בשר

כתבות אחרונות

 
בשר מקולקל במסעדות יוקרה / צילום: משרד החקלאות יחידת הפיצו"ח

יו"ר ארגון הווטרינרים על הבשר המוברח: "זה קצה הקרחון"

ד"ר משה רפלוביץ' לא לגמרי מתפלא על כמויות הבשר המוברח ■ לדבריו, "הבשר המסוכן שנמכר לנו הצרכנים כקפוא או כטרי נפוץ בכל נקודות הממשק האפשריות – מסעדות, חנויות לממכר בשר, אולמי אירועים ועוד" ■ "ההשלכות יכולות להיות מרחיקות לכת עד כדי מוות"

מיכל רז-חיימוביץ' 05.04.2016
בשר מקולקל במסעדות יוקרה / צילום: משרד החקלאות יחידת הפיצו"ח

משרד החקלאות: מצאנו עוד מאות ק"ג בשר מוברח

הבשר המוברח נתפס בשוק התקווה בת"א ובמחסום דרגות ליד ים המלח ■ עם זאת, באשר לפרסומים לפיהם נתפס בשר מוברח שמקורו מחמורים ומגמלים, משרד החקלאות מדגיש כי אין אמת בדיווחים אלה

מיכל רז-חיימוביץ' 05.04.2016
בשר מקולקל במסעדות יוקרה / צילום: משרד החקלאות יחידת הפיצו"ח

נחשפה רשימת המסעדות שרכשו בשר מקולקל מהרש"פ

(עדכון) - חשד: בשר מקולקל הוברח מהרשות הפלסטינית ונמכר למסעדות מובילות, זאת תוך זיוף תאריכי התפוגה של מוצרי הבשר, תאריכי השחיטה והכשרות ■ צפו ברשימת המסעדות שרכשו את הבשר המקולקל

מיכל רז-חיימוביץ' 04.04.2016

יינות ביתן תשיק מותג פרטי בבשר; יוחננוף ורמי לוי קיבלו מכסות יבוא

משרד הכלכלה הכריז על חלוקת מכסה ליבוא 1,500 טון בשר טרי נוספים ללא מכס, שחולקה בין קבוצת נטו המייבאת בשר טרי עבור שופרסל, מחסני השוק, יוחננוף, רמי לוי, עוף ירושלים ועזרא לאטי מחברת מעדני הטלה

אילנית חיות 23.03.2016
הבלת בקר / צילום: רויטרס

סוף ליבוא בע"ח לשחיטה? הצעת חוק לביטול משלוחי הבקר החי

רוב משלוחי העגלים והכבשים לארץ נעשים מאוסטרליה ■ המטרה המקורית של היבוא הייתה הוזלת מחירי הבקר

מיכל רז-חיימוביץ' 20.01.2016

רשות ההגבלים תגביל משמעותית יבוא הבשר הטרי ע"י תנובה

ההמלצה לחסום את תנובה משימוש במכסות מגיעה בעקבות חשיפת "גלובס" ■ הטענה: פעילות תנובה בתחום יבוא בשר טרי תמנע תחרות בשוק ותסכל בסופו של דבר את מהלך הורדת המחירים בבשר הטרי

אילנית חיות 12.01.2016

הבהלה בשוק הנקניקים הזניקה את מכירת מוצרי החלב

הכרזת ארגון הבריאות העולמי כי מוצרי הבשר המעובד מכילים חומרים מסרטנים סידרה פינאלה מצוינת לשוק החלב ולקטגוריית הטונה ■ בכיר בחברת מזון: "הצרכנים חיפשו תחליף לכריך ולחלבון"

אילנית חיות 12.01.2016
מפעל זוגלובק / צילום: איל יצהר
לפני כולם

מכירות הנקניקים צנחו - ועובדי זוגלובק ישלמו את המחיר

מאז הכרזת ארגון הבריאות העולמי כי מוצרי הבשר המעובד מכילים חומרים מסרטנים, מכירות השוק צנחו ב-25% ■ ל"גלובס" נודע כי זוגלובק מפטרת 35 עובדים, ומפעלים אחרים מצמצים את שעות העבודה

אילנית חיות 11.01.2016
סטייק מבשר קובה במסעדה בטוקיו / צילום: רויטרס

בקרוב: יבוא בפטור ממכס של בשר טרי ליצרנים קטנים ובינוניים

משרד הכלכלה והתעשייה בוחן את חלוקת המכסות ליבוא בפטור ממכס של בשר טרי ליצרנים קטנים ובינוניים בלבד ולא ליצרנים המובילים בשוק ■ יערוך בקרוב שימוע בנושא

שירות גלובס 10.01.2016
עופות בסופרמרקט / צילום: תמר מצפי

משרד החקלאות יציב מצלמות בבתי המטבחיים ובמשחטות

כ-400 מצלמות וכ-50 מערכות הקלטה דיגיטליות יוצבו בכ-50 בתי שחיטה בשנת 2016, במטרה לפקח מרחוק על פעילותם בהיבטי השמירה על חוק צער בעלי חיים  

אפרת אהרוני 27.12.2015
המיטבר / צילום:תמר מצפי

סטייק בטעם של פעם במוסד קולינרי של ממש

מוסד קולינרי כמו "המיטבר" הופך לכזה לא רק בגלל האוכל. מדובר במשהו שהוא גדול מסך מרכיביו ■ קוראים לזה אווירה

חיליק גורפינקל 25.12.2015

תו תקן חדש אמור להבטיח שיווק בשר ועוף ללא אנטיביוטיקה

מדובר בתו פרטי וולונטרי ששמו "חי בריא", שניתן למוצרי בשר מקומי ומתייחס גם לשיווק תוצרת נטולת אנטיביוטיקה מניעתית או הורמונים, וגם לשמירה על רווחת בעלי החיים במהלך הגידול עצמו

אפרת אהרוני 14.12.2015
לפני כולם

רמי לוי ומפעילת הקצביות בלדי נפרדים; 250 עובדים יפוטרו

בלדי: החלטת רמי לוי להוציא את הבשר המיושן מהרשת ולרכוש בשר טרי מתנובה הפכה את הקצביות למפסידות

אילנית חיות 09.12.2015
עופות בסופרמרקט / צילום: תמר מצפי

משרד החקלאות ידרג משחטות בהתאם ליחס שמקבלים בע"ח

הציון, מ-1 עד 5 "כוכבים", ייקבע על סמך ביקורות במשחטות ויפורסם באתר משרד החקלאות ■ אנונימוס ותנו לחיות לחיות: "הכוכבים היחידים המגיעים למקומות אלה הם כוכבים אדומים מדם"

מיכל רז-חיימוביץ' 06.12.2015

שופרסל: הגענו ל-40% בבשר; נסתער על החטיפים המתוקים

אברכהן: "שופרסל מתכננת להגיע לנתח מכירות של כ-25% במכירות המותג הפרטי שלה, כאשר היום זה עומד על כ-16.5%"

שירות גלובס 01.12.2015
נקניקיות  /צילום: IMAGEBANK/THINKSTOCK

סקר: האם המודעות התזונתית מחלחלת גם לדור הצעיר?

על רקע פרשת הבשר המעובד, סקר ערוץ ניקלודיאון ו"גלובס" מציג נתונים מעודדים: הנוער הישראלי מודע ברובו לערכים התזונתיים הנמוכים של נקניקיות ודומיהן ■ היכן הבעיה? בזמינות של מוצרי בשר מעובד בבית

אפרת אהרוני 18.11.2015

   34567891011121314151617   

   נמצאו 269 כתבות   |   עמוד 10 מתוך 17