אין גבול לישראלי המכוער - והפעם בפיצריה בכפר-סבא, לקוח שהמתין לפיצה שלו איבד את הסבלנות והחל לקלל ולזרוק חפצים לעבר המוכר
השירות החדש של דומינו'ס פיצה ייקרא DOM, והוא ראשון מסוגו בענף המזון
הפיצה של היום זה לא מה שהיה פעם. הדור הצעיר של השפים האיטלקים אינו מוותר על המאכל האהוב, אבל הם מתאימים אותו למגמות העכשוויות, מטרנד הבריאות ועד הפיוז'ן. סיבוב פיצות בתל אביב עם אלסנדרו לו סטוקו, וירטואוז פיצה מאיטליה
סבארו ביקשה הגנה מפני נושים באפריל 2011, בנימוק של האטה במכירות והתייקרות חומרי גלם
לדברי בעל פיצרייה, סוכן של טרה קיבל הוראה להודיע ללקוחות לפנות למתחרים, אך גם בתנובה לא מיהרו לספק את הסחורה
מוסף "ממון" של "ידיעות אחרונות": נתניהו הצעיר ביקש לעבוד בפיצריית "מיי" הקרובה למעון ראש הממשלה - אך לא התקבל שכן הוא אינו מחזיק ברישיון לקטנוע
רשת הפיצריות הצהירה על נכסים בסך 471 מיליון דולר וחובות בסך 486.6 מיליון דולר, זאת לאחר שמכירותיה הואטו ומחירי הגבינות עלו ■ לסבארו יש כ-10,000 נושים שונים
הסניפים החדשים ייפתחו בחדרה, באשקלון, ברמלה-לוד וברמת-החי"ל בת"א ■ עם פתיחת הסניפים תשלים החברה מהלך של פתיחת 12 חנויות בתוך שנתיים וחצי
משקיעה 5 מיליון שקל בסדרה של פיצה פרימיום תחת השם "פיצה איטליאנו" ■ מנכ"ל מעדנות, אלי בן-לולו: "אנו מתכוונים להכפיל את קטגוריית הפיצות הקפואות ל-200 מיליון שקל תוך 3 שנים"
בישראל פועלות כיום כ-1,000 פיצריות, המגלגלות מחזור של כ-400 מיליון שקל בשנה ומעסיקות 6,000-8,000 עובדים ■ עלות פתיחת פיצרייה נעה בין 100 ל-300 אלף שקל
אירועים ומינוייםמשלוחיםנגיף הקורונהעסק ביוםעסקים קטנים ובינונייםעצמאיםפיצהפיצה האטרד האט אוכל