גלובס - עיתון העסקים של ישראלאתר נגיש

החברה הישראלית שעשויה לפרוץ דרך לדור חדש של טיפולי אלצהיימר

חברת אינסייטק ערכה ניסוי ראשוני מוצלח במכשיר שמיועד להגביר את האפקטיביות של תרופות לאלצהיימר על המוח ● חברת VVT, המפתחת מוצר לטיפול בדליות ברגליים, הודיעה על שת"פ עם חברת תרופות אמריקאית, בדרך להנפקה בבורסת טורונטו ● וגמידה סל, הנסחרת בנאסד"ק, מחפשת להירכש ● השבוע בביומד

חדשות הביומד / צילומים: איל יצהר, יח''צ, shutterstock, איור: גיל ג'יבלי, עיבוד: טלי בוגדנובסקי
חדשות הביומד / צילומים: איל יצהר, יח''צ, shutterstock, איור: גיל ג'יבלי, עיבוד: טלי בוגדנובסקי

המכשיר של אינסייטק שעשוי להגביר את היעילות של תרופות לאלצהיימר

כתב העת המוביל New England Journal of Medicine פרסם החודש מאמר בו תוצאות מעניינות משימוש של מכשיר של חברת אינסייטק הישראלית, בשילוב תרופה לטיפול באלצהיימר. זהו ניסוי ראשוני, שאינו חלק מפרוטוקול להגשת המוצר לאישור רגולטורי, אך הוא מעיד על שימוש עתידי אפשרי בטכנולוגיה של החברה בשוק האלצהיימר הענק והמשווע לפתרונות.

WSJ | נפילת 23andMe: מ-6 מיליארד דולר לכמעט 0
הביומד העולמי אופטימי, אבל דור חדש של משקיעים מסבך את החברות הישראליות
השבוע בביומד | חלוצת הפסיכדליה מסתערת על השוק עם שם חדש וגיוס של 100 מיליון דולר

בניסוי הנוכחי, הודגם כי המכשיר של אינסייטק מאפשר פתיחה של מחסום הדם־מוח על־ידי מיקוד אנרגיית אולטרה־סאונד באזור מסוים במוח. השיטה כוללת הזרקה של בועיות גז זעירות, וכאשר הן מגיעות למום הנכון, עירור שלהן באמצעות אנרגיית האולטרה־סאונד הסוּפר־ממוקדת, באופן שמפעיל לחץ על כלי הדם ופותח את המחסום.

הפתיחה מאפשרת לתרופה לאלצהיימר להיכנס, וכך יכלה התרופה להפחית במהירות את כמות הפלאק העמילואידי במוח. החוקרים השתמשו באולטרה־סאונד רק בחצי מן המוח, והשתמשו בחצי השני שלו כקבוצת ביקורת. ואכן בצד שטופל, רמות הפלאק היו נמוכות יותר, והתגובה החלה מהר יותר.

הרעיון להשתמש בטכנולוגיה הזו קיים כבר שנים. כמה התפתחויות טכנולוגיות שהתרחשו בשנתיים האחרונות, חברו יחד כדי לאפשר את הניסוי הנוכחי ולהפוך אותו למעניין מאוד. מחסום הדם־מוח הוא תיאור ציורי של העובדה שכלי הדם במוח מעבירים לרקמת המוח חומרים מסוימים, אך לא אחרים. כך, חלק מהתרופות שמיועדות למוח לא מגיעות אליו בכמות גדולה. זו בעיה בטיפול במגוון מחלות, כולל סרטן המוח, למשל, שבשל המגבלה הזו קשה יותר לטפל בו בכימותרפיה.

אחרי שנים בלי חידושים משמעותיים בתחום האלצהיימר, בשנה האחרונה, הגיעו שתי תרופות חדשות לשוק, אחת מהחברות ביוג'ן  ואסאי והשניה מחברת אלי ליליי . שתיהן מבוססות על נוגדנים שתפקידם לסלק חומר בשם פלאק עמילואידי מהמוח של החולים. בשני הניסויים נמצא אפקט קטן, אבל ככל הנראה אמיתי, של שיפור במצבם של המטופלים, אם רמות הפלאק שלהם ירדו נמוך מספיק.

