פודטק הוספה למעקב

כתבות אחרונות

 
הטרנדים החמים בפודטק ובאגטק / צילום: אפיק גבאי, DLR, RilBite
פודטק | ניתוח

הטרנדים החמים בפודטק ובאגטק מקבלים רוח גבית המקורונה

משטחי עבודה אנטי-ויראליים, חקלאות קרובה לבית ותיעוד המסלול של המזון - אלה רק כמה מהמגמות בענפי הפודטק והאגטק שמתפתחות עכשיו במהירות • "מילת המפתח בקשר בין קורונה לפודטק היא שליטה: "הצרכנים רוצים לדעת מה הם אוכלים בדיוק ואיך המזון ישפיע על בריאותם"

גלי וינרב 06.05.2020
האם מכונה יכולה לטעום כמו בני אדם?  / איור: איל אונגר, גלובס

קובעי הטעם החדשים: האם אפשר ללמד מכונות לטעום כמו בני אדם?

הלשון האלקטרונית שמסייעת למהנדסי מזון להחליט איזה מוצר לפתח • המכשיר שמודד עד כמה תחליפי הבשר דומים לבשר • וחיישני המולקולות שמנבאים מה נריח • מדען המזון ד"ר אופיר בנימין מסביר מה אפשרי ומה מדע בדיוני

גלי וינרב 07.03.2020
ארוחה מהמדפסת ובשר מהמעבדה / איור: איל אונגר, גלובס
ישראל 2030 | ניתוח

ארוחה מהמדפסת ובשר מהמעבדה: כך ינסו תאגידי המזון לשמר את כוחם גם בעשור הבא

בתעשיית המזון מחפשים חלופות מזון בריאות שגם יאפשרו לשמור על שורת הרווח • בישראל ובעולם שוקדים על פיתוחים שונים כמו הפקת חלבון מחרקים, ובטוחים שבסוף התהליך יצליחו להשפיע על בלוטות הטעם שלנו באמצעות טכנולוגיה בלבד • פרויקט מיוחד

שני מוזס 03.01.2020
יו"ר שטראוס גרופ עפרה שטראוס/ צילום: יחצ
חברות מזון | בלעדי

שטראוס מחזקת את הפעילות בחו"ל: מקימה מערך מכירות בינלאומי חדש

מטרת המערך היא להחדיר מוצרים חדשים וקיימים למדינות בהן החברה לא פעלה עד כה • המערך החדש צפוי לחזק את כוחה של שטראוס בקטגוריות בהן היא לא הייתה קיימת עד כה, בדגש על מוצרים חדשניים המפותחים בחממת הפודטק שלה

שני מוזס 22.09.2019
בניין שדרות תל החי 98 קריית שמונה  / צילום: אייל הצפון
פודטק | בלעדי

הפודטק יחכה: תנובה ושותפותיה טרם מצאו מבנה להפעיל בו את החממה בצפון

השותפות שזכתה במכרז של רשות החדשנות לתמיכה בגובה 100 מיליון שקל להפעלת חממת פודטק, נאלצה להשיק אותה במתנ"ס של קריית שמונה, זאת לאחר שלא הגיעה להבנות עם בעלי הנכסים בצפון • החממה: "המבנה המקורי נבחן מחדש היות שלא עמד בקריטריונים של נגישות"

שני מוזס 18.09.2019
המנכ"ל בועז נוי וסמנכ"לית התפעול צפרא כהן, חברת נקסטפרם / צילום: כדיה לוי

השוק החם של תחליפי בשר: החברה הישראלית שמתכוונת לייצר חלבון משמרים מושבחים

נקסטפרם בניהולו של בועז נוי, בעבר מנהל חטיבת המזון של אנזימוטק, מפתחת שמרים משופרים ע"י שינוי תנאי סביבת הגידול שלהם • כעת מגייסת החברה 10 מיליון דולר כדי לקדם שלושה מוצרים שפיתחה לתעשיית המזון ולתעשיית הדלק הביולוגי, ולפתח את היעד הבא שלה: ייצור חלבון תחליפי לבשר

גלי וינרב 13.08.2019
מעבדת פארמה / צילום: shutterstock

זול ולא מעובד: חלבון פטרייה על מצע של קטניות במקום בשר

חברת Kinoko מפתחת שיטה לגידול זול ויעיל של חלבון פטרייה על מצע של קטניות

גלי וינרב 12.08.2019
IPO / צילום: shutterstock, שאטרסטוק

וול סטריט סיכמה את רבעון ה-IPO's החזק ביותר בשנים האחרונות: 62 הנפקות ראשוניות שבהן גויסו 25 מיליארד דולר

חמש חברות שהונפקו לראשונה ברבעון השני גייסו כל אחת למעלה מ-1 מיליארד דולר, בהובלת Uber שגייסה 8.1 מיליארד דולר

