מזון מהיר

כתבות אחרונות

 
האריס. השתמשה בעבודתה במקדונלד'ס כדי להראות שהיא מזדהה עם הקשיים של המעמד הנמוך / צילום: ap, Paul Saciya

השורה החדשה והנחשקת בקורות החיים: צליית המבורגרים

מקמלה האריס ועד לבוס שלכם, ניסיון עבודה במקדונלד'ס בגיל צעיר הוא כעת אות כבוד

The Wall Street Journal 19.10.2024
מסעדת צ'יפוטלה בפורטלנד. 271 סניפים חדשים בשנה / צילום: Shutterstock

יקירות הנדל"ן החדשות והלא צפויות: מסעדות

אבטלה נמוכה, עלייה בשכר ואורחות החיים של בני דור המילניום הגדילו את ההוצאות על אוכל מחוץ לבית

The Wall Street Journal 20.07.2024
קניות בקניון. שוב היפוך מגמה / צילום: תמר מצפי

חצי שנה למלחמה: כל ענפי המסחר המרכזיים רושמים עלייה במכירות

הפדיונות ברבעון הראשון של 2024 גבוהים ב-12% מהרבעון המקביל אשתקד - כך עולה ממדד הפניקס גמא שבוחן את היקף הקניות בכרטיסי אשראי בישראל • כחלק ממגמת "פיצוי" ניכרת עלייה בצריכה החווייתית כמו קוסמטיקה ואופנה, לצד גידול בהוצאות על מסעדות ובתי קפה

שירה ספיר 09.04.2024
אתם לא יודעים מה אינכם יודעים על היועץ הפיננסי שבחרתם לכם / צילום: Unsplash, kenny eliason

טוויסט חכם על אחד הרעיונות האידיוטיים ביותר בשוק

פיצול המניות של 50 ל-1 של צ'יפוטלה הוא צעד חכם שיעזור להפוך יותר מעובדיה לבעלי מניות

The Wall Street Journal 07.04.2024
סניף מקדולנד'ס בישראל / צילום: טלי בוגדנובסקי

אחרי 30 שנה: עמרי פדן מוכר את זכיינות מקדונלד'ס לרשת העולמית

מקדונלד'ס ישראל מפעילה 225 מסעדות עם 5,000 עובדים שתנאיהם יישמרו • לפי הערכות בענף, לאחר שיושלם ההסכם, התוכנית של מקדונלד'ס העולמית היא להתקשר בעסקת זכיינות חדשה עם זכיין אחר

שירה ספיר 04.04.2024
סניף שייק שאק בתל אביב / צילום: אורי אוברוצקי

בשייק שאק מאמינים בחיבור רגשי בין המותג ללקוחות. האם זה יסייע למכירות?

הסניף הראשון של רשת הענק הושק סמוך לדיזנגוף סנטר בתל אביב, אשר הפך מוקד משיכה לרשתות בינלאומיות • האסטרטגיה השיווקית כוללת גם מיקומים נחשקים, בניית חוויה חברתית ויצירת תורים במכוון, אך לא בטוח שכל זה יספיק במצב הכלכלי הנוכחי

שירה ספיר 05.03.2024
מפגינים פרו-פלסטיניים מול סניף מקדונלד'ס באינדונזיה, במהלך חודש נובמבר / צילום: Shutterstock, ardiwebs

בעולם פתחו בחרם - ומקדונלד'ס החמיצה את יעדי המכירות שלה

הזכיין הישראלי העניק ארוחות לחיילי צה"ל, בעולם פתחו בחרם - ומקדונלד'ס החמיצה את יעד המכירות הרבעוני שלה לראשונה מזה 4 שנים •  לפי מנכ"ל החברה, "ההשפעה הבולטת ביותר היא במזרח התיכון ובמדינות מוסלמיות כמו אינדונזיה ומלזיה" • מקדונלד'ס לא לבד - סטארבקס, דומינו'ס פיצה ותאגידים מערביים נוספים נמצאים איתה באותה סירה

חיה אנגל 05.02.2024
סניף קאווה בניו יורק / צילום: Shutterstock

בדרך להיות "הצ'יפוטלה הבאה", רשת קאווה צריכה לעבור רף גבוה

ביום המסחר הראשון שלה בבורסה, רשת המסעדות הים־תיכוניות CAVA יותר מהכפילה את שוויה, באופן שהזכיר את הנפקת ענקית הגריל המקסיקני • אך לא די בזינוק הראשוני - החברה שעדיין לא מניבה רווחים תצטרך להציג תוצאות משכנעות

The Wall Street Journal 19.07.2023
סניף KFC של Yum! Brands במיאמי / צילום: Associated Press, Wilfredo Lee