כלומר, כעת ישנן בשוק לא רק תרופות חדשות לאלצהיימר, אלא גם אישור לגישה שהייתה עד לאחרונה שנויה מאוד במחלוקת, לפיה הפחתת הפלאק אכן משפרת את מצב המחלה. לכן, יש משמעות לכך שפתיחת מחסום הדם־מוח אפשרה לתרופה להפחית את רמות הפלאק מהר יותר.

התרופה שהייתה בשימוש בניסוי היא Aduhelm, תרופה קודמת של ביוג'ן ואסאי, שבדיוק השבוע הוסרה מן המדפים. לביוג'ן תרופה חדשה שהיא מרוכזת בה, אך דווקא השימוש באדוהלם מדגים כיצד שימוש במוצר של אינסייטק, עשוי לשפר את הביצועים של תרופה קיימת, שהמצב שלה גבולי.

גם בתרופות שנחשבות כיעילות מלכתחילה, הטכנולוגיה יכולה לשפר אותן וגם להאיץ את פעילותן, והדבר חשוב במקרה של אלצהיימר, מחלה המתקדמת במהירות.

פרסום הניסוי הזה מגיע בתקופה טובה עבור אינסייטק, שאל תוצאותיה הכספיות אנחנו נחשפים דרך אלביט מדיקל , הנסחרת בבורסה בתל אביב ומחזיקה באינסייטק 2.5%. בעלת המניות הגדולה בחברה היא משפחת קוך.

אינסייטק גייסה עד היום כ-550 מיליון דולר. החברה הביאה לשוק מספר מוצרים המשתמשים באולטרה־סאונד ממוקד, כדי לצרוב סלקטיבית רקמות בעומק הגוף והמוח, לטובת טיפול במחלות כמו סרטן ופרקינסון. ב-2022, רשמה החברה הכנסות של כ-96 מיליון דולר, אך למרות הצמיחה היפה בהכנסותיה לאורך השנים, עלות המוצר והפיתוח הקשו עליה להפוך רווחית. בדוחותיה האחרונים ישנה הערת עסק חי. הניסוי החדש מסמן כיוון למוצר שהוא רחוק מדי מהשוק מכדי להשפיע משמעותית על הכנסותיה בתקופה הקרובה, אך ההתלהבות מן הכיוון החדש עשויה לאפשר לה לגייס הון נוסף.

VVT חתמה על הסכם שיווק למוצר לטיפול בוורידים ברגליים; ההנפקה בדרך

חברת VVT הוותיקה, המפתחת מוצר לטיפול בוורידים ברגליים, הודיעה על הסכם אסטרטגי עם חברת התרופות Methapharm, לשיווק משותף בארה"ב של טיפול המשלב בין מוצרי שתי החברות. ההסכם מגיע אחרי ש-VVT ביצעה מיקוד בפעילותה.

לדברי ארז טטרו, מנכ"ל החברה: "דליות או ורידים בולטים ברגליים הן בעיה שכאשר היא מתחילה יש המטפלים בה משיקולים אסתטיים, אבל אם היא מחמירה, יש לה כבר השלכות רפואיות ואז גם קשה לטפל בה. כ-30 מיליון איש בארה"ב סובלים מן התופעה, כולל בהיבט הרפואי".

טטרו מסביר כי בוורידי הרגליים ישנם מסתמים שאמורים להיפתח ולהיסגר כדי להחזיר את הדם ללב נגד הגרביטציה. כשהמסתמים לא אפקטיביים מספיק, יותר מידי דם מצטבר בורידים התחתונים של הגוף. כל הטיפולים הקיימים היום מבוססים על צריבת הוורידים הפגועים, כך שבעצם יפסיקו לתפקד, ואז ורידים חדשים מתפתחים כדי לקחת את מקומם.

"במוצרים הקיימים, הצריבה היא בלייזר או בחימום - שיטות שיכולות לעשות כוויה ברגל או לפגוע בעצב סמוך, ולעשות לו נזק בלתי הפיך", הסבירה אורלי אפרתי, סמנכ"ל השיווק של החברה; "חלק מהמטופלים חוששים מתופעות הלוואי ולכן אינם מטפלים בבעיה עד שהיא מחמירה".

הטיפול של VVT מבוסס על הכנסת מחט באמצעות קטטר לתוך הווריד, "ואז אנחנו עושים שתי פעולות במקביל, עם אותו המזרק", מסביר טטרו. "חלקו מזריק למקום חומר שסותם את הווריד ובו זמנית חלקו האחר שואב מהווריד את הדם ושאריות החומר".

