בישול הוספה למעקב

כתבות אחרונות

 
דוקטור בפיתה / צילום: מיכל רביבו

ד"ר שקשוקה בינו גבסו - מאושיות האוכל האהובות בישראל

התקופה האחרונה הייתה טובה לבינו גבסו, הלוא הוא "דוקטור שקשוקה" ■ המנה שלו נכנסה לרשימה של רב-המכר האמריקאי "1,000 מאכלים שחייבים לאכול לפני שתמות", ובקרוב הוא פותח מסעדה חדשה

רועי ירושלמי 10.06.2017
שידוך משמיים / צילום: מיכל רביבו

שידוך משמיים: עוגה לחג השבועות עם שילוב לא שגרתי

בחג השבועות הזה נפגשות שתי מסורות: עוגת הגבינה הישראלית עם ביכורי עץ המייפל הקנדי, שבעונה זו ממש מתחיל להגיר את עסיסו לסירופ המפורסם ■ העוגה הזו יוצרת שילוב של מתוק ומלוח: גבינה, מייפל ובייגל

רועי ירושלמי 27.05.2017
קובה תפוחי אדמה/ צילום: שלו מן

דו-קיום בצלחת: ספר הבישול "מטבח של שלום" של כיפאח דסוקי

כיפאח דסוקי היא "גם אישה, גם ערבייה, גם מוסלמית, גם פמיניסטית וגם טבעונית" ■ ספרה קורא לשלום לא רק בין עמים אלא גם עם החיות, בגרסאות טבעוניות למטבח הערבי המסורתי

רועי ירושלמי 20.05.2017
לחם מן הארץ / צילום יותם יעקבסון

לחם מן הארץ: פסטיבל אוכל כפרי במועצה האזורית מטה יהודה

הנושא של הפסטיבל השנה הוא "דגן", מאפים של עמים ועדות, בבתים, במאפיות בוטיק ובחיק הטבע

יותם יעקבסון 20.05.2017
ניוקי / צילום:מיכל רביבו

עננים ברוטב: כך תכינו ניוקי טרי בבית - כמו במסעדה

אין מה להשוות בין ניוקי טרי לניוקי מיובש ומשומר מהסופר ■ החדשות הטובות הן שלא קשה להכין ניוקי בבית, והתוצאה טעימה ממש כמו במסעדה איטלקית

רועי ירושלמי 06.05.2017
פלאפל בריבוע  / צילום: יחצ ירון ברנר

היה מוקדם להספיד אותו: הפלאפל החזיר את כבודו האבוד

ימי התום של הפלאפל חלפו, והוא התקשה למצוא את מקומו בין רשתות ההמבורגר, הפיצה והסושיות ■ אבל מתברר שעוד לא נאמרה המילה האחרונה

רועי ירושלמי 29.04.2017
פודיס  צילום: shutterstock

שירות ישראלי חדש שלכל חובב מסעדות כדאי להכיר

ענף המסעדנות בישראל נחשב לתחום מסוכן מבחינה כלכלית, כשכ-80% מהמסעדות החדשות שנפתחות בארץ נסגרות לאחר פחות משנה אחת של פעילות ■ רשת חברתית חדשה בשם פודיס הוקמה בכדי לתת מענה לתופעה זו

איתן בייגל 27.04.2017
מינה דל פסח / צילום: מיכל רביבו

להוציא מים מהסלע: מתכונים שמצילים את כבודן של המצות

לאלוהי היהודים יש דרישות רבות בנוגע לאוכל, ולהתקיים על פיסות קרטון שרופות במשך 7 ימים היא ודאי מהאכזריות שבהן ■ רועי ירושלמי נחלץ לעזרת בני ישראל המורעבים

רועי ירושלמי 15.04.2017
קציצות כבד עוף של רעות עזר / צילום:סיגל סבן

אצל כל העדות: זהו אחד הכוכבים של שולחן חג הפסח

כבד עוף: קצוץ אצל אשכנזים, צלוי בכמון אצל העיראקים, עם עגבניות ובצלים במטבח הבולגרי והטורקי, עשוי ביין בקרב הצרפתים והאיטלקים, ואפילו לאחינו בני העדה הטבעונית יש גרסה משלהם למעדן

רועי ירושלמי 10.04.2017
מנות אחרונות נפלאות בלי ייסורי מצפון” / רויטל פדרבוש, הוצאת כתר / צילום: אפרת ליכטנשטט

מדפדפים אוכל: טעימות ומתכונים מהספרים החדשים לפני החג

פסח הוא כידוע לא רק חג החירות וחג האביב, אלא גם חג ספרי הבישול ■ מתנה פופולרית למארחים והזדמנות לרענן את המנה שמביאים לשולחן המשותף

זהרה רון 10.04.2017
לאכול עם העיניים / צילום וסטיילינג: גל בן־זאב

מצלמים את הארוחות שלכם? יש מי שעושה מזה כסף

כבר כמה שנים שבישראל מתפתח ענף קולינרי חדש, פוד סטיילינג, ויש לו השלכות על עולם המסעדנות, השיווק, הצריכה ואפילו על הבריאות

יעל בן ישראל 01.04.2017
מרקי ראמן / צילום: Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב

פואטיקה בקערה: סוד הקסם של מרקי הראמן האסייתיים

שיגעון הראמן שאוחז באחרונה בתל-אביב הוליד מספר דו-ספרתי של מסעדות שמגישות מרקי ראמן, ברי ראמן ייעודיים ועוד שתי מסעדות יפניות בדרך

רועי ירושלמי 18.03.2017
האפליקציה cook / צילומי מסך

הבישול הביתי תופס תאוצה: אוכל עושים באהבה ועם אפליקציה

cook ואפליקציות אחרות מציעות קונספט עדכני לספרי מתכונים ומשדרגות את החוויה לרמות שרות סירקיס והקולגות שלה לא חלמו להגיע אליהן - בין היתר בזכות היכולת לעקוב אחר משתמשים בעלי טעם דומה ולבחור את סוג המטבח או רכיבים אהובים מתוך מגוון עצום

עומר רבין, קליפורניה 22.02.2017
ריחות משכרים / צילום: Sutterstock

ריחות משכרים: לשדרג בשר ועוף לרמה של ביסטרו צרפתי

זו העונה לבישול ביין: השריה ממושכת, גם ביין פשוט, ובישול ארוך יקפיצו אפילו נתחים זולים ועופות רגילים לרמה אחרת

רועי ירושלמי 28.01.2017
גאדג'טים למטבח / צילום: יח"צ

רוצים לבשל כמו שף? תדאגו לאביזרי מטבח מתקדמים

השפים הפכו לגיבורי תרבות נערצים ולמודלים (עשירים) לחיקוי, ושוק מוצרי המטבח והבישול המקצועיים קיבל דחיפה עסקית וטכנולוגית שלא הייתה מביישת שום ענף היי-טק

דובי בן גדליהו 06.01.2017
דוחול ספדי ומיכל וקסמן/ צילום: דניה ויינר

מטבח מקומי: בישולים בנצרת - "בכל עונה יש מה לטעום"

"בלאדי", ספר הבישול של דוחול ספאדי ממסעדת דיאנא בנצרת ושל הכותבת מיכל וקסמן, מתעד את מתכוני העיר נצרת עונה אחר עונה במשך שנה של עבודה

רועי ירושלמי 10.12.2016

   123456789101112131415   

   נמצאו 323 כתבות   |   עמוד 5 מתוך 21

צרו איתנו קשר *5988