בישול הוספה למעקב

כתבות אחרונות

 

חגיגות התמר: קבלו את המתכונים לקינוחים של אלופי התמרים

פרי התמר, לח או יבש, נמנה עם החבורה המכובדת של שבעת (ושל ארבעת) המינים. ואין מומחים לאפייה עם הפרי הזה יותר מאשר יוצאי עיראק, אלופי התמרים

מרב סריג 30.09.2012

מה להכין לחג? מאיר אדוני מגיש לכם מתכונים לארוחות

הילדים משועממים, אבל אתרי הבילוי עמוסים ומחירי הדלק בשמיים. לכן, כל מה שנשאר הוא לארח בבית. נשמע מסובך? לא אם שואלים את השף מאיר אדוני

ניר קיפניס 30.09.2012

ארז קומרובסקי נפעם מהסצנה הקולינרית של העיר התחתית

אני מכה על חטא שזלזלתי בחיפה ולא הכרתי את הסצנה הקולינרית של העיר התחתית. עד שבאה הילה אלפרט ופקחה את עיניי

ארז קומרובסקי 24.09.2012

ארוחות מהספרים: קבלו טעימה מספרי האוכל שיצאו השנה לקראת החג

זה הזמן הזה בשנה שבו מתכסים מדפי חנויות הספרים בשלל אלבומי בישול מפוארים ■ באופן לגמרי לא צפוי, חלק גדול מהספרים שיצאו השנה לקראת החג הוא מפתיע ולא שגרתי ■ הנה כמה מהם

חיליק גורפינקל 23.09.2012

בני סיידא חוגג יובל עם ספר הבישול ה-50 במספר

בני סיידא, הכהן הגדול של הבישול הביתי יוצא עם ספר חדש: "מתכונים שאספתי בדרך" ■ מספריו של סיידא אפשר לבשל, יעידו על כך אלפי עקרות ועקרי בית מקומיים

חיליק גורפינקל 19.08.2012

השף אבי ביטון: "מאוד מחובר לצד הנשי שלי; אני לא גיי"

פבלו רוזנברג נדלק על האוכל באדורה, אז הוא קפץ למטבח ומצא שם את השף אבי ביטון, מאז הם חברים צמודים ■ שניהם מכורים לאהבת הקהל, מתחברים להשראה מהבית ומתמודדים עם הפחד שהפרנסה תפסיק לבוא

סוניה מרמרי 10.08.2012
רם אורן / צלם: בן יוסטר

זהות כפולה - רם אורן עדיין חולם לפתוח מסעדה קטנה

הסופר רם אורן עדיין חולם לפתוח מסעדה קטנה. בינתיים הוא מבשל בביתו ארוחות מושקעות לתמהיל אורחים ספרותי

סוניה מרמרי 09.08.2012

מפנטזים על אוכל עיראקי? אל תחמיצו את ספר הבישול "עשתידכ"

ספר בישול נהדר המלא במתכונים משובחים ובצילומים מגרים ■ "עשתידכ" - תבורכנה ידייך - כך מברכים העיראקים את בעלת הבית בסיומה של ארוחה טובה

חיליק גורפינקל 19.07.2012

מאכל קיץ מרענן: קבלו מתכונים למנות דגים קלילות וכיפיות

עידן מצנר, השף של מסעדת סיפו ביפו, דור שלישי לדייגים ולשפים מטבריה, הכין עבורנו מנות דגים קיציות, ים תיכוניות, שנורא קל להכין בבית והולכות טוב עם יין לבן, אוזו או ערק בצד

מרב סריג 12.07.2012

רגע של נוסטלגיה: איך פעם לסבתא היה טיימר טבעי

כיום מובנים טיימרים אלקטרוניים כמעט בכל תנור, ובכל סמארטפון יש פונקציה של ספירה לאחור ■ איך פעם זכרה סבתא רבתא לכבות את הלהבה בדיוק בחלוף 18 דקות?

אורן קנר 03.07.2012

אוכל: קסמו הכובש של הלימון הכבוש - קבלו מתכונים

הלימון הכבוש הוא אופנתי היום בכל מטבח, בכל תפריט של מסעדה ובכל ספר בישול ■ כפית קטנה ממנו מקפיצה מאכלים, אפילו שגרתיים, למקומות חדשים לגמרי ■ כדאי לנסות - הנה המתכונים

מרב סריג 28.06.2012

השלווה שבקישוא ירוק

המעבר לגליל הרוגע לא הצליח להכניס בי אפילו מילימטר אחד של איזון פנימי. שוב אני בריצה סביב הזנב של עצמי

ארז קומרובסקי 27.06.2012

הצפת שמן: מדריך מקוצר לשפע השמנים החדשים בשוק

השמן, עד לא מזמן מוצר מוקצה בריאותית, עבר מהפך ■ השוק מוצף בשמנים חדשים ומבטיחים מבחינה בריאותית וקולינרית כאחד ■ קבלו את שמני האורז, הדלעת, השקדים, האגוזים, הבוטנים, הקוקוס, האבוקדו, החרדל והענבים

מרב סריג 17.06.2012

"אנשים כאן תת רמה. אין ישראלי אחד שמסוגל להבין קינוחים שלי"

אמן הקולינריה מאיר אדוני רותח: "תרבות האוכל כאן פתטית, בא לי לעלות על המטוס הבא בנתב"ג" ■ "פתאום לשלם 500 שקל על ארוחה במסעדה נחשב לאסור. פתאום הכסף מסריח ונוחי דנקנר הוא אויב העם. מאיפה השנאה הזו?"

סוניה מרמרי 06.06.2012

לא על הגבינה לבדה: קבלו מתכונים מעניינים במיוחד לשבועות

בלי פשטידה ובלי פלטת גבינות: לא שזה רע, חלילה, אבל עם קצת העזה והשקעה אפשר להכין משהו מתוחכם יותר. השף מאיר אדוני מכתית ומהמזללה מציע שילובים לא שגרתיים של גבינות, פירות וירקות

מרב סריג 28.05.2012

סקופ: בחורשה בגליל התגלו פטריות כמהין אמיתיות

אמנם לא הכמהין השחורות של צרפת או הלבנות של איטליה, אבל כמהין

ארז קומרובסקי 22.05.2012

   67891011121314151617181920   

   נמצאו 322 כתבות   |   עמוד 13 מתוך 21

צרו איתנו קשר *5988