החברה יצאה לדרך עם מוצר אחר, שמיועד לוורידים הרחבים והבעייתיים ביותר לטיפול. מדובר בסטנט שמשחרר בהדרגה תרופה האוטמת את הווריד, ובינתיים הסטנט סופח את הדם, בשיטה דומה למזרק מהמוצר הראשון, אך שכלולה בתוך המוצר המושתל.

אפרתי הוסיפה: "פיתוח המוצר השני לקח זמן. לכן, בינתיים השקנו את המוצר הראשון, שמתאים בעיקר למקרים הקלים יותר. הוא הרבה יותר פשוט לתפעול, ולכן יכולנו להשיק אותו בתקופת הקורונה ואפילו לשווק אותו בזום. בין המוצר הראשון לשני, אנחנו יכולים לכסות 90% משוק הוורידים". למוצר הראשון ישנו כבר אישור FDA, שהתקבל בקיץ האחרון, ולמוצר השני יש אישור אמ"ר (אגף ציוד רפואי במשרד הבריאות) לשיווק בישראל, אישור CE לשיווק באירופה וכן אישורים נוספים, אך עוד לא FDA.

 Methapharm, החברה איתה נחתם ההסכם, מייצרת את התרופה החוסמת את הווריד, שהיא חלק מהטיפול. "ההסכם הוא הישג בעבורנו", אומר טטרו. "ממילא אנחנו צריכים תרופה כזו במוצר שלנו, אז אמרנו להם - בואו תגדלו איתנו, תהנו מהמוצר החדש, תנהלו את השוק. הרי ממילא יש לכם קשר לכל הלקוחות".

הצעד הבא בתוכנית הוא הנפקה בבורסה של טורונטו, אפילו כבר ברבעון השני של 2024. אם ההנפקה הזו תצא לפועל ותצליח, היא תהיה ההנפקה הראשונה של חברת ביומד ישראלית בבורסה כלשהי בשנה האחרונה.

גמידה סל מחפשת חלופות אסטרטגיות

חברת גמידה סל  הנסחרת בנאסד"ק ומפתחת טיפול לסרטן המבוסס על תאי גזע, הודיעה כי היא מחפשת חלופות אסטרטגיות כדי למקסם את הערך לבעלי המניות שלה. המשמעות היא שהחברה מחפשת להירכש, להתמזג עם חברה אחרת, או למכור חלק או את כל נכסיה. החברה .Moelis & Co תייעץ לגמידה בתהליך.

גמידה סל נסחרת לפי שווי של 46 מיליון דולר. מאז הנפקתה, איבדה מנייתה 98%, למרות שבטווח זמן זה הביאה לשוק טיפול המשפר משמעותית את הטיפולים הקיימים בהשתלת מח עצם.

אולם, החברה לקחה על עצמה את אתגר השיווק, ובסביבת השוק המאתגרת, היא מתקשה לגייס בשווי סביר את ההון הדרוש כדי להוציא את תוכנית השיווק שלה לפועל, בהיקף בו הייתה מעוניינת. היא חיפשה תחילה שותף אסטרטגי לשיווק, וכעת מרחיבה את אופציות החיפוש. במקביל, היא ממשיכה במאמצי השיווק של מוצר הדגל שלה, בהם החלה השנה. לחברה מוצר נוסף בתחום הסרטן, שנמצא בשלב הניסויים הקליניים.

גמידה סל מוחזקת ב-1.6% על ידי אלביט מדיקל וב-2.2% על־ידי כלל ביוטכנולוגיה , שתיהן נסחרות בבורסת תל אביב.

ריווק תשנה את שמה ל-Lifeward

חברת ריווק (ReWalk), אשר הוקמה כדי לפתח ולשווק שלד חיצוני המאפשר לחולים משותקים בגפיים התחתונות לחזור להתהלך זקופים, הכריזה השבוע על שינוי שם, המבטא את השינויים שעברה החברה. מנכ"ל החברה, לארי ג'סינסקי הסביר כי השינוי ישקף טוב יותר את פורטפוליו המוצרים של החברה כעת, ביניהם גם שני מוצרים המיועדים לתמיכה בשיקום לאחר אירועים מוחיים או לאנשים עם הפרעות תנועה, וכן מוצר לגירוי חשמלי לשיפור התנועה.

