"ארוחת הברברים" שמוגשת מידי חודש במסעדת NG שבנווה-צדק יכולה לגרום לאחרון הקרניבורים להפוך בן-לילה לטבעוני אדוק
לכבוד שבוע הספר, החלטתי לחזור לרגע אל תיאורי האוכל בספרים האהובים עליי יותר מכל, אלה של הסופרים היהודים האמריקנים, שמזקקים בכתיבתם את השילוב הקדוש שבין עונג לייסורים ■ מזון למחשבה
העיצוב של מל ומישל מסגיר השפעות אירופיות קלאסיות - מעט אקלקטי, עם בר קטן ובלי הקיטש ■ חומרי הגלם פשוטים, אבל המנות מתוחכמות, לעתים מתחכמות
הלימון הוא אמנם פרי של חורף, אבל מתאים במיוחד למאכלים ולמשקאות של קיץ ■ באיטליה חוגגים בחודש יוני את פסטיבל הלימון, ועכשיו גם כאן ■ "לימון נותן הרגשה של אמת באוכל"
היוגורט הוא חומר הגלם שיככב בתפריטים שלנו בעונה החמה וישפיע על הכול; מתבשילי ירקות, דגים ובשר ביוגורט ועד סורבה יוגורט כבשים
כל-כך התרגשתי מההזמנה, שלא שמתי לב שהשטיח האדום נשמט מתחת לרגליי
7 שנים חיזר ליאור גוילי אחרי ג'ובני דומניקו, עד שקיבל את המתכון הסודי וזיכיון לפתוח סניף בישראל ■ התוצאה היא פיצה אליצ'ה בתל-אביב - ומבחר פיצות שטרם נראו כאן
אתם לא באמת חושבים שניפול לפח של הכתרת הפלאפליות הטובות ביותר בארץ ■ לכן הצטנענו ונתנו למבקר הבית לסמן את הפלאפליות האהובות עליו, בלי שום פרמטרים אוביקטיביים ■ חג עצמאות שמח
בשיא היופי של הפריחה האביבית אני מתאבל על כך שתיכף הכול נובל וקמל
טוענים שמתכוני החינם באינטרנט הרגו את שוק ספרי הבישול, אבל בפועל קרה ההפך ■ איך יודעים לזהות ספר בישול טוב? אספנו פאנל מומחים להשיב - וגם לבחור את 10 ספרי הבישול שהספרייה הביתית אינה שלמה בלעדיהם
זה כבר לא אותו הים. ובכל זאת, המקומות סביב כיכר השעון ביפו עדיין מזכירים כמה שהיה פה שמח, לפני שהים הפך להיות מקום עוין לדגים
שפים ובשלנים עורכים בבתיהם ארוחות למספר מצומצם של סועדים, זרים גמורים ■ האינטראקציה בין האורחים היא אחת האטרקציות העיקריות ■ איך מוצאים מועדון כזה, כמה זה עולה ומה אוכלים? כל התשובות
מאסטר שף אינטרנשיונל: "גלובס" מציג את המדריך השלם לסדנאות בישול בכל רחבי העולם ■ לטייל עם טעם טוב בפה
ספר המתכונים האיטלקי של השף ג'יימי אוליבר שווה טעימה
אחד הדוכנים המוצלחים ביותר בשוק המקורה היא המעדנייה האיטלקית פרימו, שמייצגת רובה ככולה את מוצרי חברת היבוא ריסטרטו, שלא נותר כבר אף מסעדן שמכבד את עצמו שאינו משתמש בשירותיה הטובים
אוכלאינסטגרם (Instagram)ימי קורונהמסעדותמסעדנים (ענף המסעדנות)מתכוניםעבודה בימי קורונהעסק ביוםפסטהרביבה וסיליה