*** הכתבה מטעם נשר מאלט
משקאות קלים עם פרי מכילים לרוב כ-15% רכיבי פרי בלבד, והרבה סוכר לצד חומרים מייצבים וצבעי מאכל. לא כל כך בריא כמו שחשבנו. בתה קר יש 0.1% תמצית תה וכארבע כפיות סוכר בכל כוס. פחות בריא ממה שחשבנו.
אם נרצה באמת לדעת מה אנחנו מכניסים לגוף שלנו, כל שצריך לעשות הוא לקרוא תוויות וכשמתחילים לעשות זאת לומדים המון מילים חדשות. מישהו יודע להגיד (ובלי לחפש בגוגל!) מה הם גואר גאם, גאם ערביק, בטא קרוטן, נתרן ציטרט ואשלגן ציטרט? גם אנחנו לא.
נשר מאלט: יותר טוב ממה שאתם שותים עכשיו. הקליקו כדי לדעת למה>>>
התווית שעל הבקבוק תספר לכם בדיוק מה אתם שותים. כל החומרים המרכיבים את המוצר מפורטים בה בסדר יורד, לפי המשקל היחסי שלהם במוצר.
ודבר חשוב נוסף שכדאי לשים לב אליו: ככל שרשימת הרכיבים על המשקה ארוכה יותר, כך הוא כנראה בריא פחות. בדרך כלל אחרי חמישה רכיבים מתחילות המילים המסובכות.
קבלו את המדריך לקורא תוויות מתחיל:
נשר מאלט: חמישה רכיבים בלבד, ללא חומרים משמרים. הקליקו לפרטים>>>
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.