בישול הוספה למעקב

כתבות אחרונות

 
אחרי הגשם, פטריות / צילום: שאטרסטוק

אוכל | מהיער לצלחת: טרנד ליקוט הפטריות מגיע אל השולחן

בישול עם פטריות יער הוא התגשמות החלום הישראלי: להרגיש אירופה באמצע המדבר ■ בשנים האחרונות גובר הטרנד ■ אלפים יוצאים לשטח בחיפוש אחר פטריות בר, ויותר ויותר מסעדות מצטרפות למגמה ומגישות מתנובת היער

רועי ירושלמי 24.02.2018
הסועדים בבית הספר לבישול של מאיר דנון/ צילום: דניה ויינר

אוכל | בית הספר לבישול שהופך למסעדת פופ-אפ מושקעת

בבית הספר לבישול של מאיר דנון מפעילים התלמידים מיזם בשם "סקוליארד", מסעדת פופ-אפ שנפתחת פעמיים בחודש ■ הם חוקרים את המנות, מבשלים אותן ומשמשים כמלצרים, בריסטות ומוזגי יין

רועי ירושלמי 27.01.2018
ערמונים קלויים/ צילום: שרון דדון

כשהסופה משתוללת בחוץ, אין כמו ערמונים בשביל חורף אירופי

גם אם קונים אותם בשקית ואקום בסופרמרקט ולא קולים אותם באח גחלים, אפשר להפיק מהערמונים מנות לא רעות בכלל, והם אפילו בריאים

רועי ירושלמי 20.01.2018
קרמבו  / צילום:  Shutterstock/ א.ס.א.פ קרייטיב

הגילטי פלז'ר המושלם: ישראל צרכנית הקרמבו הגדולה בעולם

עם ירידת הטמפרטורות, העם מתחיל להשתוקק לקרמבו ■ השנה נפל דבר, ועם הגשם הראשון נוצר משבר של ממש עקב מחסור בקרמבואים ■ מה הפלא שנרשם קריז? ■ קרמבו, סיפור אהבה

רועי ירושלמי 15.12.2017
פונדו גבינה קלאסי / צילום: Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב

טבילת אש: בחיפוש אחר הפונדו המושלם

ארוחת סיר הפונדו, כמו שיודע כל גולש אלפיני, היא טקס בפני עצמו ■ כיום יש גם גרסאות שונות ומשונות כמו פונדו שוקולד ופונדו בקר ופונדו דגים, אבל גרסת המקור עם גבינת גרוייר ויין לבן היא המנצחת

רועי ירושלמי 02.12.2017
מסעדת נורמן כרוב ממולא בזיתים ועלי ריג'לה / צילום: דיוויד לופטוס

ראש כרוב, במובן החיובי: המדריך המלא לכרוב ממולא

אל תתנו למראה המושקע שלהם לבלבל אתכם: עלי כרוב ממולאים הם בסופו של דבר סיפור די פשוט ואפילו לא מאוד ארוך, ששכרו בצדו, ודאי שמבחינת הטעם, הרושם והתוצאה הסופית

רועי ירושלמי 18.11.2017
עוגת מטהורן  / צילום:Shutterstock/ א.ס.א.פ קרייטיב

שוקולד במקום בירה: קינוחים שווייצריים מעוררי תיאבון

הקונדיטוריה המרכז אירופית של שווייץ ואוסטריה, על העוגות המפוארות והמושקעות ושפע העוגיות ומאפי השמרים, נותנת פייט לפטיסרי הצרפתי ■ ביקור בציריך גרם לרועי ירושלמי להתרפק על המאפים המסורתיים והמסורתיים פחות

רועי ירושלמי 14.10.2017
שי-לי ליפא/ צילום:דניאל לילה

חשבון נפש במטבח: ספר בישול חדש לטבעונים וללא בישול

יותר ויותר אנשים נוטלים על עצמם מרצון הגבלות תזונתיות, מטעמי בריאות ומוסר כאחד. לאלה מיועד ספרה החדש של שי-לי ליפא, "100% טבעי", המציע כמה חידושים בתחומים שטופלו פחות בז'אנר

