תוכן שיווקי

כתבה זו נכתבה והופקה על ידי כותבי תוכן מקצועיים בשיתוף גורם מסחרי.

כתבות התוכן השיווקי בגלובס כוללות מידע ענייני בעל ערך מוסף לקורא, תוך שמירה על שקיפות מרבית כחלק מהקוד האתי של גלובס.

GAGGENAU משנה לכם את חוויית המטבח והטעם

מותג העילית למטבחים GAGGENAU מציע מגוון מוצרים המשתלבים אינטגרלית מטבח • כל זאת לצד שימוש בטכנולוגיות מתקדמות וחומרי גלם איכותיים, המאפשרים בישול בריא

השף רז רהב למסעדת OCD מבשל עם מוצרי GAGGENAU, הפקה מסחרית מתוך גיליון ספטמבר של מגזין "ליידי גלובס" / צילום: חיים יוסף
השף רז רהב למסעדת OCD מבשל עם מוצרי GAGGENAU, הפקה מסחרית מתוך גיליון ספטמבר של מגזין "ליידי גלובס" / צילום: חיים יוסף

הכתבה מטעם GAGGENAU

GAGGENAU, מותג מוצרי החשמל למטבחי העילית, מציג נבחרת מרשימה של מוצרים אינטגרליים יוקרתיים, המחברים בין טכנולוגיה מתקדמת לאסתטיקה מתוחכמת.

לחברה מבחר פריטים שעוצבו כיצירת אמנות תוך הקפדה עד הפרט הקטן ביותר. המוצרים תוכננו לשימוש אינטואיטיבי ולהשגת בישול בריא. הם מצטיינים במראה על-זמני של קווים ישרים וצביון מינימליסטי ועשויים מחומרי הגלם הטובים ביותר שקיימים היום. תמצאו ביניהם למשל: גריל מפלדה יצוקה עם אבני בזלת מובחרים ושני אזורי צלייה בעלי גופי חימום נפרדים, או מקרר בעל מקפיא תחתון שהפנים שלו עשוי נירוסטה, אלומיניום וזכוכית משובחת.

השף רז רהב למסעדת OCD מבשל עם מוצרי GAGGENAU, הפקה מסחרית מתוך גיליון ספטמבר של מגזין "ליידי גלובס" / צילום: חיים יוסף
 השף רז רהב למסעדת OCD מבשל עם מוצרי GAGGENAU, הפקה מסחרית מתוך גיליון ספטמבר של מגזין "ליידי גלובס" / צילום: חיים יוסף

גריל דומינו סדרה 200

חשיבה חדשנית ומאות פטנטים בשנה

GAGGENAU הוא שם נרדף לאיכות בזירת המטבחים, למותג מורשת ארוכה ומפוארת ומגוון מוצרים שכבשו את לבם של שפים בינלאומיים וידוענים אניני טעם. החברה נוסדה בשנת 1683 באזור היער השחור בגרמניה על ידי אריסטוקרט גרמני שהקים מפעל מתכת. בהמשך, עם פרוץ המהפכה התעשייתית, היא הפכה לשחקנית בענף הברזל והאמייל ושימשה חלוצה בייצור מגוון מוצרים - מתנורי גז ועד אופניים.

מרגע שהחלה לייצר מוצרי חשמל ביתיים נחשבה GAGGENAU לפורצת דרך בתחום. כיום המותג מדורג במקום ה-6 ברשימת 30 מותגי היוקרה המובילים בעולם והוא היחיד בקטגוריית מוצרי חשמל שנמצא ברשימה הזו. מדי שנה הוא רושם יותר מ-300 פטנטים עולמיים, הודות לתכנון הייחודי ולחשיבה החדשנית.

השף רז רהב למסעדת OCD מבשל עם מוצרי GAGGENAU, הפקה מסחרית מתוך גיליון ספטמבר של מגזין "ליידי גלובס" / צילום: חיים יוסף
 השף רז רהב למסעדת OCD מבשל עם מוצרי GAGGENAU, הפקה מסחרית מתוך גיליון ספטמבר של מגזין "ליידי גלובס" / צילום: חיים יוסף

 כיריים גז 90 ס"מ סדרה 200

השף רז רהב למסעדת OCD מבשל עם מוצרי GAGGENAU, הפקה מסחרית מתוך גיליון ספטמבר של מגזין "ליידי גלובס" / צילום: חיים יוסף
 השף רז רהב למסעדת OCD מבשל עם מוצרי GAGGENAU, הפקה מסחרית מתוך גיליון ספטמבר של מגזין "ליידי גלובס" / צילום: חיים יוסף

תנור אפייה פירוליטי ברוחב 76 ס"מ

אינטגרליות מתמזגת בחלל

מוצרי החשמל המעוצבים תופסים מקום של כבוד במטבח העכשווי ומתמזגים בהרמוניה כחלק בלתי נפרד מהמטבח עצמו. הקונספט השולט הוא סינרגיה עם השפה הסגנונית של הבית, בין אם הוא מלוטש ועתידני או מודרני בטאץ' חמים.