שירי חביב ולדהורן 01.07.2019
שרה ואסף סידס / צילום: בן אומנסקי
JVP | בלעדי

תנובה, JVP וחממת הפודטק: עכשיו מגיע הקרב על המצגות

הקרן של אראל מרגלית טוענת כי גילתה בדיעבד כי החברה שהכינה עבורה את כל המצגות ערקה למתחרים

צאלה קוטלר-הדרי 12.06.2019
הסינים כובשים את העולם/צילום: Shutterstock/א.ס.א.פ קרייטיב

הרומן של סין עם ישראל מתהדק, למורת רוחה של ארה"ב

הידוק היחסים בין ישראל לבין סין מתנהל במקביל, אך לא במנותק, מהקרע שבין ארה"ב לבין סין, שהפך למלחמת סחר קולנית שאותה מוביל נשיא ארה"ב דונלד טראמפ • ממשלת נתניהו עושה מאמצים על מנת להעמיק את היחסים עם סין, שמזרימים לתעשיית הטכנולוגיה הישראלית סכומים בלתי מבוטלים

יסמין יבלונקו 11.06.2019
חממת פודטק / צילום: שאטרסטוק

איך עובדת חממה? המדינה לוקחת את הסיכון, תאגידי הענק משקיעים

מעמדן של החממות הטכנולוגיות עולה: רשות החדשנות תממן את הקמת חממת הפודטק בצפת ב-100 מיליון שקל לאורך שמונה שנות זכיינות • חממת הפודטק The Kitchen של שטראוס הוקמה באשדוד בתקציב של 80 מיליון שקל • את רוב הסכום (85%) השקיעה המדינה, והיתרה הגיעה מהזכיינים, וכך יהיה גם במקרה הזה

גלי וינרב 11.06.2019
הקבוצה הזוכה במכרז חממת הפודטק/ צילום: משרד הכלכלה

מאחורי הקלעים בקרב על צלחת העתיד: כך ניצחה תנובה את אראל מרגלית

חממת הפודטק שתוקם בקריית שמונה תאפשר לתנובה להתאושש משורה של מהלומות שספגה בשנים האחרונות • מקורבים לקרן JVP שהפסידה במרכז טוענים: הופעלו עלינו לחצים • איך משתלבת בסיפור ראשת עיריית נתניה מרים פיירברג, והאם לבעלות הסינית על תנובה תהיה השפעה?

צאלה קוטלר-הדרי ושני מוזס 11.06.2019
חיים גבריאלי / צילום: תמר מצפי

דרמה במכרז הפודטק: הקבוצה בראשות תנובה זכתה במכרז להקמת החממה בגליל

(עדכון) - קבוצה בראשות תנובה זכתה במכרז היצרי להקמת חממה טכנולוגית בגליל • הביסה את JVP שהתכוננה למכרז במשך 5 שנים • מדובר במהלך משמעותי עבור הקונסורציום בראשות תנובה שמחפשת זמן רב דריסת רגל בתחום החדשנות במזון • גורמים שמשתפים פעולה עם JVP: "לא דמיינו בשום תסריט שברגע האמת יבוא גורם שינסה לנשל ולדרוס אותנו"

שני מוזס וצאלה קוטלר-הדרי 11.06.2019
עוף או חגב / צילום:  Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב

עוף או חגב: ההנפקה של ביונד מיט משפיעה גם על החברות הישראליות שמייצרות תחליפי בשר

אחרי ההנפקה המוצלחת של חברת תחליפי הבשר ביונד מיט וההשקעות המתרחבות בענף, חזרנו לסטארט–אפים הישראליים שנכנסו לשוק התחרותי ובדקנו עד כמה הם קרובים ליצירת התחליף האולטימטיבי • מעקב G

שחר סמוחה 01.06.2019
חממת פודטק / צילום: שאטרסטוק

תאגיד המזון מארס חתם על הסכם עם JVP לאיתור והשקעה בחברות פודטק ישראליות

התאגיד אחראי לייצור של עשרות מותגי מזון מוכרים ורושם הכנסות של 35 מיליארד דולר • יו"ר קרן JVP, אראל מרגלית: "לישראל יש הזדמנות להפוך למובילה עולמית בתחום הפודטק"

גלי וינרב 15.05.2019
נתחי בשר אמיתי שגודלו ישירות מתאי בקר / צילום: יחצ שטראוס

גיוס של 11.7 מיליון דולר לאלף פארמס המייצרת בשר מתאי בקר

גיוס ההון יאפשר לאלף פארמס - הפועלת בחממת הפודטק The Kitchen מקבוצת שטראוס - להאיץ את פיתוח מוצרי הבשר המתורבת שלה ולהפוך את אב-הטיפוס שלה, שהושק בחודש דצמבר האחרון, למוצר מסחרי

שני מוזס 14.05.2019

   123   

   נמצאו 37 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 3

צרו איתנו קשר *5988