מסעדנים (ענף המסעדנות)

כתבות אחרונות

 
יקי כביר, הבעלים של רשת קפטן בורגר / צילום: שוקה כהן

בעל רשת המבורגרים: "הבנקים קיבלו החלטה גורפת לא לתת אשראי לתחום המזון. זה מביא לגלגל הרסני"

יקי כביר, בן 49 תל אביב, נשוי + 3 • הבעלים של רשת קפטן בורגר • "הבעיה העיקרית של עסקים קטנים ובינוניים היא עניין הרגולציה הכבדה. במקום לתת לבעל העסק להתרכז בעבודה, הוא מתעסק בבירוקרטיה 20% מהזמן שלו" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז

אריאל ויטמן 30.11.2022
עבד אלהאדי, שף והבעלים של שווארמה אבו אדם / צילום: ניקי תרוי

השף שפתח מסעדה בקלנסווה: "אין באזור תשתיות מתפקדות, על מה אני משלם ארנונה?"

עבד אלהאדי מרעי, תושב קלנסווה, בן 34, נשוי + 3 • שף והבעלים של שווארמה אבו אדם • "מחירי חומרי הגלם רק הולכים ועולים כל הזמן. זה מקשה עליי לתמחר את המנות של העסק בצורה רציונלית, באופן שהלקוח שלנו יוכל ליהנות ממחירים שפויים" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז

אריאל ויטמן 17.11.2022
גיא פרץ, בעלים של רשת המסעדות סלון יווני / צילום: שירן כהן שי

השף שמביא את חוויית האוכל היווני לישראל: "מנסים למנוע את התגלגלות עליית המחירים ללקוחות"

גיא פרץ, בן 45 ממושב שפיר, נשוי פלוס 3 • בעלים של רשת המסעדות "סלון יווני" • "ראיתי שהישראלים שמגיעים ליוון, מתחברים לתרבות, לטעמים, לאווירת הטברנה, והבנתי שאני חייב להביא את החוויה היוונית המלאה גם אלינו" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז 

אריאל ויטמן 16.11.2022
בנייה חדשה במודיעין / צילום: Shutterstock

לא רק בענף המזון: הסיכון עולה גם בבנייה, בתעשייה ובמסחר

חברת המידע העסקי Coface BDI מייחסת זאת ל"העלאות הריבית, הצפי למיתון ברחבי העולם והזעזוע בענף ההייטק"

חזי שטרנליכט 13.11.2022
פיצה תפוחי אדמה מדורה ב''פרסקה'' / צילום: אנטולי מיכאלו

"פרסקה": הבעלים למד לעשות בצק בעזרת יוטיוב, והפיצה שלו הפכה ללהיט בקרב פודיז

הפיצרייה הנפוליטנית בקיבוץ מסדה הפכה לשם דבר בקהילת האוכל הישראלית בזכות הפיצות הייחודיות שלה, ביניהן פיצה תפוחי אדמה • האחים חן ויוני אברהם עזבו את המקצועות הקודמים שלהם כדי להקים את העסק, בו עובדים כל בני המשפחה • פרסקה היא מסעדה המתמחה במנה אחת - פיצה, ולהתמחות הזו יש תוצאות: פיצה עם שוליים רכים כמו שמיכת פוך מפנקת

מרב סריג 03.11.2022
סתיו רביבו, הבעלים של מסעדת מיכאלאנג'לו ביפו / צילום: אילי רוט

בעלת בית הקפה שמתמודדת עם המצב הביטחוני, הפקקים והאינפלציה: "הרווחים נמוכים מאוד"

סתיו רביבו, תושבת יפו, בת 32 • אם לילדה • הבעלים של מסעדת מיכאלאנג'לו ביפו • "כשיש מתיחות המקום לא מתפקד כמו בשגרה, אבל מאז המהומות במאי 2021, המצב רק החמיר. אנשים מפחדים להגיע" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז

אריאל ויטמן 31.10.2022
ג'רמי אלן־וויט (בתפקיד כרמי ברזטו) מתוך הסדרה ''הדוב'' / צילום: באדיבות דיסני+ ישראל

"הדוב": הסדרה שחושפת את אחורי הקלעים הסוערים של עולם המסעדנות

שף שעבד במסעדות הנחשבות ביותר באמריקה, חוזר לעיר הולדתו כדי לנהל את המסעדה הכושלת שהותיר אחריו אחיו שהתאבד • הסדרה, שזכתה לשבחי המבקרים, מצליחה לרתק את הצופה אל הדינמיקות המשפחתיות הטעונות ואל הקצב המסחרר של העבודה במטבח

תמה ספיר 27.10.2022
העלייה ביוקר המחיה תחייב את המסעדנים לשנות כיוון / צילום: Shutterstock
מסעדות | ניתוח

עד מתי נשלם 750 שקל לארוחה זוגית במסעדה?

