ביקורת מסעדות

כתבות אחרונות

 
חריימה קר, פופ אפ בצוקים / צילום: עמית שמיר

לפעמים גם בופה ארוחת בוקר יכול לספק חוויה קולינרית אותנטית

מי שתכנן להעביר את חופשת החג בערבה יכול ליהנות מחלופות משובחות: ארוחת טעימות עונתית ב"ארץ ערבה", ובופה חלבי שנותן לחומרי הגלם לדבר

מרב סריג 11.09.2025
פיצה / צילום: דוד מויאל

כל חובב פיצה ימצא את מה שהוא אוהב במסעדה הזו ברעננה

"דולצ'ה" מציעה פיצות נאפוליטניות משובחות ממחמצת ופסטות בעבודת יד. אחותה החדשה, "אמריקן דולצ'ה", מתמקדת בגרסה האמריקאית

מרב סריג 04.09.2025
הכרובית של אביבית / צילום: גיא אשכנזי

המסיבה הקולינרית הטובה בעיר מתרחשת כבר 13 שנה בשוק לוינסקי

אביבית פריאל עושה כבר 13 שנה ב"אוזריה" שלה אוכל משוחרר ונטול מניירות, מזמין וצבעוני, עם דגש ניכר על אלכוהול טוב

מרב סריג 14.08.2025
סטייק טונה, סלק וצלחת חריפים ב''אמאיה'' / צילום: דוד מויאל

מסעדת השף הכשרה שעושה אוכל מרוקאי-ישראלי שווה את הנסיעה לרחובות

ב"אמאיה" שנפתחה בפארק המדע ברחובות מזהים יד טובה, מדויקת, רוחב לב וירידה לפרטים הקטנים • ובתל אביב יכולים ללמוד מהשירות שם

מרב סריג 07.08.2025
מנות חלוקה בקיו / צילום: אמיר מנחם

מסעדת השנה? מצאנו בתל אביב מקום שראוי לתואר הזה

אנשי הקיו מגדירים אותה כ"מקום שאנשים מכובדים יכולים להתבזות בה, ואנשים בזויים יכולים להרגיש בה שייכים" • כל ביס בארוחה היה מוצדק

מרב סריג 31.07.2025
''דלעת השטן'' / צילום: דניאל לילה

המסעדה הזאת כבר בת 15, ועדיין מרגישה הכי רלוונטית שיש

מה צריך יותר מביסטרו קלאסי עם מנות קבועות שמבוצעות היטב, תוך התחשבות בעונתיות, ובעיקר – בהנאה המלאה של הסועד

מרב סריג 24.07.2025
דג מרוקאי / צילום: אסף קרלה

המסעדה הזו היא הדבר הכי קרוב למישלן שיש לנו - וזה מורגש בכל ביס

האוכל הכי נוגע ומתקשר ב"היבה" הוא זה שקשור לשורשים של השף ולבית המרוקאי שממנו הוא מגיע • הכל מדויק ומלוטש - ואיזה שואו

מרב סריג 17.07.2025
מלגו ומלבר / צילום: רן בירן

השעות המתות של המסעדות נהפכו לשעות הכי יציבות

המלחמה דחפה יותר ויותר מסעדות להפוך את ההפי האוור (16:00-19:00) לשעות פעילות, מניבות ושמחות מאוד - להן ולסועדים

מרב סריג 10.07.2025
ספגטי ארבייטה / צילום: בנצי ארבל

בלי פוזה ובמחיר משתלם: מסעדה איטלקית תל אביבית ששווה ביקור

ב"טברנה רומאנה" אף אחד לא בא להמציא את הגלגל, רק להציע אוכל טעים ומספק שלפעמים אף עולה על הציפיות • המחירים הם חלק מהפאן

מרב סריג 03.07.2025
ענר בן רפאל־פורמן / צילום: אסף קרלה

אחד השפים המוערכים בארץ פותח מסעדה כיפית ונינוחה, לא תבואו?

ענר בן רפאל־פורמן, השף והבעלים של "תריסר", פתח את "תלם", שמציעה אוכל ים תיכוני משובח כמו שהוא יודע, רק פחות מעונב

מרב סריג 12.06.2025
אנטריקוט על העצם / צילום: איתמר גינזבורג

נתח של ק"ג, צלחת לוהטת ושני רטבים בצד: הסטקייה שעושה כבוד לעבר

מי שהתגעגע למסעדת בשר קלאסית שעושה הכול לפי הספר, ימצא את מבוקשו ב"גריל רום" במלון דן בתל אביב • החודש הושק בה בראנץ' שבת

מרב סריג 05.06.2025
טרטר דג אווסה / צילום: חיים יוסף

המסעדה שכולם מדברים עליה: שימו בצד כל מה שידעתם על אוכל אתיופי

שימו בצד את כל מה שחשבתם על אוכל אפריקאי בכלל ואתיופי בפרט - "סטודיו גורשה" פותח את הראש למטבחים אחרים ונפלאים

מרב סריג 15.05.2025
טרטר אינטיאס על העצם / צילום: אסף קרלה

אין ים בצפת, אבל יש טרטר דג: המסעדה המפתיעה של הצפון

בר היין 26.8, שממוקם במלון הבוטיק כנען בצפת, מתבסס על תוצרת שגדלה עד 26.8 קילומטר ממנו • התוצאה: אוכל מאופק וטעים

מרב סריג 24.04.2025
נוקדלי באורסולה / צילום: מרב סריג

כך הפכה מסעדה גרמנית קטנה בלב הערבה לאחת הטובות בישראל

התפריט של אורסולה נשען על התוצרת החקלאית הדרומית המשובחת • התוצאה היא מסעדה מצוינת שדוגלת בגישת "סלואו פוד"

מרב סריג 06.02.2025
דונר קבב / צילום: איתמר גינזבורג

דונר קבב לצד קוקטיילים מעולים: בר השיפודים התל אביבי שיפתיע אתכם

החזרה של עינב אזגורי לחיק קבוצת אימפריאל הולידה בר שיפודים וקוקטיילים שלא מתאמץ להרשים אבל מצליח בכל מקרה • כיף של מקום

מרב סריג 02.08.2024
מאזטים של ״היווני״ / צילום: אשר חביבי

יוון בלב תל אביב: טברנה חדשה בשוק בצלאל עם מאזטים, אוזו ומוזיקה יוונית

"היווני" הוא בית אוכל קטן ועממי, המוסיף עניין וצבע לשדרה הראשית של השוק השוקק • התפריט ברוח הטברנות ביוון: שפע מאזטים, דגים טריים, קינוחים על בסיס יוגורט וגבינת פטה וסוגים שונים של אוזו • בימי שישי המקום פתוח בשעות הצהריים, בהן עורכים מעין קבלת שבת עם הרבה פרלמנטים

מרב סריג 17.11.2022

   12345678910   

   נמצאו 158 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 10