רועי ירושלמי 30.09.2017
הפרעת אכילה / איור: תמיר שפר

מדינה בהפרעת אכילה

רק באימפריות מתפוררות עולים אנשי המטבח לדרגת גבורה והשפעה

דרור פויר 16.09.2017
אביטל שטיין והנכדה / צילום: רן בירן

מה מתבשל? המוני ספרי אוכל יוצאים לקראת ראש השנה

עוד לא נולד בשלן שגם אם יש לו מדף גדוש בספרי בישול, לא ישמח לעוד אחד כמתנה לחג ■ גם הוצאות הספרים יודעות את זה ■ טעימות ומתכונים מהספרים החדשים

זהרה רון 09.09.2017
אוכל אתיופי / צילומים: מיכל רביבו

אוכלים באשדודית: "עמים וטעמים" - פסטיבל אוכל חדש בעיר

פסטיבל אוכל חדש באשדוד, "עמים וטעמים", חוגג את המגוון הרב-תרבותי של העיר ואת שפע המסעדות שבה: מרוקאית, אתיופית, הודית, תאילנדית, גיאורגית, בוכרית ועוד ■ רבות מהן שוות הגעה במיוחד

רועי ירושלמי 09.09.2017
צ'ק אין, מסעדת ewa safi/ צילום: יחצ

בחזרה לשורשים: מסעדה מרוקאית בת"א שכדאי להכיר

המטבח המרוקאי ידוע בעושר הטעמים, הריחות והצבעוניות שהוא מפיק, כמו גם בפריטה על מיתרי הרגש ■ מסעדת אווה סאפי, הפועלת בנווה צדק בת"א, מפגישה בין המתכונים המסורתיים מהמטבח הביתי לאווירת סצנת האוכל האיכותית של ת"א

אורן הראל 04.09.2017
קרואסון עם סלט ביצים וקארי / צילום:Shutterstock/ א.ס.א.פ קרייטיב

לא סתם סנדוויץ': כריכים משודרגים ומתפקעים מטעמים

גם לכריך הפשוט כביכול יש רגע של תפארת, כשמכינים אותו כמו שצריך, מחומרים טובים ועם גיוונים מקוריים ■ לרגל עונת הטיולים המשפחתיים ולקראת שנת הלימודים הממשמשת ובאה - קבלו את המיטב

רועי ירושלמי 26.08.2017
גאריג / צילום: חיים יוסף

מישהו שומע אותך: גאריג הפכה לאחת המסעדות הטובות בארץ

עד לא מזמן, גאריג הייתה עוד מסעדה של שף צעיר ומוכשר, אבל לאחרונה הפכה לאחת הטובות בישראל ■ לחיי ההקשבה לפידבקים - של השותף, של המבקרים, של הלקוחות ושל ספקית הירקות (שהפכה בינתיים לאשתו של השף)

רועי ירושלמי 19.08.2017
סושי / צילום: רויטרס

בני דור המילניום מעדיפים לאכול מזון מוכן על פני בישול ביתי

הצרכנים מעדיפים לאכול כמויות קטנות לעתים תכופות ■ כשהם מכינים ארוחות, הם משתמשים בפחות מרכיבים ■ עפ"י נתוני Acosta, אשתקד הוציאו בני דור המילניום בממוצע 202 דולר בחודש על מזון שהוכן מחוץ לבית

וול סטריט ג'ורנל 09.08.2017
ציזיקי של ריג'לה /  צילום: Shutterstock/ א.ס.א.פ קרייטיב

מזטים של קיץ: סלטים יווניים ומנות קטנות וקלות להכנה

במותן של מסעדות הטברנה היפואיות, ציוו לשלל מסעדות שף חדשות את הווייתן ■ ומה עם מי שרוצה להישאר בבית ובסך-הכול לאכול משהו קל? אין שום בעיה: 3 מתכונים מהמטבח היווני לאירוח בסוף השבוע

רועי ירושלמי 01.07.2017

   123456789101112131415   

   נמצאו 323 כתבות   |   עמוד 4 מתוך 21

צרו איתנו קשר *5988