הוביל לקלקול הטונה.

בעקבות ההשלכות החמורות שנגרמו ללקוחות, ביום חמישי האחרון הודיעה לנדוור כי כצעד של זהירות, היא תפסיק להגיש טונה בסלטים, בכריכים ובארוחות הבוקר שלה. מדובר בעשרות מיליוני פריטים שהרשת מוכרת מדי חודש.

ל"גלובס" נודע כי הרשת תוציא ככל הנראה את הטונה מהתפריט באופן קבוע, כשהיא בוחנת חלופות למוצר שמבחינתה יהיה בטוח יותר בכל הנוגע להיותו רכיב מזון רגיש, כאשר החלופות שנבחנות הן למוצרים שיתנו מענה דומה.

בתוך כך, נציין כי גם ברשת ארומה תל-אביב עדיין לא חזרו לשגרת טונה, ומוצרי הטונה של הרשת עדיין לא שבו לתפריט.



aaaaרוצה להשאר מעודכן/ת בנושא נתח שוק וצרכנות?
✓ הרישום בוצע בהצלחה!
צרו איתנו קשר *5988