בישול

כתבות אחרונות

 

חד טליא: 5 מנות חגיגיות מהבשר הרשמי של פסח - הטלה

לא במקרה טלה הוא הבשר הרשמי של פסח, זבח פסח, זכר ליציאת מצרים. האביב הוא עונת ההמלטה של הטלאים, ובתקופה זו הבשר במיטבו

מרב סריג 02.04.2012

בדיקת "גלובס": איזה שמן הכי מומלץ?

שמן זית בכבישה קרה הוא הטוב ביותר לתיבול ולטיגון קל, שמן קנולה שנוי במחלוקת, ושמן אבוקדו אמנם פחות מוכר, אבל יחסית מומלץ ■ "גלובס" מגייס דיאטנים ונטורופתים ועושה סדר במדף השמנים

יעל גרוס-אנגלנדר 28.03.2012

שוגר אקספרס: איך להכין ממתקים תוצרת בית למשלוח מנות?

מרשמלו, סוכריות על מקל, סוכריות טופי מלוחות, קוקוס ורוד, מרמלדה ומקלות קינמון ■ הכנו עם רינת צדוק מ"מאפיית לחמים" ממתקים תוצרת בית למשלוח מנות יצירתי במיוחד

מרב סריג 06.03.2012

לאהוב, לעצב לאכול

אלי היבש, צורף ובשלן, מחבר שתי אהבות ומעביר סדנאות מיוחדות לזוגות. בני הזוג מכינים זה לזה טבעות אישיות, והארוחה היא חלק מהתהליך

מרב סריג 15.02.2012

לכבוד ט"ו בשבט קבלו את מתכון העבמבר?

העוגייה הכי סודית, שעבר מאב לבן במשפחות אופים בקהילה היהודית בלוב, ולצדו מתכון סודי כמעט באותה מידה, הבוקה די דמה, "שפתי הגברת", עוגת שקדים רכה ונימוחה

מרב סריג 07.02.2012

פיגוע מקלובה

בשוק לא היה מה שחיפשתי, היה צריך לאלתר בתנועה, אבל יחד עם השפית הירדנית והשף הפלסטיני בישלנו ארוחה לתפארת

ארז קומרובסקי 01.02.2012

העמק הוא טעים: אוכל הוא הקמפיין הטוב ביותר לעמק יזרעאל

עמק יזרעאל, דווקא בחורף: פסטיבל טעמים בעמקים שחוגג קולינריה ומסעדות, ופסטיבל פריחה שחוגג כלניות ורקפות

אורלי גנוסר 31.01.2012

מעדנים של חורף: ירקות החורף שעכשיו הם במיטבם

כל-כך מלאים בטעם של גשם ושל אדמה, שפשוט מתבקש לבשל מהם ארוחות שלמות ■ השף רפי כהן, אמן ירקות בנשמתו, מדגים כמה זה פשוט, קל וטעים

מרב סריג 31.01.2012

אין מסעדה שלא כמהה: איך שמן הכמהין יכול לשדרג כל מנה?

בכל ביס הרגשתי כמי ששם את נפשו בכפו. בלעתי עוד פטרייה ושאלתי את עצמי: ומה אם היא מורעלת?

ארז קומרובסקי 23.01.2012

לא רק פסטה: המדריך להכנת רביולי, טורטליני וקפלצ'ו בבית

לא קשה להכין בבית פסטה טובה, אבל רביולי ושאר כיסונים אוכלים בעיקר בחוץ ■ לסדק הזה נכנסים יצרני פסטה טרייה, עם רביולי וטורטליני וקפלצ'ו שאפשר להקפיא ולזרוק לסיר כשמתחשק ■ כמו במסעדה, אבל בבית

מרב סריג 23.01.2012

נירו בנים ובנות: גלו את הפוטנציאל הקולינרי של מושב ניר בנים

דווקא במושב ניר בנים, על כביש 40 המאובק, מסתתר פוטנציאל ליום כיף קולינרי, מארטישוקים ועד ליקב קטן, מאפייה ובית-קפה

אורלי גנוסר 18.01.2012

מדאיג: משרד הבריאות לא דאג לתקן לכלי בישול עם ציפוי קרמי

בדיקת "גלובס" עקב תחקיר ב"כלבוטק" על חומרים רעילים בסירים מגלה מצב עגום

אפרת אהרוני 04.01.2012

לקראת מסיבת הסילבסטר הביתית: מעדנים תומכי שמפניה

מסיבת סילבסטר בבית, נוצצת וסטייליסטית כמו שמסיבת סילבסטר אמורה להיות, עם אוכל קטן ומתוחכם, שטעמיו מעצימים את זה של השמפניה, ולהפך

מרב סריג 30.12.2011

בשבחו של השמן: איפה בארץ מייצרים את שמן הזית הטוב ביותר?

ארז אברמוב מתעקש להביא את טוסקנה למושב חגור בכל מחיר ■ בעזרת מכונות ענקיות וחזון עיקש הוא מצליח לייצר את אחד משמני הזית הכי טובים שעשה כאן מישהו מעולם

חיליק גורפינקל 22.12.2011

כוחות השוק: שחקן חדש בזירת השווקים - שוק האוכל של יפו

בעקבות ההצלחה של שוק האיכרים, התחייה של מחנה יהודה והטרנד האקו-קולינרי, מגיע השוק של יפו ■ המטרה, על-פי המייסדות, היא לשלב בין קניות, בילוי והאותנטיות של הנמל העתיק ■ יש חיים דרומית לתל-אביב

מירב סריג 18.12.2011

אוכל מהחיים: חיים כהן שוב מאחורי הסירים עם מסעדה חדשה "יפו תל-אביב"

אחרי שהמיר את כבד האווז בטלה ואת החמאה בשמן זית, חיים כהן מציע במסעדתו החדשה והמקסימה "יפו תל-אביב" מנות מפתיעות בפשטותן ■ עד כדי כך שאתה מתפתה לחשוב שגם אתה יכול לבשל כך. אז זהו, שלא!

חיליק גורפינקל 18.12.2011

   8910111213141516171819202122   

   נמצאו 347 כתבות   |   עמוד 16 מתוך 22