זו לא טעות שדווקא בתחום ייצור תחליפי הבשר על בסיס צמחי בטכנולוגיות המוכרות, שבו פועלות רוב החברות בעולם שמוצריהן כבר נמכרים לצרכן, הנוכחות הישראלית בעולם נמוכה באופן משמעותי
מייעור פיתחה מכשיר רפואי שיכול לאבחן מגוון של מצבים רפואיים דרך העור ולהציע תזונה מותאמת אישית • החברה פועלת היום בתחום של מזון לתינוקות ומפתחת תרכובות מזון רפואי לתינוקות, ייעודיות למחלות שונות: מניעת אטופיק דרמטיטיס, מניעת אלרגיות למזון ותיסוף ברזל
בחודש דצמבר סינגפור הפכה להיות המדינה הראשונה המאשרת שיווק לצרכנים של בשר המגודל במעבדה, מה שפתח "מרוץ חימוש" בתחום • פאנל מומחים, שהתכנס במסגרת סדרת מפגשי האונליין "תוכנית עבודה" של גלובס בשיתוף תנובה, דן ביכולת של ישראל להפוך למובילה בתחום
שטראוס חתמה על הסכם אסטרטגי עם חברת האגרו-טק הינומן ותשלב את צמח המים "מנקאי" בחלב, ביוגורט ובחומוס
השלמת הגיוס תעביר את החברה למסחר בנאסד"ק • שווי השוק הנוכחי של החברה הוא 38 מיליון דולר
שרון פימה, מנכ"ל החברה: "הגיוס מקנה למיט-טק יכולת להאיץ את הפיתוח הטכנולוגי וכן להתביית על חברות מטרה לרכישות אפשריות בעתיד"
מילניום פוד טק מסכמת כמעט שנה בבורסה, ומסמנת את התחומים הבאים בהם תשקיע השנה: בשר מתורבת ותחליפי ביצים • מנכ"ל השותפות חנן שניידר: "אלו תחומים שיעשו דיסטרפשין בעולם המזון. אנחנו מסתכלים על חברות שנמצאות מעל ומתחת לרדאר"
זאת לפי שווי של 90 מיליון שקל, בהנפקה לציבור של מניות ואופציות • ניירות הערך של חברת הפודטק צפויים להתחיל להיסחר בבורסה בתל אביב בימים הקרובים
TIPA נחשבת למובילה בשוק האריזות הגמישות הקומפוסטביליות, עם מותג חזק ותנופת צמיחה מהירה • הגיוס נעשה כצעד מקדים לקראת גיוס משמעותי שהחברה מתכננת להשלים במהלך השנה
רידיפיין מיט גייסה את הסכום הגבוה ביותר שגייסה אי פעם חברת תחליפי בשר בסבב A • החברה מפתחת מוצרי דמוי בשר, המיוצרים במדפסת תלת ממד • מייסד החברה: "זה תחליף הבשר הכי טוב שיוצר אי פעם. ב-2030 נהיה חברת הבשר הגדולה בעולם"
בעוד כמה עשורים לא נוכל לצרוך בשר מן החי • הפתרון המבטיח ביותר: בשר מתורבת, שגדל במעבדה • שלחנו את שני אשכנזי, טבעונית מזה שנים רבות, ואת רועי ירושלמי, כתב האוכל הקרניבור שלנו, כדי לטעום לראשונה קציצה שהונדסה בחברת פיוצ'ר מיט בישראל • מה הם חשבו על מזון העתיד?
חברת אלף פארמס ופרופ' שולמית לבנברג מהטכניון הצליחו לראשונה בעולם לייצר סטייק אנטריקוט במעבדה, ללא שחיטה • הסטייק מכיל רקמות שריר ושומן ומערכת המדמה כלי דם ברקמה המאפשרת ייצור של כל סוג סטייק, בכל גודל אפשרי • מדובר בפריצת דרך עולמית בתעשיית הבשר המתורבת
מדובר בסדרה של תחליפי בשר שפותחו תחת השם וונדרס במטרה לחדור לקטגוריה שפעילים בה היום מותגים כמו ביונד מיט וההמבורגר הטבעוני של אסם-נסטלה
חברת הבשר המתורבת דיווחה כי החברה הבת שלה הצליחה בגידול תאי עוף בביוריאקטור • מניית מיט-טק עלתה בכ-5% במחסר בת"א
השותפות המוגבלת קרן פיט השקעות, בראשות אייל בקשי ורוני קוברובסקי, מתכננת לגייס כ-50 מיליון שקל
חברת הפודטק מעוניינת לגייס 29 מיליון שקל מהציבור ו-4.7 מיליון שקל נוספים מבעלי המניות שלה • הגיוס משקף לחברה שווי של 80 מיליון שקל לפני הכסף • נקסטפרם מפתחת שמרים משופרים ע"י שינוי תנאי סביבת הגידול שלהם
בשר מתורבתאירועים ומינוייםחלב מתורבתטבעונות סטארט-אפיםרימילקשטראוסתחליפי בשרתחליפי חלבתנובה