בישול הוספה למעקב

כתבות אחרונות

 

כך תבשלו בקלילות בחיק הטבע - ממטבח מתקפל עד כיור נייד

למה להסתפק בכריכים ובחטיפים? הנה שורה של עזרים שיהפכו את הבישול בשטח לפשוט ונוח ■ "גלובס" מביא דוגמאות ומחירים

ספיר פרץ-זילברמן 21.06.2013

סקר: האינטרנט הוא מקור המידע המועדף לחיפוש מתכונים

עפ"י סקר שערכה חברת ‏zeta tools‏, כ-69% מהישראלים משתמשים באינטרנט למציאת מתכונים, בעוד ספרי הבישול משמשים רק 58% מהם

‎‎רועי גולדנברג 18.06.2013
לובינסקי- GOURMET REDEFINED/ צילום: פז בר

טעם טוב: כשמכונית ומטבח מוקפד נפגשים

מועדון DS שב ונפגש, והפעם בסימן עושר של טעמים ■ מה הופך מטבח פשוט ליצירתי, ואיך זה משתלב עם כלי הרכב של סיטרואן?

רון קסלר 17.06.2013

מה חדש בתחום המטבחים החכמים - וכמה זה עולה?

מסיר שמערבב אוכל לבד ועד מקרר שיעדכן אותנו בזמן שאנחנו בסופר מה צריך לקנות - האפליקציות, החיבור לאינטרנט וחיישני המגע מגיעים לכל פינה במטבח

צחי הופמן 29.05.2013

תחת שמש טוסקנה: סדנת בישול עם השפית סילביה ברקי

סדנת בישול עם השפית סילביה ברקי, במסעדת כוכב המישלן שלה בעיירה סן מרטינו, טוסקנה ■ מרב סריג התלוותה אל השפית בשוק, במטבח ובבוסתן ■ בשבוע הבא מגיעה ברקי לבשל במלון הילטון בתל-אביב

מרב סריג 25.05.2013

מגוונים ומגבנים: ביום - רואי חשבון, בערב - מגבנים גבינות

יוסי גינוסר ודורון כהן, ביום רואי חשבון מכופתרים השקועים במספרים, בערבים ובסופי שבוע מגבנים גבינות ברמה של מחלבות בוטיק. החיים המסתוריים של גבינות עובש וטורי מספרים

מרב סריג 14.05.2013

לראשונה: מסעדה סינגפורית נפתחה בתל-אביב - שווה לבקר?

אחרי וונג הוייטנאמית, טייגר לילי התאילנדית והיהלום שבכתר, הקוריאנית בירושלים, יש עכשיו גם סינגפורית חדשה, אנג סו ■ אפשר רק לקוות שהמטבח הסינגפורי קצת יותר מעניין ממה שמוגש באנג סו

חיליק גורפינקל 04.05.2013

"אגז בנדיקט": קבלו את הקלאסיקה של ארוחות הבוקר

בין אם היה זה ברוקר הלום אלכוהול, שהמציא את האגז בנדיקט או מישהו אחר, המנה הפכה לקלאסיקה, ויש אפילו "יום האגז בנדיקט הבינלאומי", שנחגג באפריל

מרב סריג 27.04.2013

"משחקי הכס" בצלחת: הצצה למשתה ענק לרגל חזרת הסדרה

מעריצים של "משחקי הכס" מציינים את המאורע במסיבות ובארוחות בהשראת הסצנה הקולינרית הרוחשת סביב הסדרה ■ בארץ מייצגת את המגמה מסעדת NG, שיצרה ארוחת מחווה מיוחדת

זהרה רון ומרב סריג 07.04.2013

סודות הפירה המושלם: קבלו מתכונים למעדני פירה

לכאורה, בסך-הכול תפוחי אדמה מעוכים בצלחת. אבל עובדה היא שגם טובי השפים שמחים להגיש פירה. עם קצת תשומת-לב ושילוב טעמים נכון, המחית הזאת יכולה להיות מעדן. ואין בה טיפת קמח!

מרב סריג 01.04.2013

אגדה של פסח: קבלו מתכון מקורי לליל הסדר

רק שף יכול להגיע למצב שאמא שלו מטילה עליו משימות בישול לקראת ליל הסדר ■ הנה אופציות גם למי שכבד עליו להכין טחול לשולחן החג

אבי לוי 21.03.2013

קבלו טעימות מהמסע הקולינרי שעבר השף יובל בן-נריה באסיה

שלושה חודשים, חמש מדינות, אלף מנות. השף יובל בן-נריה וטבחיו ערכו את המסע הקולינרי באסיה, למטרת גיבוש הקונספט של המסעדה האסייתית החדשה שלו

מרב סריג 18.03.2013

ירק טאלנט: פסטיבל הארטישוק - כל סגולות הארטישוק יוצאות לאור

הפסטיבל מתקיים מדי סוף שבוע בחודשי החורף (עד פסח) ■ החוויה כוללת סיור, סדנה, טיפול פנים וארוחה

אורלי גנוסר 17.02.2013

מסעדת צפון אברקסס של אייל שני - אוכל מופלא במחירים מטורפים

האם נפתרה חידת אייל שני? עדיין לא. בינתיים נהנה מהאוכל ונקלל את המחירים ואת הכמויות במסעדת צפון אברקסס

חיליק גורפינקל 04.02.2013

מיכל אנסקי היא היאיר לפיד של האוכל הישראלי

ספרה של אנסקי, "אוכל מהבית", כבר זינק אל רשימת רבי-המכר ■ האם הספר טוב? האם זה באמת משנה? הוא יהיה בסט סלר כך או כך, כמו שלא משנה מה כתוב במצע של יאיר לפיד

זהרה רון 31.01.2013

המלצה לגאדג'ט יעיל למטבח: מקדחת ירקות

מקדחת ירקות - VegiDrill, המרוקנת במהירות רבה את תכולתם של כל פרי וירק, קשים ורכים כאחד, תוך שמירה על שלמות הקליפה

אורן קנר 28.01.2013

   456789101112131415161718   

   נמצאו 322 כתבות   |   עמוד 11 מתוך 21

צרו איתנו קשר *5988