מניית ריווק איבדה יותר מ-99% מערכה מאז הנפקתה ב-2014, והחברה נסחרת לפי שווי של 63 מיליון דולר, כך שייתכן שהיא גם שמחה להיפרד מההיסטוריה יחד עם שמה הקודם. בשנה האחרונה, רשמה דווקא התאוששות קלה, ועלתה ב־7%.

עוד כתבות

מאיר בן שבת, ראש המל''ל לשעבר / צילום: מאיר אליפור

המומחה שמסביר: זה מה שתנסה ישראל לעשות ברפיח

מאיר בן שבת, שכיהן בעבר כראש המל"ל, מתאר בשיחה עם גלובס את מטרות הפעולה הצבאית הצפויה ברפיח, ומסביר כי גם אחריה, תידרש עבודה רבה כדי להביא למציאות אחרת ברצועת עזה ● לגבי המשא ומתן לעסקת החטופים, הוא מודה: "הלחץ על חמאס לא היה בעוצמה שדחקה בו להתפשר על דרישותיו ההזויות"

חניה על מדרכה. נושא שנוי במחלוקת / צילום: הלית ינאי

נגישות או עיוות? מספר תווי הנכה זינק מ־405 אלף ל־628 אלף בתוך שנתיים

מאז שרוככו התנאים לקבלת תו נכה, נרשמה עלייה של 55% במספר התווים שהונפקו ● השינוי בחוק שאפשר לנכים לקבל חניה צמודה לבית הקפיץ גם את מספר החניות, ובתל אביב הוא הוכפל ● יו"ר עמותת נגישות ישראל, יובל וגנר: "התכלית של מתן תווי נכה פשוט לא מקוימת"

סונדאר פיצ'אי, מנכ''ל גוגל / צילום: Associated Press, Tsering Topgyal

גוגל את היכתה את הציפיות ותחלק לראשונה דיבידנד; המניה מזנקת ב-13% במסחר המאוחר

הכנסות החברה היו הרבה מעל הציפיות, 80 מיליארד דולר לעומת צפי של 78.6 מיליארד ● הרווח היה 1.89 דולר למניה, ב-20% מעל הצפי ● החברה תחלק לראשונה בתולדותיה דיבידנד ותבצע רכישה חוזרת של מניות

עו''ד חגי קלעי / צילום: פליקס רטברג

"משפיל ומקומם": עורך הדין שהצליח לעזור להרבה, רק לא לעצמו

הוא עמד בפני 15 שופטים בבג"ץ הסבירות ההיסטורי, מייצג בעלי מניות נגד תאגידי ענק, ובין לקוחות המשרד שלו אפשר למצוא את אבי חימי ואריה דרעי ● אבל נדמה שהשליחות הגדולה ביותר של עו"ד חגי קלעי היא בקידום השוויון לקהילה הגאה ● אז איך זה שדווקא את בנו הוא נאלץ להביא בפונדקאות בארה"ב? "זה היה משפיל ומקומם"

גבול לבנון / צילום: Shutterstock

חיזבאללה שיגר כ-25 רקטות למירון, חיל האוויר תקף בלבנון

חייל צה"ל נפצע קל מירי שני טילי נ"ט אמש למנרה • תיעוד מתקיפות צה"ל ברצועת עזה ביממה האחרונה: מחבלים חמושים חוסלו, אתרי שיגור הושמדו • היערכות בישראל להוצאת צווי מעצר בין-לאומיים כבר השבוע נגד נתניהו, גלנט והלוי • עשרות מפגינים, בהם קרובי חטופים, חסמו אמש את איילון צפון והדליקו כתובת אש עם הכיתוב "חלאס" ● עדכונים בולטים 

מתחם אינטל בחיפה / צילום: Shutterstock

"רבעון שהוא תחתית עבורנו": למה אינטל אכזבה כל כך את המשקיעים

בשיחת המשקיעים כינה מנכ"ל החברה, פט גלסינגר, את הרבעון הראשון כ"רבעון שהוא התחתית עבורנו" ● אינטל לא יכולה לערוב לכך שהרבעון הבא ייראה טוב יותר - ההכנסות אף עלולות להיות נמוכות יותר מאלה של הרבעון הנוכחי ● גם בתחום הייצור נראה שהדרך של אינטל עוד ארוכה

