פנאי

שולחן ערוך / צילום: Shutterstock

51 שפים ואנשי קולינריה מציגים את התפריט של ישראל

כולנו נולדנו בילט אין עם קומבינציית טעמים בלשון. קיבוץ הגלויות הוא לא רק אתוס ישראלי, הוא חוויה קולינרית טריוויאלית. ככל שהמציאות מסביב בלתי אפשרית, במטבח שלנו חיים בשלום חזרת, בלסמי ודיבס • פרויקט מיוחד • אוצרת: לילך רובין
רוסטביף קלאסי / צילום: Shutterstock

כמו אצל אייל שני: כך תכינו את הרוסטביף המושלם לשבת

הצלי העדכני מגיע מנתח פרימיום ובדרגת צלייה בינונית, כמעט נאה, מזוגג בשמן זית, בעשבי תיבול מקומיים ובגוון מעושן • קבלו מתכונים של אייל שני, אסף דוקטור והשפים של מסעדת פרא. וזה הרבה יותר קל להכנה ממה שזה נשמע
ליקר דובדבנים / צילום: Shutterstock

פרידה מטעמי הקיץ, בבקבוק ובצנצנת

3 משקאות על בסיס דובדבנים שמתאימים לערב קריר (וגם לטוניק!) וריבת תאנים מיוחדת, שתזכיר את טעמם המתוק של פירות הקיץ גם בסתיו ובחורף (בהנחה שלא תתחסל עד אז)
דולמה עלי גפן וכרוב ממולאים, רכז רימונים ויוגורט כבשים, במסעדת  יאסו, שף אבי ביטון / צילום: אפיק גבאי

גלגול נעים: על עלי גפן וממולאים אחרים

עכשיו העונה של עלי גפן מגולגלים וממולאים - עלי כרוב, מנגולד ואחרים יש כל השנה • רועי ירושלמי בעקבות הקסם של הממולאים, שנמצאים בכל מקום בעולם, אפשר להכין די בקלות בבית - ולאחרונה הגיעו אפילו למסעדות שף בארץ • ויש גם מתכון
קרם קרמל / צילום: Shutterstock

קרם קרמל, מוס שוקולד ופנקוטה: שובם של קינוחי הרטרו. ויש גם מתכונים

הקינוחים שהכי הולכים עכשיו, מתברר, הם מנות עבר מוכרות ואהובות: קרם קרמל, מוס שוקולד, פנקוטה, אבל עם טוויסט • את מקומם של המתוקים המסובכים מחליפות מנות מינימליסטיות, שמבטאות אולי געגוע אל הנורמלי הישן • והבונוס: רובם אפילו כשרים לפסח
הצג כתבות נוספות