מסעדנים (ענף המסעדנות)

כתבות אחרונות

 
שמאלץ, מבית סבא וסבתא / צילום: אנטולי מיכאלו

אינטימיות עם 10 מקומות: חמ”ל האוכל שהפך למסעדה הכי מסקרנת ביפו

את "אאוט אוף דה בוקס" אפשר להגדיר כאופציה כיפית לימים לא שפויים או מטבח יהודי-תל אביבי עם טוויסט: לא מחייב, לא מעוצב, לא יקר

מרב סריג 04.10.2024
המאצ'י צרוב עם אגס מוחמץ / צילום: אסף קרלה

המשבר ניכר בצלחת: השנה שעברה על המסעדנות הישראלית

הקבוצה הכי תל אביבית שהוציאה תעודת כשרות למען המטרה, הפרידה מחלום מישלן כשהוא עוד בטווח נגיעה, ושורה של סגירות כואבות • אחרי המכה של אוקטובר המסעדות חזרו, אבל אחרת: מצומצמות, ענוות ונגישות

מרב סריג 03.10.2024
השף אורן אסידו / צילום: איתיאל ציון

השף שכיכב בטלוויזיה, התגייס למילואים וסגר את המסעדה ועכשיו חוזר עם מטבח מרוקאי מטריף

זוכה "משחקי השף" הוא לא מי שהיה לפני 7 באוקטובר, וזה ניכר בצלחת: עם פחות מרכיבים, המטבח המרוקאי שלו פשוט ומטריף

מרב סריג 13.09.2024
שיפוד דג במסעדת דה פקטו בנס ציונה / צילום: אסף קרלה

דה פקטו משלב אוכל מקיבוץ הגלויות המקומי ובר אינטליגנטי

בר האוכל מציע מנות מקוריות בהשראת המטבח התימני ודיאלוג מוצלח עם הבר, שמייצר במקום את כל תמציות הטעם לקוקטיילים

מרב סריג 06.09.2024
שף רז רהב / צילום: חיים יוסף

OCD המחודשת: אחת המסעדות המבוקשות והחשובות בישראל חוזרת

OCD ידועה בהיותה מסעדת פיין דיינינג אולי הטובה בישראל, כולל רשימת המתנה ארוכה ואפילו ניסיונות לספסר, אבל 7 באוקטובר טרף את הקלפים • השף רז רהב פנה לאוכל יומיומי ונגיש עד שהרגיש שהגיע הזמן להחזיר את היוקרה, עם קצת פחות פנפון והרבה יותר חום ותיווך אישי • התוצאה: ארוחה מצוינת שהיה שווה לחכות לה

מרב סריג 29.08.2024
קרוקט דלעת ברוטב שומשום שחור / צילום: מרב סריג

שלוש פעמים בשבוע המקום הקטן הזה בחיפה מגיש אוכל פרוע ושמח במיוחד

בני הזוג היצירתיים מבשלים בעיר התחתית בחיפה בית אוכל שכולו שיר הלל לחומרי גלם מקומיים ולבחירות נועזות, בתפריט מקורי ומדויק

מרב סריג 16.08.2024
מטוס של וויזאייר / צילום: יח''צ וויזאייר

המועדון החדש של חברת התעופה, ואפליקציית תשלומים עם AI

חברת הלואו-קוסט ההונגרית וויזאייר משיקה מועדון ראשון מסוגו באירופה על בסיס "טוס כפי יכולתך" • הסטארט-אפ אוקורה משיק אפליקציית מט"ח לעסקים גלובליים, וחברות הנדל"ן הופכות פסולת לאמנות • מדור אירועים ומינויים חוזר במתיחת פנים 

סתיו ליבנה וגלית חתן 13.08.2024
גבינת מנורי עם ריבת דלעת / צילום: דן פרץ

הלנה בנמל היא חלון ראווה למטבח הישראלי - והוא מגרה, יצירתי וטעים להפליא

המיקום שלה בנמל קיסריה אולי גורם לחשש למלכודת תיירים, אבל הלנה בנמל היא מסעדה מצוינת, שהתפאורה שלה היא רק בונוס