משרדי גוגל / צילום: Shutterstock

בדרך לשווי של שני טריליון דולר: זו המנצחת הגדולה של עונת הדוחות

גוגל הפתיעה לטובה בדוחות, מה שהוביל לזינוק חד בשווי המניה - החברה צפויה להגיע לשווי שוק של שני טריליון דולר, ולעקוף את אנבידיה ● בנוסף, החברה הכריזה לראשונה על חלוקת דיבידנד רבעוני ● "השוק פחד נורא מזה שגוגל תצטרך להגדיל את ההשקעה שלה ללא צמצום ממשי בהוצאות", אומר גורם בשוק

אילוסטרציה: טלי בוגדנובסקי, צילומים: AP (Daniel Cole, Toby Melville)

״הטיסות יוצאות״, מכריז סונאק, ומוכן לגרש את המהגרים

מנהיג השמאל הקיצוני בצרפת "יודע את ההבדל בין יהודי לבין צלף של צה"ל" ● טראמפ מרשה לקונגרס לסייע לאוקראינה ● "הטיסות יוצאות", מכריז ראש ממשלת בריטניה, ומוכן לגרש מהגרים ● טסלה מאבדת את הדמוקרטים ● חמישה אירועים מהשבוע שהיה בעולם

וול סטריט / צילום: Shutterstock

שבוע המסחר הטוב מנובמבר: נאסד"ק קפץ ב-2%

מניית גוגל זינקה בכ-10%● אינטל איבדה כ-9% ● מדד ניקיי הוסיף 0.8%, מדד שנחאי התחזק ב-1.2%, מדד שנזן עלה ב-2.2% וקוספי הוסיף 1% ● נעילות ירוקות גם בבורסות אירופה ● ה-PCE - מדד האינפלציה המרכזי של הפד - עלה ב-2.8% בחודש מרץ, גבוה מהצפוי

אלי אביסרור, מנכ''ל אביסרור משה ובניו ויו''ר ארגון קבלני הנגב / צילום: דיאגו מיטלמן

הממשלה, החרם הטורקי ומחירי הדירות: הקבלן שבונה אלפי יחידות דווקא אופטימי

אלי אביסרור, מנכ"ל אביסרור משה ובניו ויו"ר ארגון קבלני הנגב, סבור שהממשלה אינה מסייעת לקבלנים בהתמודדות עם המצב, אך מנבא שהענף יצא מהמשבר ● הוא לא חושב כרגע על הנפקה, סבור שטורקיה היא שתפסיד בסופו של דבר מהחרם על ישראל ובטוח שהנגב הוא העתיד של ישראל

כטב''ם מדגם שאהד 136 מוצג בטהרן. מרבית הכטב''מים ששוגרו לעבר ישראל מאיראן היו מדגם זה / צילום: Reuters, Morteza Nikoubazl

גם אחרי היירוט המוצלח: 30 אלף דולר ויש לכם כטב״ם מתוצרת איראן

הפעולה ההגנתית המוצלחת של ישראל המחישה עד כמה הכטב"מים מתוצרת איראן אינם קטלניים מול מערכות מערביות באיכות גבוהה ● אולם, מי שבוחר באמצעים מתוצרת איראן אינו רוכש אותם בשל איכותם, אלא מחירם ● ומי המדינה הקטנה שמקבלת מקורות פרנסה לאזרחיה העניים באמצעות מתקן ייצור מל"טים איראני?

הטריוויה השבועית / צילום: Shutterstock

עושים סדר לפסח? כך תדעו מה צריך לשמור ומה לזרוק, לפי תורתה של מארי קונדו

מה משמעות המילה פרעה ומהן "ערי מסכנות" המוזכרות בהגדה, אילו מדינות יזכו לחבילות סיוע נוסף לישראל ובאילו דגלים מופיע סמל היין־יאנג? ● הטריוויה השבועית

נועם זילברשטיין, מנכ''ל HP Indigo / צילום: רמי זרנגר

מהמפעל של טנק מרכבה לניהול אלפי עובדים ברחבי העולם

כשהציעו לנועם זילברשטיין להצטרף לחברת הדפוס הדיגיטלי HP אינדיגו הוא לא ממש התלהב ● אך ביקור אחד במפעלי החברה שינה את הכל: "ידעתי שיש פה הזדמנות אדירה למהפכה שעוד לא קרתה"

צילום: רויטרס, IMAGO/Bernd Feil/M.i.S.