אינטגרליות היא סוד הקסם. מוצרי החשמל משולבים בתוך היחידות של המטבח ולרוב נטולי ידיות לשמירה על מראה נקי לחלוטין. למשל, תנור בעיצוב על זמני, המשתלב באופן אינטגרלי עם ארונות המטבח; פנים התנור ייחודי לגגנאו - ציפוי אמייל כחול עמיד במיוחד, הדלת נפתחת הצידה ע"י לחיצה במגע, ללא ידית.

היתרונות הבולטים של העיצוב האינטגרלי הם רבים: המוצרים מותקנים בקו אחיד ואינם תופסים מקום נוסף או מעמיסים על המרחב, הגישה אליהם נוחה ביותר, והם חלק בלתי נפרד מזרימת העבודה במטבח. התוצאה היא גמישות עיצובית מרבית בהתאמת הפריטים לפי המידות של המטבח והתכנון המדויק של השטח.

בין מוצריה של GAGGENAU ניתן למצוא מענה לכל חזון אדריכלי - תנורים משולבי מיקרו, תנורי אידוי ומגירות חימום, מקררים, מקפיאים ומקררי יין אינטגרליים, מגירת ואקום, מדיחי כלים, מגוון משטחי בישול חשמליים, כיריים אינדוקציה, גז ודומינו וקולטי אדים לסוגיהם.

השף רז רהב למסעדת OCD מבשל עם מוצרי GAGGENAU, הפקה מסחרית מתוך גיליון ספטמבר של מגזין "ליידי גלובס" / צילום: חיים יוסף
 השף רז רהב למסעדת OCD מבשל עם מוצרי GAGGENAU, הפקה מסחרית מתוך גיליון ספטמבר של מגזין "ליידי גלובס" / צילום: חיים יוסף

השף רז רהב למסעדת OCD מבשל עם מוצרי GAGGENAU, הפקה מסחרית מתוך גיליון ספטמבר של מגזין "ליידי גלובס" / צילום: חיים יוסף
 השף רז רהב למסעדת OCD מבשל עם מוצרי GAGGENAU, הפקה מסחרית מתוך גיליון ספטמבר של מגזין "ליידי גלובס" / צילום: חיים יוסף

מגירת וואקום אינטגרלית מסדרה 400

קונספט בריא במטבח העכשווי

המטבחים של היום מתכתבים עם המגמה של ניהול אורח חיים מאוזן ובריא יותר. בהתאם לכך, שיטות בישול המזוהות יותר עם המטבח הבריא ושומרות על הוויטמנים והערכים התזונתיים ניתנות ליישום במוצרים השונים של GAGGENAU. למשל, בתנורי Combi - steam מסדרה 400, המאפשרים בישול באמצעות אידוי. אותם תנורים אף מציעים שיטת בישול תחת וואקום (sous-vide), בהשראת מטבחי הגורמה הצרפתיים, באמצעות שימוש במגירת ואקום. כך מתאפשרות 3 דרגות שונות של הוצאת החמצן לאיטום בשר, ירקות, פירות, דגים טריים לצורך בישול ולשמירה על חיי המזון הארוז וכן להשריה ותיבול במרינדות. כל שצריך הוא רק לבחור איך לבשל וליהנות מהתהליך ומהטעם.

זאת ועוד, חומרי הייצור האיכותיים של המוצרים שומרים על הערכים התזונתיים ומדגישים את הטעם האותנטי של המנה. במקרר, לדוגמה, מקפיא תחתון אינטגרלי בו החלק הפנימי עשוי, כאמור, מנירוסטה, מאלומיניום ומזכוכית משובחת; מגירת אפס מעלות, השומרת על טריות בשר, עוף ודגים לאורך זמן, ומגירת fresh cooling אידיאלית לשמירה על פירות וירקות לזמן ממושך עם ווסת לחות הניתן לכוונון.

השף רז רהב למסעדת OCD מבשל עם מוצרי GAGGENAU, הפקה מסחרית מתוך גיליון ספטמבר של מגזין "ליידי גלובס" / צילום: חיים יוסף
 השף רז רהב למסעדת OCD מבשל עם מוצרי GAGGENAU, הפקה מסחרית מתוך גיליון ספטמבר של מגזין "ליידי גלובס" / צילום: חיים יוסף

 מקרר מקפיא תחתון אינטגרלי Vario Cooling 400

הטכנולוגיה מעצימה את החוויה: המקררים נפתחים באמצעות לחיצה קלה על גבי הדלת בעזרת מגע בלבד ומצוידים בתצוגה של מסך בתאורת LED היקפית וכך גם המגירות הפנימיות שמאירות בעת הפתיחה. כמו כן, תמצאו מערכת מים המאפשרת ניקוז של מי בישול בתנורים ועוד פיצ'רים שמחדדים את הביצועים.

הפרפקציוניזם העיצובי של GAGGENAU יחד עם המומחיות בתכנון, ארגונומיה ובחירה מדוקדקת של חומרי גלם, יספקו לכם חוויית בישול בוטיק בהתאמה אישית.