תעשיית המזון

כתבות אחרונות

 
מוצרי חלב, סופרמרקט / צילום: תמר מצפי

בכיר בחברת מזון: "חברות פוחדות להעלות מחירים"

יממה אחרי שיו"ר איגוד המזון ומנכ"ל קוקה-קולה ישראל, איציק תמיר, יצא למתקפה על הרגולטורים והממשלה, בכיר בענף מותח ביקורת: "תעשיית המזון רוצה להנציח את המצב במקום להתייעל; טענת היצרנים - הקוזאק הנגזל"

אילנית חיות 17/06/2014

יו"ר איגוד המזון: "הממשלה אשמה במחירי המזון הגבוהים"

איציק תמיר, מנכ"ל קוקה-קולה ישראל, משיב מלחמה: "מאז המחאה, המחירים לא ירדו בכלום. זרקו את הכול על היצרנים, כאילו שבעיית המחירים היא רק בגלל תעשיית המזון" ■ "ההקלות ביבוא יביאו לסגירת מפעלים קטנים"

אילנית חיות 16/06/2014

"פתיחת השוק ליבוא מזון תחסל מפעלים ולא תוריד מחירים"

איגוד תעשיות המזון מזהיר כי מפעלים ישראליים יעתיקו את הייצור לחו"ל ■ יו"ר האיגוד: "התחרות צריכה לבוא מבפנים, ולא ע"י יבוא אבטלה מאיטליה לישראל"

יובל אזולאי 15/06/2014

מדינת ישראל בדרך לגמילה כואבת אך הכרחית ממלח

בחסות המזון התעשייתי, האדם המערבי התמכר למלח וכיום הוא צורך כפול מהכמות המומלצת ■ תוכנית לאומית תנסה להוריד את צריכת הנתרן עד 2020 ■ עכשיו רק צריך למצוא תקציב ולשכנע את היצרניות לשווק מוצרים טעימים פחות

רנן נצר 01/02/2014

"אנחנו מבזבזים יותר מדי מזון, 40% מהצלחת נזרק"

מנכ"ל כיל, סטפן בורגס, בפאנל "מזון ומים - הזהב החדש" בוועידת ישראל: "לגבי מחירי המזון, אני מאד מודאג מהשלכות של גידול במספר העניים" ■ פרופ' יורם קפולניק: "בישראל אין חקלאי אחד שירצה שהילדים שלו יישארו בתחום החקלאות"

גד פרץ 09/12/2013

פרצופה של תעשיית הבשר

אפילו במלחמה יש מותר ואסור, יש מלחמה ויש פשעי מלחמה

אביב לביא 04/11/2013

אוהבים נקניקיות? למה המזון המעובד והלא מזין כל-כך טעים

איך מגיעים היצרנים ל"נקודת העונג" שבה המזון הכי טעים? ■ למה הנשנושים מגיעים בחתיכות קטנות? ■ ואילו מניפולציות מפעילים בסימון הערכים התזונתיים?

גלי וינרב 21/06/2013

מנכ"ל שטראוס: "יש מיתון; לא היה כזה רבעון בענף המזון 40 שנה"

גדי לסין בכנס תעשיות המזון: "תחרות נוספת היא סיסמה יפה, אבל היא לא תוריד מחירים; אנחנו לא מרוויחים מעל לבנצ'מרק העולמי. איך אומרים שיש כאן גזלה?"

אילנית חיות 11/06/2013

תעשיית המזון: ירידה של 28% בהשקעות בשנת 2012

פדיון מפעלי המזון הסתכם ב-2012 ב-67 מיליארד שקל ■ בכיר בתעשייה: אנחנו מתאוששים מהמחאה החברתית, הציבור מבין שהתעשייה לא אשמה

יובל אזולאי 05/06/2013

זכוכית בקפה וקונדום בקופסת שימורים: 10 שערוריות מזון

"פרשת בשר הסוסים" בבריטניה אינה הפעם הראשונה שתעשיית המזון העולמית וצרכניה חווים פגיעה מליקויים במוצרים ■ מהחיידקים שפגעו ביותר מ-1,000 אירופים שאכלו מלפפונים ועד הסלמונלה בשוקולד - פרויקט מיוחד

איילת כרמל 14/02/2013

בחברת החשמל מאמצים את יוזמת "יום שני ללא בשר"

מיקי חיימוביץ': "השוק המוסדי מייצג את אחד מהיעדים של יוזמת 'יום שני ללא בשר', וזהו צעד חשוב עבורנו"

שירות גלובס 29/01/2013

מנכ"ל תנובה: אחרי מחאת הקוטג' פתחנו דף חדש עם הצרכן

בכנס על תעשיית המזון היכה אריק שור על חטא: "חטפנו מהלומה" ‏‎‎‏■ בכירים בתעשייה: יש להוריד את המע"מ על המזון‏ ■ ‏‎‎גדי לסין: "כשהמחירים גבוהים הצרכנים קונים פחות. מחירי המזון בארץ לא גבוהים בהשוואה לשאר העולם"

שירות גלובס 17/06/2012

בכיר בלמ"ס: הנתונים שלנו לא מתאימים לבחינת מחירי המזון

המשנה לסטטיסטיקן הממשלתי התייחס לעבודת ועדת קדמי להורדת מחירי המזון: "נתוני הלמ"ס לא מתאימים להשוואת מחירים בין ישראל ומדינות אחרות בעולם"

יובל אזולאי 31/05/2012

המאפיה של שוק החלב

הגיע הזמן לשינוי רדיקלי: יש קשר הדוק ומאיים בין קרטון חלב לחטיף "פסק זמן"

ליאת רון 23/02/2012

660 איש פוטרו בענף המזון בחודשים אוקטובר-נובמבר 2011

כך עולה מדוח התאחדות התעשיינים ■ בחודשים אוקטובר ונובמבר 2011 נרשמה ירידה של 0.5% במצבת העובדים בתעשייה, ובסך-הכול פוטרו כ-1,700 עובדים

ענבל עומר 30/01/2012

אכילה מודעת: בקרת האיכות על המזון משתדרגת

כיום יותר מתמיד מודגש הצורך באינפורמציה על המזון שאנו אוכלים ■ הפתרונות נעים מרגולציה מחמירה, דרך מודלים מתמטיים ועד לשבבים שמדווחים ישירות לאייפון על מה שאנו אוכלים

שמחה סיגן 25/08/2011

   123456   

   נמצאו 86 כתבות   |   עמוד 5 מתוך 6