אתם לא מספיקים כלום? מחקרים חדשים מגלים - כנראה שזו הסיבה

בשנים האחרונות הפך המושג "עוני זמן" לפופולרי בקרב חוקרים המנסים להבין את יחסינו המורכבים עם פנאי והשפעתם על האושר והבריאות שלנו ● לאט לאט הם מגלים מה אנחנו עושים לא נכון בתכנון הזמן שלנו ואיזה פרדוקס כלכלנים מפספסים כשהם בונים תוכניות רווחה ● מדד חדש שצפוי להיכנס ללשכת הסטטיסטיקה בארה"ב מרגש אותם במיוחד

אילת / צילום: Shutterstock, StockStudio Aerials

אפילו הטילים כבר לא מרתיעים את משקיעי הנדל"ן בעיר הזו

דווקא בזמן מלחמה, המשבר בשוק הנדל"ן והריבית הגבוהה, אילת פורחת נדל"נית ● "המשקיעים חזרו לעיר והם סוגרים עסקאות עם קבלנים"

חייל אוקראינה מכין כטב''מ פוסידון לשימוש / צילום: ap, Efrem Lukatsky

טילים במקום מטוסים: המדינה שקונה נשק ב-50 מיליארד דולר

בצל היקף השימוש בכטב"מים במלחמת רוסיה־אוקראינה, לטביה תספק לאוקראינה כטב"מים • צבא הפיליפינים קנה טילי שיוט מהודו בעלות של כ-375 מיליון דולר ● פולאריס משיקה אופנועי שלג צבאיים חדשים ● השבוע בתעשיות הביטחוניות 

ישראל לשם וקרן כהן חזון / צילום: רמי זרנגר

"לידה אני תלמיד בכיתה א": עורך הדין הבכיר והיזמת המצליחה חושפים את השותפות

20 שנה שישראל (רלי) לשם וקרן כהן חזון הולכים יחד, וחברת תורפז תעשיות שהקימו, שמפתחת ומייצרת תמציות טעם וריח, כבר שווה 1.7 מיליארד שקל וחולשת על 17 חברות ● הוא בעל אחד ממשרדי עורכי הדין הגדולים בארץ אבל מרגיש לידה "כמו בכיתה א'" ● היא תעשיינית בנשמה אבל זוקפת לו הרבה מההצלחה ● זה ראיון זוגי ראשון

טקס הסיום הראשון של סטודנטים בסניף אוניברסיטת NYU בשנחאי, 2017 / צילום: Reuters, Ke yi

הכל למכירה: כך זורם הכסף הסיני לאוניברסיטאות אמריקאיות

אוניברסיטאות אמריקאיות חותמות על חוזים ברחבי העולם כדי למכור את מומחיות המחקר וההכשרה שלהן, וכמה מההסכמים הרווחיים ביותר שלהן היו עם חברות שבסיסן בסין ● חוזים הוערכו ב-2.32 מיליארד דולר בין 2012 ל-2024, על רקע חששות בקונגרס כי הקשרים האקדמיים עלולים להוות סיכון ביטחוני לאומי

רה''מ בנימין נתניהו / צילום: מארק ישראל סלם - הג'רוזלם פוסט

ההצעה החדשה: 20 חטופים תמורת חזרה לצפון

גורם בכיר בממשל ביידן: יש עסקה על השולחן, בקרוב נדע יותר ● בכיר בזרוע המדינית של חמאס ל-AP: נניח את נשקנו אם תקום מדינה פלסטינית בגבולות 67' • צה"ל תקף הלילה מטרות חיזבאללה במרחב מרון א-ראס • דובר צה"ל: סרטון החטוף מהשבי - קריאה דחופה לפעולה • עדכונים שוטפים

אזרבייג'אן איירליינס / צילום: Shutterstock

הכירו את חברת התעופה שרוצה להטיס אתכם במקום אלה שברחו

אזרבייג'ן איירליינס (AZAL), חברת התעופה הלאומית של אחת מידידותיה הקרובות ביותר של ישראל, מראה שהיא כאן כדי להישאר ● "בחודשי הקיץ נעלה את תדירות הטיסות, בין יוני לספטמבר AZAL תפעיל 11 טיסות בשבוע", אומר בני קורמאייב, נציג החברה בארץ