בישול

כתבות אחרונות

 

נתן ריחו וקינוחו: גלידות איכות על טהרת פרי הרימון

לנוכח הפופולריות הגואה של הרימון וההכרה בסגולותיו הרפואיות, פיתח מכון וולקני זני רימון חדשים ומשופרים ■ ויש גם מתכונים לקינוחי רימונים מפתיעים

גליה גוטמן 03.10.2011

סתיו לצינון הרוחות

שיבוא כבר הסתיו וינמיך את גובה הלהבות במזרח התיכון ובפוליטיקה הישראלית

ארז קומרובסקי 02.10.2011

מרב סריג מחפשת מישהו שילמד אותה להכין גפילטע פיש כהלכתו

כילדה, מרב סריג לא העריכה את האוכל המזרח-אירופי של סבתא שלה ■ רק אחרי שהסבתא נפטרה בא הגעגוע למתכונים ולטעמים ההם ■ האקדמיה לגפילטע ולצימעס

מרב סריג 27.09.2011

דבש אריות

הסכנה שברדיית דבש, כשהדבורים מתגודדות מול עיניי, גרמה לי ריגוש אדיר, כמעט אורגזמי

ארז קומורובסקי 27.09.2011

כמה תעלה ארוחת ערב ראש השנה במלונות היוקרתיים?

גם השנה מתחרים השפים של בתי-המלון על יצירתיות ואנינות-טעם, כשהתענוג יעלה למשפחה בת 5 נפשות 800 שקל ויותר, לא כולל לינה

ספיר פרץ 25.09.2011

בדיקת "גלובס": למה הדג הקפוא מצטמק אחרי ההפשרה?

אם נדמה לכם שאתם משלמים על ק"ג דג קפוא ובסוף מבשלים הרבה פחות מזה - אתם צודקים ■ בעזרת אתר "פרייסל" בדק "גלובס" מה באמת מסתתר מאחורי ההבטחה ל-80% דג ו-20% מים

מיכל רז-חיימוביץ' 20.09.2011

שיק הונגרי ביפו: ערב אוכל הונגרי של דודי שיק ב"פועה"

אם אתם אוהבים אוכל אמיתי, שמן ולא בריא, שמח וגם עצוב, אל תתנו לערבי האוכל ההונגרי החודשיים שמבשל דודי שיק ב"פועה" היפואית לחמוק מהרדאר שלכם

חיליק גורפינקל 15.09.2011

ליגה משל עצמה: פשוט, אופנתי וטעים ביפו

השפית הצעירה מרב דוידסון מגישה במסעדת "ושתי" המקסימה ביפו אוכל פשוט במידה, אופנתי במידה ובעיקר מאוד טעים

חיליק גורפינקל 15.09.2011

ארץ יצורי הפרא

רציתי לבשל סרטני עכביש, לראות דייגים עולים למזח ולדעת לפצלח אותם כמו שצריך

ארז קומרובסקי 15.09.2011

פיליפס Airfry - מחמם צ'יפס עם פחות שמן

ההרגשה שלנו היא שהתמחור של האייר-פריי מוגזם מאוד והוא לא מצדיק את מחירו של הטוסטר אובן המשודרג הזה, אפילו שהאוכל יוצא יותר טעים ■ מצד שני, הוא מצליח להוריד את כמות השמן שמשתמשים בה, ועבור חלק מהצרכנים זה יכול להיות שווה יותר מכסף

צחי הופמן 15.09.2011

כמה המלצות לחוויות קולינריות מחוץ למלכודות התיירים בפרובנס

חופשה בפרובנס היא אחד מגדולי החלומות הבורגניים ■ לא פלא שחוץ מאיתנו כל שאר התיירים כאן שאינם צרפתים הם בני 70 ומעלה

חיליק גורפינקל 08.09.2011

הפקת המקור "דואט" של ענני תקשורת נמכרה לחברת מדיה בברזיל

הסדרה "דואט", שבמסגרתה נפגשת השפית רימה אולוורה עם שפים ממדינות שונות, נמכרה לחברת המדיה גלובוסאט שבבעלותה 35 ערוצים בברזיל

רועי ברק 05.09.2011

חציל ורע לו

הקיץ הזה הפכתי לחציל. צער העולם יכול להיות מומתק בעשייה. אז בישלתי חצילים

ארז קומרובסקי 01.09.2011

פנינת המזרח: הטפיוקה היא תמיד נסיכה אקזוטית

אפשר לאהוב את הטפיוקה, מעין פנינים שקופות וקטנטנות במרקם של קוויאר, בקינוח עם אננס וליצ'י או במנה העיקרית מבושלת או אפויה ■ גם שומרי כשרות וחולי צליאק מתלהבים

מרב סריג 29.08.2011

מסעדת "מיט" החיפאית היא לא הפתעה גדולה רק משום שאינה בת"א

היא הייתה מצליחה להפתיע גם אם הייתה יושבת בשדרות רוטשילד, אולי לא עכשיו אבל בכל זאת

חיליק גורפינקל 18.08.2011

לדרבי חוקים משלו

"מאסטר שף" מול "המסע המופלא של אהרוני וגידי"; "המלך האחרון של סקוטלנד" נגד "טריינספוטינג"

ניר קיפניס 17.08.2011

   8910111213141516171819202122   

   נמצאו 347 כתבות   |   עמוד 18 מתוך 22