בישול

כתבות אחרונות

 

מאכל קיץ מרענן: קבלו מתכונים למנות דגים קלילות וכיפיות

עידן מצנר, השף של מסעדת סיפו ביפו, דור שלישי לדייגים ולשפים מטבריה, הכין עבורנו מנות דגים קיציות, ים תיכוניות, שנורא קל להכין בבית והולכות טוב עם יין לבן, אוזו או ערק בצד

מרב סריג 12/07/2012

רגע של נוסטלגיה: איך פעם לסבתא היה טיימר טבעי

כיום מובנים טיימרים אלקטרוניים כמעט בכל תנור, ובכל סמארטפון יש פונקציה של ספירה לאחור ■ איך פעם זכרה סבתא רבתא לכבות את הלהבה בדיוק בחלוף 18 דקות?

אורן קנר 03/07/2012

אוכל: קסמו הכובש של הלימון הכבוש - קבלו מתכונים

הלימון הכבוש הוא אופנתי היום בכל מטבח, בכל תפריט של מסעדה ובכל ספר בישול ■ כפית קטנה ממנו מקפיצה מאכלים, אפילו שגרתיים, למקומות חדשים לגמרי ■ כדאי לנסות - הנה המתכונים

מרב סריג 28/06/2012

השלווה שבקישוא ירוק

המעבר לגליל הרוגע לא הצליח להכניס בי אפילו מילימטר אחד של איזון פנימי. שוב אני בריצה סביב הזנב של עצמי

ארז קומרובסקי 27/06/2012

הצפת שמן: מדריך מקוצר לשפע השמנים החדשים בשוק

השמן, עד לא מזמן מוצר מוקצה בריאותית, עבר מהפך ■ השוק מוצף בשמנים חדשים ומבטיחים מבחינה בריאותית וקולינרית כאחד ■ קבלו את שמני האורז, הדלעת, השקדים, האגוזים, הבוטנים, הקוקוס, האבוקדו, החרדל והענבים

מרב סריג 17/06/2012

"אנשים כאן תת רמה. אין ישראלי אחד שמסוגל להבין קינוחים שלי"

אמן הקולינריה מאיר אדוני רותח: "תרבות האוכל כאן פתטית, בא לי לעלות על המטוס הבא בנתב"ג" ■ "פתאום לשלם 500 שקל על ארוחה במסעדה נחשב לאסור. פתאום הכסף מסריח ונוחי דנקנר הוא אויב העם. מאיפה השנאה הזו?"

סוניה מרמרי 06/06/2012

לא על הגבינה לבדה: קבלו מתכונים מעניינים במיוחד לשבועות

בלי פשטידה ובלי פלטת גבינות: לא שזה רע, חלילה, אבל עם קצת העזה והשקעה אפשר להכין משהו מתוחכם יותר. השף מאיר אדוני מכתית ומהמזללה מציע שילובים לא שגרתיים של גבינות, פירות וירקות

מרב סריג 28/05/2012

סקופ: בחורשה בגליל התגלו פטריות כמהין אמיתיות

אמנם לא הכמהין השחורות של צרפת או הלבנות של איטליה, אבל כמהין

ארז קומרובסקי 22/05/2012

גבינה ללא גבינה: קבלו מתכונים אלטרנטיביים לחג שבועות

עם כל הכבוד לשבועות, הולכים ומתרבים המתנגדים לאכילת מוצרי חלב, בעיקר מטעמי בריאות ■ זה לא אומר שצריך לוותר על עוגת הגבינה המסורתית, רק על הגבינה

מרב סריג 22/05/2012

יצאה מלכה: השפית מורן רוטמן משדרגת את המטבח ההולנדי

לכבוד יום המלכה, חג הולנדי פופולרי לציון יום הולדתה של המלכה ביאטריס, התקיימה בירושלים ארוחה מיוחדת ■ השפית הצעירה מורן רוטמן הכינה וריאציות על המטבח ההולנדי, כמו שגם הוד מלכותה לא מכירה אותו

מרב סריג 14/05/2012

סלט חסה זה לא דבר של מה בכך

המרחק בין סלט בסדר, ואפילו טוב, לסלט מצוין הוא מילימטרים בודדים בלבד

ארז קומרובסקי 14/05/2012

בנסיעה הבאה שלכם לחו"ל: מהי המסעדה הטובה בעולם?

עפ"י דירוג World's 50 Best Restaurants, מסעדת Noma בקופנהגן של השף רנה רדזפי נבחרה למסעדה הטובה בעולם זו השנה השלישית ברציפות

אהרון רוזן 01/05/2012

זיכרונות של שכחה

היא הייתה טבחית פנטסטית, אבל הפסיקה לבשל. ולפני שהפסיקה, שכחה את כל המתכונים שלה. איזו מחלה מזופתת

ארז קומרובסקי 19/04/2012

הירוק היום ירוק מאוד: הירקות הירוקים הם בשיאם עכשיו

השום הירוק, השקד הירוק, החומוס הירוק ואפונת הגינה הירוקה עכשיו בשיאם: טריים-טריים, לא קפואים, לא משומרים. רעננים כמו האביב עצמו וכמוהו מהירים להיעלם

מרב סריג 15/04/2012

אל תוותרו על קינוחי פסח: מבחר מתכונים מתוקים

בלי בצק, בלי קמח, אבל עם הרבה שקדים, שוקולד, מרציפן, קוקוס, ביצים ושמנת מתוקה: קינוחי פסח מצטיינים

מרב סריג 09/04/2012

ארז קומברובסקי מסביר איך מכינים דינוזאור פולני

מתכון הגפילטע של הסבתות ממזרח אירופה עבר דרך ולרי הקווקזי, חנן המרוקאי וג'ורג' הסיבירי ■ תמצית הבישול הישראלי

ארז קומרובסקי 09/04/2012

   8910111213141516171819202122   

   נמצאו 347 כתבות   |   עמוד 15 מתוך 22