המזון מהיר, הצמיחה עוד יותר: הפוטנציאל האדיר של שוק הפאסט פוד

מניות חברות המזון המהיר האמריקאיות נוסקות לגבהים חדשים - ככל שהאינפלציה משתוללת ומאלצת את קהל הסועדים להסתפק במסעדות זולות יותר מאלה שאליהן התרגלו בימים רגילים • בהתאם לכך, גם ההזדמנויות למשקיעים בענף המזון המהיר הולכות ומתרבות

שי שעיה 24.05.2023
מקדונלד'ס / צילום: Shutterstock

מקדונלד'ס מעלה מחירים בבריטניה, לראשונה מזה 14 שנים

ענקית המזון המהיר העלתה את מחיר הצ'יזבורגר בבריטניה בעקבות לחץ העלויות הגדלות • עליות המחירים נעות בין 10%-20%, בדומה למגמה שקדמה למשבר העולמי ב-2008 • רק לפני מספר ימים דיווחה מקדונלד'ס על עלייה במכירות ברחבי העולם בשיעור של 9.7% לעומת התקופה המקבילה אשתקד

שירות גלובס 28.07.2022
הרווארד בגלובס. עם בריאן ניקול, מנכ''ל צ'יפוטלה, רשת מסעדות גריל מקסיקני בארה''ב / צילום: Shutterstock

מנכ"ל צ'יפוטלה: "כך הפכתי את המותג לאחד מהגדולים בארה"ב"

בריאן ניקול היה מנכ"ל של רשת מזון מהיר מתחרה, כאשר בצ'יפוטלה התחילו לחפש מנהל חדש שיחלץ את הרשת מהצרות אליהן נקלעה • בטור מיוחד ל-HBR מספר כיצד הציע עצמו לתפקיד ובנה את התוכנית השיווקית שהצליחה לחולל מפנה של ממש ברשת

Harvard Business Review 23.07.2022
הראל ויזל / צילום: דימה טליאנסקי

בדרך לתחום המזון: פוקס מנהלת מו"מ לפתוח בארץ סניפים של Pret a Manger

קבוצת פוקס דיווחה לבורסה על משא-ומתן לפתיחת סניפים בארץ של רשת המזון הבריטית Pret a Manger • הרשת, שלה מעל 500 סניפים בעולם, פועלת בפורמט מדפים לאכול חם ומקררים קרים בשירות עצמי, בהם הלקוח מבצע בעצמו את תהליך איסוף המוצרים

שירה ספיר 12.07.2022
סניף מקדונלד'ס במוסקבה / צילום: Shutterstock, Gilmanshin

אחרי יותר מ-30 שנה ועם 800 סניפים: מקדונלד'ס מוכרת את הפעילות ברוסיה

"המשבר ההומניטרי שנגרם ע"י המלחמה באוקראינה וסביבת התפעול הבלתי צפויה שמתרחשת, הובילו את מקדונלד'ס למסקנה כי המשך הבעלות על העסק ברוסיה אינו בר-קיימא", הודיעה החברה, שפעלה ברוסיה במשך יותר מ-30 שנה עם יותר מ-800 סניפים • החברה תמחק כ-1.3 מיליארד דולר בעקבות המהלך

שירות גלובס 16.05.2022
עיר ניו יורק , מקדונלדס / צילום: רועי גולנדברג

מקדונלד'ס מעלה מחירים לאחר שהעלתה את שכר העובדים

מכירות הרשת עלו יותר ממה שהיו לפני המגפה לאחר הקלה במגבלות הקורונה בשווקים מרכזיים

וול סטריט ג'ורנל 28.10.2021
סניף דומינו'ס פיצה ישראל / צילום: בר כהן

מה היה קורה אם הייתם משקיעים אלף דולר במניית דומינו'ס לפני עשור?

בשנת 2011, מניה אחת של רשת הפיצה הוותיקה עלתה פחות מ-30 דולר – בערך המחיר של כמה פיצות משפחתיות ובקבוק שתייה • בזכות אחד המהפכים הניהוליים הגדולים שנמשך עשור – היום היא שווה 480 דולר

שירות גלובס 17.10.2021
העתק מדויק של המסעדה הראשונה של מקדונלד'ס שהקים ריימונד קרוק באותו המקום שבו היא הוקמה, בדס פליינס אילינוי / צילום: James Kirkikis

מוכר מכונות המילקשייק שהפך את מקדונלד'ס לאימפריה

ריימונד (ריי) קרוק היה הראשון שזיהה את הפוטנציאל ברשת המזון המהיר של האחים מקדונלד, ובסופו של דבר הפך גם למרוויח הגדול מההצלחה שלה • מדד המותגים

הילה ויסברג 08.09.2021

   1234567891011   

   נמצאו 166 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 11