בשנים האחרונות הישראלים מעבירים נתח הולך וגדל מההוצאה שלהם בסופרמרקטים לטובת בילוי במסעדות, ומייצרים שוק של 31 מיליארד שקל בשנה • אלא שעליות הריבית והאינפלציה מובילות לשינויים התנהגותיים בקרב הלקוחות ולפגיעה במעגל החיים של האכילה בחוץ

תמיר בן שחר 25.10.2022
מנות עגבנייה באופא / צילום: סיגל סבן

"אופא": מסעדת פיין דיינינג שמקדמת את חומרי הגלם מהטבע

השפית שיראל ברגר מעבירה את הסועד, בתפריט בן 10 מנות, מסע בממלכת הירקות, הפירות ועשבי הבר • כל אחת מטופלת בטכניקת בישול שונה: עתיקה, מודרנית וחדשנית • התוצאה: שלל טעמים נועזים, מקוריים וחדשניים

מרב סריג 20.10.2022
יואב גוטמן, בעל רשת ההמבורגרים ''פריז טקסס'' / צילום: תמונה פרטית

בעל רשת ההמבורגרים שמתמודד עם הבירוקרטיה, הבנקים ועליות המחירים: "משימה בלתי אפשרית"

יואב גוטמן, תושב רמת גן בן 33, נשוי + 2 • בעל רשת ההמבורגרים "פריז טקסס" • "הרווחיות בתחום המסעדנות רחוקה ממה שהייתה. בסופו של דבר להיות מסעדן זה להגיד 'אני לא רוצה חיים'. אתה קם בבוקר במסעדה והולך לישון שם. אבל אנחנו מאוהבים בזה" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז

אריאל ויטמן 19.10.2022
ברוסקטת שומן בקר ותמרים ב''תרצה'' / צילום: חיים יוסף‎‎

תרצה: תפריט קטן וממוקד שמלווה 260 כותרי יינות

בגל ברי היין ששוטף כעת את ישראל, המקום של רז רהב היין הוא פנינה של ממש • רהב, מהשפים המוערכים בישראל, מספק חוויה גסנטרונומית יוצאת דופן המבוססת על מנות מלאות סטייל ואוסף היינות עשיר ומגוון

מרב סריג 07.10.2022
מנות פתיחים של מסעדת ''רדלר'' / צילום: דן פרץ

מסעדת רדלר: בראסרי ישראלי מודרני עם אוכל מעולה ואווירה מיוחדת

מנות פתיחה מענגות, מנת ספגטיני נפלאה וקינוח אורז עשיר בטעמים • השף מושיקו גמליאלי, יודע לעשות מקומות תוססים עם אוכל מלא ברק, כאלה שיוצאים מהם ומיד בא להזמין מקום שוב

מרב סריג 22.09.2022
טורטליני ארטישוק ירושלמי / צילום: אסף קרלה

מסעדת מנרה: כשרה עם נוף ותפריט מעולים

מקום מושלם לסגור בו את היום או להתחיל איתו את הערב • מסעדת הדגים הכשרה, בהובלת השף נמרוד הדס, מציעה שילוב מנצח של נוף יפהפה ואוכל טוב

מרב סריג 15.09.2022
נשאת עבאס, הבעלים של מסעדת ארמון סהרה / צילום: שני בריל

"לא רק חומוס ושיפודים": הילד שגדל בטבע, פתח מסעדה ומנסה לשנות את התפיסה של המטבח הערבי

נשאת עבאס, בן 53 כפר כנא, נשוי ואבא לחמישה ילדים • הבעלים של מסעדת ארמון סהרה בכניסה לקיבוץ דוברת • "אחוזי הרווח מתכווצים בשל העלייה המופרזת במחירי חומרי הגלם. אני מסתובב הרבה בעולם ומקנא במחירים שמוצעים בשווקים, למה בחו"ל הכול זול ואצלנו כל-כך יקר?" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז 

אריאל ויטמן 14.09.2022
ארטישוק יהודי. המנה המפורסמת מהמטבח היהודי-רומאי / צילום: יוגב אזוגי

מסעדת מרקטו נפתחה בשנית והיא מצויינת כשהיתה

מרקטו עברה מעכו לקיבוץ לוחמי הגטאות והמעבר עשה לה רק טוב • המסעדה, בהובלת האחים עמרי ונעם שחר, מציעה אוכל איטלקי בסיסי ואיכותי

מרב סריג 08.09.2022
רויטל נגה, בעלים ומנהלת של מסעדת 4X4 / צילום: תמונה פרטית

בעלת מסעדת החוף שמנהלת מאבק לפני שתפונה: "שנים ידעו על קיומנו ולא עשו כלום, נפלנו בין הכיסאות"

רויטל נגה מראשון לציון, נשואה + 3 • בעלים ומנהלת של מסעדת 4X4 • "החוף שלנו נגיש לבעלי מוגבלויות, ומגיעים אליו נכים וקשישים בגלל הנוחות. לצערי אם הפינוי יבוצע, לא יהיה לאוכלוסיות האלו פתרון בחוף ראשון" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז 

אריאל ויטמן 01.09.2022

   12345678910111213   

   נמצאו 198 כתבות   |   עמוד 4 מתוך 13