קונדיטוריה

כתבות אחרונות

 
דודו אוטמזגין / צילום: אינסטגרם

קשת טעמים רוכשת את דודו אוטמזגין לפי שווי של 50 מיליון שקל

קמעונאית המזון קשת טעמים תמזג את פעילות רשת הפטיסרי של דודו אוטמזגין אליה, תוך שמירה על המותג כעצמאי • בשנה הקרובה צפויה הרשת לצאת לראשונה מישראל, עם סניף בניו יורק

שירה ספיר 19.09.2023
קרפ כוסמת במשק 52 / צילום: חגית אברון

במושב קטן בגליל יש עוגה באסקית חלומית שמכינה שפית ממסעדות מישלן בצרפת

אבחון אישי באמצעות בקבוקי צבע, מפעל שעושה מטעמים מייבוש פירות נדירים ומסעדה משפחתית עם תפריט גלילי צרפתי • המקומות שכדאי לבקר בהם בשלומי והסביבה •  חגית אברון תופרת יום  

חגית אברון 03.03.2023
אביר קארה, חופש כלכלי, החיים עצמם, גל''צ, 26.7.22 / צילום: דני שם טוב, דוברות הכנסת

האם למאפיות השכונתיות בישראל אסור לייצר לחם?

למי מותר לאפות לחם? אביר קארה יצא לקרב ולא שם לב שהמלחמה כבר נגמרה • המשרוקית של גלובס

צוות המשרוקית של גלובס 06.09.2022
איציק ראובני, שף קונדיטור ובעלי choose your cookies-עוגיות בעבודת יד / צילום: יח''צ

הקונדיטור שקפץ למים בתקופת הקורונה: "כשבנקים שומעים שאתה בעסקי המזון, הם כבר מעוותים פנים"

איציק ראובני, בן 32 מתל אביב • שף קונדיטור ובעלי Choose your cookies - עוגיות בעבודת יד • "הגשנו בקשה בקרן הלוואות לעסקים בערבות המדינה - התהליך היה מתיש ונמשך יותר משישה חודשים. בסוף קיבלנו תשובה שלילית, בלי הרבה יחס" •  גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז 

אלון פרל 06.09.2022
מאפים במטרלו / צילום: שניר גואטה

10 מאפיות נסתרות ששווה לנסוע בשבילן ברחבי הארץ

חלת הקרואסון המקורמלת בפרדס חנה, הפיתות עם האניס בנצרת, הקרואסונים הצבעוניים בגולן, המאפים השוודיים בתל אביב או הפריזאיים באשדוד • אם אתם בסביבה, וגם אם לא

רועי ירושלמי 08.07.2022
טרייפל פירות טריים / צילום: עידית בן עוליאל

שובו של הטרייפל: איפה אפשר לקנות את הקינוח הכי יפה באינסטגרם?

טרייפל הוא קינוח ותיק שעושה קאמבק בחסות האינסטגרם, בעיקר בגלל היופי, אבל גם בזכות הטעם וקלות ההכנה • ולמי שמעדיפים טרייפל שמישהו אחר הכין - המלצות ממיטב הפטיסריות

רועי ירושלמי 27.05.2022
מהדי ארסלאן, בעל בית קפה–קונדיטוריה ''ממתקי אלמהדי'' / צילום: תמונה פרטית

"היינו עוד ב'היי' מהפתיחה, והופ - סגרו אותנו בגלל הקורונה. מה אפשר לעשות"

מהדי ארסלאן, בעל בית קפה-קונדיטוריה "ממתקי אלמהדי" • בן 47, רווק ו"נשוי לעבודה" • "לסגור בגלל הקורונה זאת לא אופציה. כשהיה אפשר לפתוח, הסברנו פנים ושירתנו עם חיוך. לא משנה מה ממתקי אלמהדי נשארים פתוחים" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז

אלכס נימלמן 01.02.2022
מורן גיל, שף קונדיטור / צילום: מורן גיל

"הקורונה אילצה אותי לעצור, ולעסוק ביצירה. עם המון השקעה ועבודה קשה, היצירה הזו מספקת לי היום פרנסה"

מורן גיל, בן 31 • שף קונדיטור • "הבנתי שאי-אפשר להמשיך ככה, ושצריך לבחור. עזבתי בצער ובהתרגשות את מקום העבודה שלי" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז 

שני אשכנזי 27.10.2021
תמר שילון / צילום: תמוז רחמן

"אני עדיין לא חושבת שאהיה מיליונרית מהעסק שלי, אבל אני יודעת שהוא עושה אותי מאושרת"

תמר שילון, מייסדת Shape Patissier • בת 42, בזוגיות + 2 • מתגוררת בתל אביב • "ש משהו במשמעת של הזמנות שעוזר גם להתמיד בתזונה" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז  

מיכל רז-חיימוביץ' 24.08.2021
אורית אברהם / צילום: תמונה פרטית

"כבר למדתי, בכל פעם שיש סגר, בשבוע הראשון יש ירידה בהזמנות, ואז כשמתרגלים יש עלייה"

אורית אברהם היא קונדיטורית שיצאה לדרך עצמאית לפני ארבע שנים • "הקורונה הייתה מקפצה לעסק שלי" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז 

שירי דובר 19.01.2021
אופק אסרף, קונדיטורית / צילום: תמונה פרטית

"הצלחנו בחודש הראשון לכסות עלויות, והיום אנחנו מתחילים להרוויח"

אופק אסרף, בת 23, קונדיטורית • "לא קיבלנו מענקים כי זה עסק חדש, אבל קיבלתי סיפוק שהבאנו לארץ משהו שאין פה ושיש לו ביקוש • "גלובס" שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז

מיכל רז-חיימוביץ' 11.11.2020

שנת הקצפת והפפריקה: עושים כבוד לקולינריה ההונגרית

2019 הוכרזה כשנת התרבות ההונגרית ובמסגרתה יתקיים לראשונה שבוע הקולינריה ההונגרית, עם אירועי אוכל ויין ברחבי הארץ • לצד המטבח המסורתי ועוגות הרושם המפוארות, יש גם נציגים למטבח ולקונדיטוריה החדשים

רועי ירושלמי 30.03.2019
לימון כבוש בסגנון מרוקאי / צילום:, Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב

אוהבים ופלה לימון? זה לא במקרה. ישראל היא מעצמת ופלות ולימונים

מתברר שישראלים אוהבים לימון באופן יוצא דופן, יותר מעמים אחרים - באוכל, בקינוחים ואפילו בוופלים • אם החיים נותנים לך לימונים, אז תעשה מהם טארט לימון. או לימון כבוש • או לימונצ’לו, או הכול ביחד

רועי ירושלמי 16.02.2019
אור ויצמן / צילום: מתן פורטנוי

רק בן 15 ומנהל עסק לאפייה של עוגות בוטיק

"כל החיים אמנות העסיקה אותי. וכשמצאתי את הקונדיטוריה, זה התחבר לי וישב בול" • אור ויצמן פתח את העסק לאפיית עוגות ראווה ועוגות בוטיק לפני שנה, וכיום הוא מקבל כ-3 הזמנות בשבוע

איתן בייגל 10.02.2019

   1   

   נמצאו 14 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 1