מרב סריג 09.08.2024
רשות המסים הודיעה כי תגבה 17% מע''מ מהטיפים של המלצרים / צילום: איל יצהר

ההחלטה לגבות מע"מ מטיפים של מלצרים יוצאת לדרך. כך זה יעבוד

רשות המסים הודיעה כי תגבה 17% מע"מ מהטיפים של המלצרים • בענף מזהירים מפגיעה נוספת במסעדות, שגם כך נאבקות לשרוד בימים אלה, ובהכנסות העובדים

אלה לוי-וינריב 28.07.2024
מלצריות במסעדה. רשות המסים תגבה מע''מ על הטיפים / צילום: איל יצהר

רשות המסים הודיעה: מתחילה לגבות מע"מ על טיפים של מלצרים

החלטה זו מסיימת מחלוקת ארוכת-שנים סביב שאלת המע"מ על הטיפים של המלצרים במסעדות • המחלוקת בנושא החלה בשנת 2019, אז נכנסה לתוקף הקביעה של בית הדין לעבודה בנוגע למיסוי הטיפים

אלה לוי-וינריב 25.07.2024
שיפודי אולגה / צילום: מרב שריג

גריל פחמים של פעם, עגבניות חרוכות ו-25 סוגי שיפודים. המסעדה המיתולוגית של חדרה

בשיפודי אולגה יודעים היטב את נפשו של חובב הבשר ואת מלאכת התקנתו, ומציעים שיפודים שנשאר רק להתענג עליהם • לקינוח תצטרכו לדאוג בעצמכם

מרב סריג 19.07.2024
טוסט גרוייר / צילום: מרב סריג

ווילד ברד הלכו רחוק עם הפרא ומוכרים ביער אוכל יצרי וטוב

המאפייה הארטיזנלית עברה מדרום תל אביב לכפר דניאל ומציעה על בסיס לחמי המחמצת המופלאים שלה מנות בראנץ' שמתגעגעים אליהן

מרב סריג 12.07.2024
אינטיאס עם סלסת דובדבנים וסלרי באריסת דובדבן / צילום: גיל דהאן

מאחורי צ'נה עומד שף מגובש שמכין אוכל טעים, נגיש וסקסי

השף הצעיר גיל דהאן, שסגר את מסעדת העלית "וייס", ניקה מניירות והתבגר • צ'נה בהובלתו היא ניאו־ביסטרו ישראלי נהדר

מרב סריג 28.06.2024
איטה. תפריט האוכל נועד לשרת את היין / צילום: חיים יוסף

השף של פופינה הגשים פנטזיה באיטה: בר יין משוחרר עם תפריט מצומצם ושובב

בר היין החדש של השף אוראל קמחי מאפשר לסועד לבחור איזה ערב בא לו להעביר • ויש לו יתרון בולט: הידע והפסיליטיז של מסעדת האם

מרב סריג 22.06.2024
שרקוטרי בהופמן / צילום: גיל אבירם

ראשון לציון מקבלת דחיפה משני מקומות נהדרים בהובלה נשית

רתם לב־ארי פתחה את הופמן בעיר היין, שדווקא בה "אין מקום שווה לקנות או לשתות יין", והמעדנייה של עדי בלכר עושה חשק לטעום הכל

מרב סריג 14.06.2024
נקניקיות של נורדן. עבות, מתפצחות, ועסיסיות / צילום: שניר גואטה (Soofgi)

המסעדה שרוצה שתתמסרו לשמחה של הגולן ולנקניקיות מופלאות

נורדן פעלה 3 חודשים במרום גולן עד שפרצה המלחמה והקהל נעלם • הזוג המוכשר שמאחוריה יגשים חלומות קרניבוריים למבקרים שיחזרו

מרב סריג 07.06.2024

   12345678910111213   

   נמצאו 198 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 13