20% מילדי כיתה א' שמנים מדי, בכיתה ז' הם כבר משליש מהכיתה
PGT Healthcare, שיתוף הפעולה בין חברת פרוקטר אנד גמבל וטבע, חובר ל-Swisse Wellness, אשר מובילה את שוק הוויטמינים, המינרלים והתוספים באוסטרליה ■ PGT Healthcare מייצר ומשווק מעל ל-200 מותגי בריאות
תוכנית בריאות הכוללת פעילות גופנית ותזונה יכולה להחזיר עד פי 6 מההשקעה בה, עלויות רפואיות של העובד יורדות, וכן העלות של היעדרויות מהעבודה ■ חלק מהמעסיקים בישראל כבר מיישמים ומעודדים
פרופ' ערן סגל וד"ר ערן אלינב ממכון ויצמן רוצים להוביל את מהפכת התזונה המותאמת אישית, המבוססת על תמהיל חיידקי המעיים שלנו ■ בסופו של ניסוי גדול שהם משיקים בימים אלה, לפחות חלקנו יוכל אולי להגיד שלום לאופנת הדגנים המלאים ולניסיונות הגמילה ממתוקים
במקום "זוזו", תנו הטבות למגיעים לביה"ס באופנים. לא חשמליים
"הקציצה הצמחונית" שמופקת מבשר שגודל במעבדה כבר כאן ■ כיצד היא תשפיע על תפריט המזון העולמי? על המאבק בין צמחונים לקרניבורים? על האקולוגיה העולמית? ועל הכיס של סרגיי ברין? תשובות לכל השאלות
מיקי חיימוביץ', מובילת קמפיין meatless monday, מסבירה איך זה שקמפיין שמעודד הפחתת צריכה נבחר כאחד הקמפיינים השיווקיים המוצלחים
בוועדת החינוך של הכנסת התקיים היום דיון בנושא ■ שיעור הסובלים מעודף משקל בכיתות א' בישראל עומד על 21%, ובכיתה ה' השיעור מטפס ל-31%
איך מגיעים היצרנים ל"נקודת העונג" שבה המזון הכי טעים? ■ למה הנשנושים מגיעים בחתיכות קטנות? ■ ואילו מניפולציות מפעילים בסימון הערכים התזונתיים?
התגברות השיח על תזונה צמחונית וטבעונית מייצרת יותר מנות צמחוניות במסעדות ויותר היצע של מוצרים על המדפים ■ כמה זה עולה לנו?
חנה רוברטסון בת ה-9 באסיפה השנתית של מקדונלד'ס: "אני לא חושבת שזה הוגן לשכנע ילדים לאכול מזון שלא בריא להם ע"י שימוש בצעצועים ודמויות מצוירות"
חצי כוס מיץ לימון סחוט, פילה בקר ללא שומן, הרבה סלט וקרקרים מקמח מלא ■ התפריט של נשיא המדינה שמעון פרס נחשף הבוקר ■ ד"ר מאיה רוזמן עזרה לנו לנתח אותו, וקבעה שהוא כמעט מושלם ■ ההמלצות: להוסיף שמן זית ולוותר על סורבה פירות
הפורום לאורח חיים בריא קורא להתאחדות לכדורגל ולחברת PMI, המחזיקה בזיכיון למותג סופרגול, להתגייס למלחמה בהשמנת ילדים
מדינה שרוצה לגדל ילדים בריאים צריכה להתעמת עם תאגידי המזון
בריאות ורפואה גלי וינרבדיאטהויטמיניםחיידקים ידידותייםטבעונותמזוןמחקרסוכרתצמחונות