בישול

כתבות אחרונות

 

מחאת החרקים

כוחות השוק בבוסתן שלי הבריחו אותי לעיר. לאן יברחו אבירי הכלכלה החופשית?

ארז קומרובסקי 17.08.2011

הוואנה הקטנה ביפו: הטרנד הנואבו-לטיני עשה "עלייה" לארץ

הטרנד הנואבו-לטיני, אוכל היספאני שקיבל גרין קארד מהמטבח האמריקני, מגיע לארץ הקודש באיחור אופנתי ■ המיקום: יפו, עיר נמל ודייגים עם תשתית ראויה לסביצ'ה כהלכתו

מרב סריג 17.08.2011

עקב הפרות תוכן שיווקי: חלק מתוכניות הבישול יירדו מהאוויר

בדיקת מגזין "פירמה" מעלה כי למרות האיסור בחוק, תוכן שיווקי מציף את הערוצים המסחריים ואת הרדיו האזורי ■ הרשות השנייה: "ז'אנר תוכניות הבישול סובל מריבוי הפרות"

יובל אביבי, עמית דקל ולילך שחם-קציר 15.08.2011

מתוק כדבש ועוקץ כדבורה

תאוותי לפטל גדולה יותר מהפחד מעקיצת צרעה. גם אחרי שהיד שלי התנפחה כמו בלון

ארז קומרובסקי 11.08.2011

ארטישוק, חומר הגלם החדש שישדרג לכם כל פסטה וחביתה

ארטישוק א-לה רומנה (ארטישוק רומי, כבוש ומשומר), ובאיטלקית: קרצ'יופי ■ אפילו שפים לא מתביישים לפתוח צנצנת ■ "לא תמיד בא לך לצאת למסעדה, אבל אתה רוצה להגיע לאותן האיכויות גם בבית. עם הארטישוקים המשומרים האלה אתה יכול"

מרב סריג 09.08.2011

ד"ר שקשוקה יוצא להאכיל את יושבי המאהל ברוטשילד בשווארמה

בינו גבסו, ד"ר שקשוקה ולאחרונה גם ד"ר שווארמה, יוצא להאכיל את יושבי המאהל ברוטשילד עם בשר כבש טחון, פרוסות בשר בקר וליה (שומן האחוריים) ■ שלא יגידו שהם אוכלים רק סושי

חיליק גורפינקל 04.08.2011

נשיקת המדוזה

לא רק אתם סובלים מהמדוזות, גם השרימפס והקלמארי. הלכה הפאייה שלי

ארז קומרובסקי 03.08.2011

זה כל הקסם: במסעדת 44 מצליחה השפית לשחזר הצלחה קודמת

השפית אסנת הופמן הצעירה כבר הצליחה בעברה לייצר קסמים במסעדת ג'וז ולוז ■ בסיבוב השני שלה, הצליחה הופמן לא סתם להעתיק את מקום העבודה הקודם שלה, אלא להפיח רוח חדשה בקונספט המוכר והטוב

חיליק גורפינקל 28.07.2011

מילאנו על גדת הירקון

לא רק במסעדות איטלקיות יש רביולי, ניוקי, בלסמי, ריזוטו, אנטיפסטי, קרפצ'ו או פוקצ'ה

ארז קומרובסקי 21.07.2011

צבעים של קיץ, פירות של קיץ, קינוחים של קיץ, טעמים של קיץ

מרב סריג התארחה בסדנת שף שהוקדשה להבדל שבין קולקציית קינוחים מושקעת לסתם קינוחים ■ אם אדם מן היישוב עומד מול הקולקציה ומבין מיד מהו הקו המחבר בין המנות, זה סימן שהצלחת"

מרב סריג 18.07.2011

לא חובה לבוא לבד למסעדת טשרניחובסקי 6

מסעדת טשרניחובסקי 6 בתל-אביב, שממוקמת בכלל ברחוב טשרניחובסקי 5, היא אופציה טעימה ונעימה לבריחה של צהרים מהמשרד

חיליק גורפינקל 14.07.2011

בחזרה לקישואים

אחרי כל הלחץ והטיסות המעצבנות, הפעולות הפשוטות עושות לי שקט בראש

ארז קומרובסקי 14.07.2011

4 תחנות קולינריות שאסור לפספס בסביבת שוק מחנה יהודה

שוק מחנה יהודה הפך בשנים האחרונות לבון-טון של חובבי הגורמה הישראלי, או בעברית - תושבי מדינת תל-אביב ■ אלא שכדי להגיע לשוק צריך לעבור ברחוב אגריפס ובסמטאות הסמוכות לו

חיליק גורפינקל 07.07.2011

במטבח עם מיס אמריקן פאי: כמה מתכונים מהירים וקלים להכנה

אמריקה היא אמנם אומת המזון המהיר, אבל המטבח שלה הרבה יותר מורכב, מעניין ומגוון מזה ■ פרויקט מיוחד לרגל יום העצמאות ה-235 של ארצות-הברית, ובשם הדיינריזציה הפושה במחוזותינו

מרב סריג 05.07.2011

כך טיפסה עינב גפן מעמדת קינוחים לשפית הראשית של יוניליוור

עינב גפן התחילה בעמדת הקינוחים של אורנה ואלה; היום, כשפית הראשית של יוניליוור, היא ממציאה מנות שאוכלים מאות מיליונים ■ בראיון ל-G היא מסבירה למה זה לוקח שנים, איך קולעים לטעם ההמון, וגם למה מזון בריאות וייצור המוני לא הולכים יחד

יואב פרומר, ניו ג'רזי 02.07.2011

האם העונה השנייה של "מאסטר שף" תשחזר את ההצלחה?

התוכנית "מאסטר שף" עולה הערב לשידור בקשת, לאחר חצי שנה של הפוגה ■ למרות הפגרה, המותג "מאסטר שף" המשיך להתקיים והוכיח שאפשר למתוח מותג טלוויזיוני גם מחוץ למסך

רועי ברק 30.06.2011

   8910111213141516171819202122   

   נמצאו 347 כתבות   |   עמוד 19 מתוך 22