בישול הוספה למעקב

כתבות אחרונות

 

רעבים? הנה מתכונים לארוחה וייטנאמית שאתם חייבים לנסות

השפית אסנת הופמן מזמינה את החברים הקרובים אליה הביתה לארוחה וייטנאמית

ליאור יניב 07.11.2013

"הצרכן הישראלי הוא שילוב של שכל, טעם טוב וכיסים מלאים"

מותג מטבחי הפרימיום בולטהאופ משקיע 6 מיליון שקל בהשקת מתחם בנמל ת"א, ובעלי המותג, גרד בולטהאופ, מסביר למה חשוב לו השוק הישראלי, איך התמודד עם המשבר הכלכלי העולמי והאם לקוחותיו באמת מבשלים: "אני מניח שלא כולם"

מיכל רז-חיימוביץ' 07.11.2013

הדים סאם תופס חזק: הנה יופי של מסעדה לשעות הצהריים

"פוראמה" היא מזללת דים סאם צנועת מידות והליכות, ובתור שכזו היא עושה עבודה מצוינת. כמעט כל מה שתבחרו בו יהיה טוב

חיליק גורפינקל 02.11.2013

תחרות ל"מאסטר שף": רשת תעלה ריאליטי בישול חדש

המנטורים בתוכנית "משחקי השף" יהיו השפים מאיר אדוני, אסף גרניט ומושיק רוט

רועי גולדנברג 28.10.2013

טיולים קולינריים מסביב לעולם: כמה יעלה לכם התענוג?

יש מי שעבורו אוכל הוא מרכיב זניח בטיול, ויש מי שבונה את הטיול בחו"ל רק סביב האוכל ■ "גלובס" בודק כמה עולים טיולים קולינריים עם ובלי שף מפורסם, אילו מטעמים מסקרנים טועמים שם, וכמה זמן מראש צריך להזמין מקום במסעדה

מיכל רז-חיימוביץ' 25.10.2013

יצירת מופת קולינרית: מסעדת 'פסטל' שליד מוזיאון ת"א

מסעדת פאסטל שליד מוזיאון תל אביב הצליחה לצלוח את המוקש של מסעדת מוזיאון. בפעם הבאה שיש לכם שעה פנויה

חיליק גורפינקל 19.10.2013

עיראק ושבדיה בצלחת אחת: מעורב תל-אביבי ב"גדרה 26"

מסעדת "גדרה 26" היא מסעדת שוק שוודו-עיראקית או בגדדו-שטוקהולמית, כיאה למוצאו האקזוטי של בעל הבית

חיליק גורפינקל 03.10.2013

מעז יצא מתוק: קבלו מתכונים מרעננים מתמר ברהי צהוב

תמר ברהי, בצורתו המיובשת, נעוצה במצוקה שאליה נקלעו מגדלי התמרים הצהובים ■ מתוק כדבש, בטעם טופי-קרמל, והוא משתלב מצוין בבישול, באפייה וגם בקינוחים

מרב סריג 24.09.2013

אוכל עם נשמה גדולה: תכירו את מסעדת "אדון כהן" בירושלים

מסעדת "אדון כהן" היא מסעדת פועלים משודרגת, שמציעה אוכל של בית. ואיזה בית. לבכות

חיליק גורפינקל 24.09.2013

קלאסיקה שלא כשלה: מסעדת פרונטו בת"א - יקר, אבל שווה

פרונטו היא יותר ממסעדה איטלקית, טובה ככל שתהיה. היא הפכה למסעדת גורמה מן השורה הראשונה

חיליק גורפינקל 14.09.2013

נשאר חמין משבת? אפליקציה תאפשר לשתף שאריות אוכל

אפליקציית אייפון חדשה בשם LeftoverSwap מאפשרת להציע את שאריות האוכל לאחרים, ובמקביל לקבל שאריות אוכל של משתמשים אחרים באפליקציה

רועי גולדנברג 02.09.2013
הום מייד / צילום: יחצ

מה בתפריט לחג? 7 ארוחות גורמה חגיגיות ומפנקות להזמנה עד הבית

מי שמעדיף לוותר על קניות, לוגיסטיקה, טרחה ובישולים יוכל להזמין עד הבית גם ארוחות גורמה - בטווח מחירים שנע מ-85 שקל ועד ל-750 שקל לסועד ■ "גלובס" מציג כמה מהאלטרנטיבות הקיימות ובודק מה בתפריט

אפרת אהרוני 26.08.2013

לגלגל ארוחת קיץ: מתכונים נפלאים לספרינג רול ויאטנמי

אין כמו רולים וייטנאמיים, שבמערב מכנים אותם ספרינג רול, לארוחה קיצית. הם טעימים, מרעננים, לא קשה להכין אותם בבית, והתוצאה נהדרת

מרב סריג 18.07.2013

טעם של פעם: אוסף ענק של אוכל וספרי בישול נוסטלגיים

גיל פנטו אוסף נוסטלגיה של אוכל: סיפולוקסים, קופסאות פח, בקבוקי חלב, תפריטים וספרי בישול. מהאוסף אפשר ללמוד לא מעט על ההיסטוריה ועל תרבות האכילה שלנו

מרב סריג 06.07.2013

מבשלים פוסטים

המקרה של עומר מילר ואינסטגרם חושף את הקושי של סלבס להפוך ליצרני תוכן

מיכל שרייבר 04.07.2013
מיכל אנסקי / צילום: דן פרץ

"גם נגיסה בזן חדש של מלפפון יכולה לתת לי השראה"

מיכל אנסקי חיה, נושמת וטועמת אוכל ■ מקורות ההשראה שלה הם אינסופיים ■ "כילדה אני זוכרת את הנסיונות של אמא שלי עם ניואנסים של כבד קצוץ"

שירות גלובס 26.06.2013

   34567891011121314151617   

   נמצאו 323 כתבות   |   עמוד 10 מתוך 21

צרו איתנו קשר *5988