בישול הוספה למעקב

כתבות אחרונות

 

אין מסעדה שלא כמהה: איך שמן הכמהין יכול לשדרג כל מנה?

בכל ביס הרגשתי כמי ששם את נפשו בכפו. בלעתי עוד פטרייה ושאלתי את עצמי: ומה אם היא מורעלת?

ארז קומרובסקי 23.01.2012

לא רק פסטה: המדריך להכנת רביולי, טורטליני וקפלצ'ו בבית

לא קשה להכין בבית פסטה טובה, אבל רביולי ושאר כיסונים אוכלים בעיקר בחוץ ■ לסדק הזה נכנסים יצרני פסטה טרייה, עם רביולי וטורטליני וקפלצ'ו שאפשר להקפיא ולזרוק לסיר כשמתחשק ■ כמו במסעדה, אבל בבית

מרב סריג 23.01.2012

נירו בנים ובנות: גלו את הפוטנציאל הקולינרי של מושב ניר בנים

דווקא במושב ניר בנים, על כביש 40 המאובק, מסתתר פוטנציאל ליום כיף קולינרי, מארטישוקים ועד ליקב קטן, מאפייה ובית-קפה

אורלי גנוסר 18.01.2012

מדאיג: משרד הבריאות לא דאג לתקן לכלי בישול עם ציפוי קרמי

בדיקת "גלובס" עקב תחקיר ב"כלבוטק" על חומרים רעילים בסירים מגלה מצב עגום

אפרת אהרוני 04.01.2012

לקראת מסיבת הסילבסטר הביתית: מעדנים תומכי שמפניה

מסיבת סילבסטר בבית, נוצצת וסטייליסטית כמו שמסיבת סילבסטר אמורה להיות, עם אוכל קטן ומתוחכם, שטעמיו מעצימים את זה של השמפניה, ולהפך

מרב סריג 30.12.2011

בשבחו של השמן: איפה בארץ מייצרים את שמן הזית הטוב ביותר?

ארז אברמוב מתעקש להביא את טוסקנה למושב חגור בכל מחיר ■ בעזרת מכונות ענקיות וחזון עיקש הוא מצליח לייצר את אחד משמני הזית הכי טובים שעשה כאן מישהו מעולם

חיליק גורפינקל 22.12.2011

כוחות השוק: שחקן חדש בזירת השווקים - שוק האוכל של יפו

בעקבות ההצלחה של שוק האיכרים, התחייה של מחנה יהודה והטרנד האקו-קולינרי, מגיע השוק של יפו ■ המטרה, על-פי המייסדות, היא לשלב בין קניות, בילוי והאותנטיות של הנמל העתיק ■ יש חיים דרומית לתל-אביב

מירב סריג 18.12.2011

אוכל מהחיים: חיים כהן שוב מאחורי הסירים עם מסעדה חדשה "יפו תל-אביב"

אחרי שהמיר את כבד האווז בטלה ואת החמאה בשמן זית, חיים כהן מציע במסעדתו החדשה והמקסימה "יפו תל-אביב" מנות מפתיעות בפשטותן ■ עד כדי כך שאתה מתפתה לחשוב שגם אתה יכול לבשל כך. אז זהו, שלא!

חיליק גורפינקל 18.12.2011

"קזינו דה פריז" - הבר הירושלמי שעליו יחלמו עכברי הבר התל-אביבים

"'קזינו דה פריז' הוא פנטזיה; זה לא רק השם המסתורי והקולוניאלי שמשדר מיד משהו רומנטי, רחוק ואחר, וזה לא רק האוכל הפשוט והנפלא שמצליח להיות טעים"

חיליק גורפינקל 08.12.2011

ארז קומרובסקי מציע לכם מתכוני קלי-קלות לצירים

האם אתם באמת מבשלים - מעמידים סיר עם עצמות בשביל ציר - או שרק עושים כאילו עם אבקת מרק? ■ הנה מתכונים שיעשו לכם חורף של נזידים ותבשילים רציניים

ארז קומרובסקי 05.12.2011

דרור פויר בטעימות מולקולריות עם קציפת בשר וקציפת חזרת

האירוע: ארוחת טעימות לרגל פתיחת תערוכת המזון ישראפוד ■ "אין דבר שאי-אפשר להפוך אותו לקציפה"

דרור פויר 05.12.2011

בחזרה לאימפריה האוסטרו-הונגרית; הצצה לאוכל המפואר

החורף שהגיע הוא הזמן להתרפק על ימי האימפריה האוסטרו-הונגרית, עם המרקים הסמיכים, הנזידים העשירים והעוגות שנותרו מעידן מפואר, שבו לא פחדו מפצצות של קלוריות וכולסטרול

מרב סריג 04.12.2011

דג כבוש עם צזיקי? השף של "המזללה" הוא מלך הצירופים המוזרים

מאיר אדוני, השף הנערץ של "כתית" ועכשיו גם של "המזללה", הוא מלך הצירופים הבלתי אפשריים ■ לא תמיד הם עובדים, אבל כשהם עובדים הם נפלאים

חיליק גורפינקל 24.11.2011

לא על החינקלי לבדו: 3 מסעדות גרוזיניות מומלצות במיוחד

3 המסעדות יפגישו אתכם עם מיטב המסורת של העדה הגרוזינית ■ למסעדות גרוזיניות יש נטייה להיות תמיד טובות יותר מסך כל חלקיהן

חיליק גורפינקל 17.11.2011

שווארמה שואו טיים

זה התחיל עם בינו מ"ד"ר שקשוקה", שגייס מומחה טורקי כבן 80, ופשט במהירות למסעדות היוקרה ■ השפים הבכירים בישראל התחילו להגיש שווארמה בסטייל. פתאום כולם רוצים להיות עממיקו

מרב סריג 17.11.2011

המתכון לתוכנית בישול מנצחת?

ולו רק בשם הסקרנות - את הפרק הראשון הערב של "ישראל מבשלת" אין סיכוי שאחמיץ

ניר קיפניס 16.11.2011

   789101112131415161718192021   

   נמצאו 322 כתבות   |   עמוד 15 מתוך 21

צרו איתנו קשר *5988