החוקרת שהמציאה תחום מדעי חדש בהשראת סוכריות m&m’s
פרופ' קרוליין ברטוצי רצתה בכלל ללמוד מוזיקה, אבל התנגדות הוריה הובילה אותה לקריירה מדעית מפוארת בתחומי הביולוגיה והכימיה • היא חוקרת את הסוכרים שעוטפים את התאים החיים, כמו אותה מעטפת סוכר קשיחה המגינה על הפנים הרגיש בסוכריות m&m’s • "כל הקריירה שלי כוונה להכניס את חקר הסוכרים חזק לתוך הביולוגיה. אם נצליח לעשות את זה יהיו לנו תרופות טובות יותר", היא אומרת בראיון לגלובס • לאחרונה היא זכתה בפרס וולף לכימיה