בישול הוספה למעקב

כתבות אחרונות

 
נטלי לוין  ואפרת ליכטנשטט / צילום: מתוך הספר המתוק בהוצאת כתר

ספר הקונדיטוריה שהפך ללהיט ונמכר במהירות באינטרנט

הבלוגריות נטלי לוין (עוגיו.נט) ואפרת ליכטנשטט (אז מה את עושה כל היום), הוציאו יחד ספר בהוצאת כתר ■ הספר הפך ללהיט ברשת, וכל המהדורה נמכרה באינטרנט עוד לפני שיצא לחנויות. מהודרה שנייה בדרך

מרב סריג 28.08.2014
סביצ'ה מקסיקני: נתחי אינטיאס נאים בוויניגרט פסיפלורהברטב שעועית שחורה/ צילום:תמר מצפי

יש היגיון בשיגעון: ביקור במסעדת בלו סקיי של מאיר אדוני

בדרך-כלל אין לי כוח לאוכל מקושקש כזה, אבל מול בלו סקיי, המסעדה החדשה (והכשרה) של מאיר אדוני, לא נותר אלא להסיר את הכובע

חיליק גורפינקל 23.08.2014
מרק/ צילום: שרה ליברמן

לא אותו הצבר: הכירו את הסברס הישראלי החדש

הסברס של היום רבגוני יותר (6 צבעים), נקי יותר (גדל בחווה ולא במשוכות) ובלי קוצים ■ הצדעה לפרי הכי פטריוטי במטבח

מרב סריג 21.08.2014
המטבח של רמה / צילום: אנטולי מיכאלו

ב"מטבח של רמה" בהרי ירושלים כבר אכלתם?

הנוף יפה, האוכל נהדר, אבל למה לעזאזל כל-כך יקר? אורז ב-92 שקלים? בחייכם

חיליק גורפינקל 02.08.2014
שף קונדיטור יאן דויטש / צילום: רן בירן

חציל לקינוח? חציל עם שוקולד?! קבלו מתכון

כשביקר השף קונדיטור הספרדי המוערך יאן דויטש בארץ הקודש הוא זכה להארה, והבין שהחציל הוא חומר גלם מופלא לקינוח ושההפרדה בין גסטרונומיה וקונדיטוריה היא מלאכותית ■ מאז הוא מכין חציל עם שוקולד וטארט טאטן עם חצילים

מרב סריג 20.07.2014
משלבי ההכנה / צילום: מיליק קוגל

יש חיים אחרי השניצל

החופש הגדול הוא הזדמנות טובה להכות על חטא היוהרה ולחזור בנו מהדברים הנחרצים שכתבנו בעבר על תפריטי הילדים במסעדות, וגם להציע תיקון: סדנאות בישול משותפות להורים וילדים

מרב סריג 10.07.2014
ילדים מבשלים

"ביסים קטנים": ספר בישול לילדים ולהורים

פעילות קולינרית משותפת של הורה וילד בחופש הגדול (ולא רק בו) אינה חייבת לעבור דרך סדנה. אפשר לעשות זאת גם במטבח הפרטי

זהרה רון 10.07.2014
דג על עדשים של מסעדת דלאל / צלם:אסף אברהם

10 שפים מכינים 10 מנות מנצחות; הנה כמה מתכונים

עשרה שפים מובילים התאגדו יחד במסעדת סיטארה, להכין עשר מנות קיץ מיוחדות, שכל ההכנסות ממכירתן יוקדשו לפרויקטים לרווחת ילדים חולי סרטן ■ מחווה של הזדהות לבתו החולה של אחד מהם

מרב סריג 26.06.2014
בינדלה/ צילום:עמית גירון

מסעדת בינדלה במונטיפיורי בת"א - "המקום לאכול בו"

על אף חשדנותי האוטומטית כלפי מסעדת בינדלה, ש"כולם מדברים עליה", נאלצתי להודות שמדברים עליה בצדק

חיליק גורפינקל 07.06.2014

"אין הבדל גדול במחירים בין המסעדות בארץ לחו"ל"

הוא חושב שמסעדות כשרות זו טעות עסקית, היא מאמינה שזה הטרנד הבא ■ היא בעד שפים בריאליטי, הוא מסכים שרק "האח הגדול" יותר גרוע ■ "פירמה" ביקר במטבח של ז'אנה ואילן גור, מי שעומדים מאחורי המותג "על השולחן"

חגית מהלא בן-משה 14.05.2014

4 מתכונים עם ירק אריסטוקרטי, בריא ומעורר תאווה

בימים אלה ממש נפתחת באירופה עונת האספרגוס, ועמה שלל פסטיבלים המוקדשים לו. בארץ הוא נחשב עד לאחרונה לירק יקר ואריסטוקרטי, מעדן לא נגיש של מסעדות יוקרה ושוקי איכרים מיוחדים. אבל זה לא כך

מרב סריג 08.05.2014

עונת ה"על האש" נפתחת: כך תשדרגו את הבשר שלכם

עם תום חג הפסח ניתן אות ההזנקה לברביקיו בשרים - יום העצמאות, ל"ג בעומר ושאר עילות להבערת אש ולצלייה על המנגל ■ זה הזמן לתערובות תבלינים יבשות, מרינדות רטובות וכל מה שעושה טוב לנתחים שבדרך ■ בשבוע הבא: עישון בשר

מרב סריג 24.04.2014

חיים כהן ויונתן רושפלד חוברים לתוכנית בישול חדשה

בתוכנית "הכי טעים שיש" יתמודדו בשלנים על "מנה מנצחת" בקטגוריות שונות

שירות גלובס 24.04.2014

שושלת הסכינאים: סיפורה של חנות

חנות הסכינים הוותיקה לובלינסקי בתל-אביב נסגרת - וממציאה את עצמה מחדש כחנות קונספט ■ סיפורם של ארבעה דורות לבית לובלינסקי משקף את התמורות שחלו במטבח הישראלי וגם בישראליות עצמה

מרב סריג 17.04.2014

מחר: שפים יבשלו לכם בחינם במסיבת רחוב בנמל ת"א

לראשונה: מסיבת רחוב בהשתתפות שפים שיבשלו חומרי גלם שנותרו בדוכני השוק בנמל ת"א, ויחלקו את המנות לקהל הרחב, לצורך העלאת המודעות לתופעה הרחבה של בזבוז מזון בעולם

מיכל רז חיימוביץ' ודפנה הראל כפיר 08.04.2014

ייסורי השף הישראלי: עובד סביב השעון ומרוויח כ-6,000 שקל

בטלוויזיה הכול נראה נוצץ, אבל במציאות החיים של שף רחוקים מהזוהר ■ שעות בלתי נגמרות, משכורות לא גבוהות ובעיקר עבודה בענף לא יציב - הם המרכיבים האמיתיים של מנת השף ■ מה מסתתר באמת מאחורי הסירים?

דפנה ברמלי-גולן 01.03.2014

   123456789101112131415   

   נמצאו 322 כתבות   |   עמוד 8 מתוך 21

צרו איתנו קשר *5988